Hayır Hiçte Alınmadım Kendi Cümlelerimi Aldım Artık Sinirim Bozuldu Küfür Edip ÇıktımAh.. Rol ortamı kaliteli olması için, Alıma dikkat ediliyor, internetten okuyup anlayıp kendi cümlelerine dökebilirsen eğer, Alınacaksındır umarım.
Küfür edip çıkarak zaten olan alınma ihtimalini de öldürüyorsunuz. Başvurulara bizzat en az 15dk da bir bakıyorum ve gerçekten doğru olanları ya da o potansiyelde olanları kabul ediyorum her soruya verdiğiniz cevabın doğru olduğundan eminseniz Karakter isminizde bir sıkıntı olabilir kuralları okumalısınız örneğin Rohana başvurup isim soyisim bir karakter isimi düzenlemiş olmanız da reddedilmesine sebep olabilir.Hayır Hiçte Alınmadım Kendi Cümlelerimi Aldım Artık Sinirim Bozuldu Küfür Edip Çıktım
bir dakika ya sen erkekmisinAh.. Rol ortamı kaliteli olması için, Alıma dikkat ediliyor, internetten okuyup anlayıp kendi cümlelerine dökebilirsen eğer, Alınacaksındır umarım.
kendi sitesindenServere nasıl kayıt olacağım ?
yaş 17
nick Kyxaly_
1-2 yıldır mmorpg serverlerinde oynuyorum hatta serverinide yapıyoruz
Sizi nasıl küfürle itham etmişler, şaşılacak şey doğrusu.Lan Ne kabul Ettiiniz Var Ne bir şey Yaptığınız Var 4 Kere İsim DEĞİŞTİRDİM HERŞEYİ DOĞRU YAZDIM BİRBOK KABUL ETMEDİNİZ LAN NEYİN KAFASI?!?!
sheczar legolas rolu satıyormusunSizi nasıl küfürle itham etmişler, şaşılacak şey doğrusu.