Gece yatakta uyuyamayınca

NathaNomel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim gece yapmadan önce yaptıklarım

1- Kendi kendime felsefe yaparım
Genelde bunu 2 saat uyuyamayınca yaparım ve çoğu zaman sabaha kadar sürer genellikle düşündüğüm şey ise Tanrı gerçekten var mı ? Dogmatik kitaplarla kandırılıyormuyuz sadece kendimizi mi avutuyoruz ? Ölünce Cennet Cehennem var mı ? Sonsuzluk kavramı cidden var mı ? Tanrı bizi neden yarattı ? Cehennem sadece Tanrı'nın bizi korkutmak için sölediği bir yalan mı ama bir çelişki var Tanrı bize neden yalan sölesin biz kimiz ki ? ve Tanrı neden bizi cezalanrsın ki ? biz değersiz varlıklarız onun yanında neden bizle uğraşsın ki ? işte çelişkide tam burada başlıyor iki soru birbiri ile çelişiyor yoksa Cennet ve Cehennem gerçekten yok mu ? acaba biz ölünce bir süre ruh kalıp tekrar mı doğacaz bazen bunları düşünürken başım okadar ağrır ki kalkıp teresa çıkıp eşyaları yumruklarım tekmelerim çünkü bir sürü çelişki içinde kalmak beni gerçekten çok sinirlendiriyor hatta bazen acı veriyor deistmiyim ateistmiyim inançlı bir insanmıyım gerçekten bilmiyorum.

2.Televizyon izlerim yada... bilgisayar başına geçerim
O yataktaki can sıkıntısı o yastığın bir süre sonra kafanıza verdiği acı gerçekten dayanılmazdır bu yüzden kalkıp televizyon izleyip yada bilgisayar oyunu oynamak şahsen bana daha cazip gelir pek uzatılacak bir şeyi yok bence en çokta bunu yaparım :D

NathaNomel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok doğru bir konuya değindin.... Sütte içer misin?
Mmmm bayılırım @Shrike hele muzlu ise

Bence kafayı sıyırmış bir şizofrensin açıkçası öbür dünyaya inanmak istiyorsan Dinle ilgili bir şeyler yapmalısın yoksa bu seni bitirecek
İyi Uykular Arkadaşım
Ben kafayı sıyırmış bir şizofren değilim sadece mantığımın yettiği kadar sorguluyorum aslında aklı başında bir insanım benim düşüncelerime karışamassın eğer ben Tanrı'ya inanmıyorsam eğer buna sen karışamazsın hakarette edemezsin saygı duymak ZORUNDASIN ! hem kim oluyorsun ki bana "Arkadaşım" diyorsun ? daha beni tanımıyorsun bile hadi hakaret etmesen bir şey yok aslında her türlü kafa yapısına uyum sağlarım troll sevenler için troll bir insan olurum olgun samimi ve sempatik sevenler içinde samimi olgun ve sempatik bir insan olurum ama burda sen bana hakaret ettiğin için hiçbir şekilde sana anlayış gösteremem hadi şizofren desen neyse kafayı sıyırmış ne ya ?

KaLix

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Gözlerini 5 dakika açık tut, otomatik uykun geliyor.

( Olabileceklerden ben sorumlu değilim )

NathaNomel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gözlerini 5 dakika açık tut, otomatik uykun geliyor.

( Olabileceklerden ben sorumlu değilim )
Çok doğru bir konuya değindin.... Sütte içer misin?
Galiba konunun amacını anlamadınız :D başlıkta ne yazıyor ? "Gece yatakta uyuyamayınca" ve konuya başlarken ne demişim ? "Benim gece yapmadan önce yaptıklarım" yani bu demek oluyor ki sizinde ne yaptığınızı merak edip eğer sakıncası yoksa yazmanızı istiyorum ^^

kafamı koymamla birlikte uyurum, ağlayın :D
Robotmusun len sen :D

TrackTerzi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Galiba konunun amacını anlamadınız :D başlıkta ne yazıyor ? "Gece yatakta uyuyamayınca" ve konuya başlarken ne demişim ? "Benim gece yapmadan önce yaptıklarım" yani bu demek oluyor ki sizinde ne yaptığınızı merak edip eğer sakıncası yoksa yazmanızı istiyorum ^^

Robotmusun len sen :D
Uyurken dur bi hayatı saveliyip diyip gömülüyorum ki hayalımda kurduğum kör kurşun bana gelmesin ve o karanlık koridordan hayalı canavarım üstüme rushlamasın.Uyursam uyurum.Uyumassam uykum gelene kadar gene pc başına geçerim