Çayı yeni demledim, buyur gel! Absürt muhabbet.

CashTR

Ulaş Demirci / ShadeTR
En iyi cevaplar
0
Absürt bir muhabbet ile karşınızdayım,
Şimdi kafamda fikir patlaması yaşarken yok Minecraft haritası yapalım yok forum kuralım olmadı c# ve Java öğrenmeye devam edelim derken. Bir anda Discord sunucusu açayım dedim.
Discord .gg/HAqqpg4
Şekil ortada ben derim ki madem Discord kullanıyorsunuz 2 arkadaş yada daha fazlasınız kaliteli bir ortamda dost edinip arkadaş çevrenizi ve sosyal durumunuzu geliştirmek amacıyla neden topluluk olmayalım.
Bunun size avantajları neler özel oda sistemi ile klan, kulüp, takımınız genişler.
Oyun oynayacak arkadaşlarınız artar.
Örnek CS:GO'da 5 kişi takım olmak istiyorsunuz sunucumuza gelip 5/5'lik odalarda genel sohbet odamızda edindiğiniz arkadaşlarınız ile rahat bir şekilde kesintisiz ve kaliteden taviz vermeyen Discord ayarları ile maçın keyfini çıkarabilirsiniz.

Son düzenleme:

KaLix

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sohbet güzel, dostluk kurabilirsiniz. Kafanıza göre takılabilirsiniz. Sizi de sunucuya bekleriz. Yalnız kalmak istemiyorsanız. Sizde gelin.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
CS:GO oynama fikrine pek sıcak bakmıyorum. Malum. Oynadığım hemen hemen her Türk en ufak bir hatada başka adamdan olma çocuğuna kızar gibi bağırıp çağırıyor. Şöyle kafası sakin, stres problemi olmayan, ahlaklı, terbiyeli, saygılı, dürüst kişiler olursa çok güzel olur. Bu ortamı kurmak artık imkansız gibi bir şey oldu. Discord fikri fena değil. Gayet iyi bir fikir ancak kurulacak ortama olacak olan katılım ve katılan kişilerin özellikleri ortamı etkileyecek.

CashTR

Ulaş Demirci / ShadeTR
En iyi cevaplar
0
CS:GO oynama fikrine pek sıcak bakmıyorum. Malum. Oynadığım hemen hemen her Türk en ufak bir hatada başka adamdan olma çocuğuna kızar gibi bağırıp çağırıyor. Şöyle kafası sakin, stres problemi olmayan, ahlaklı, terbiyeli, saygılı, dürüst kişiler olursa çok güzel olur. Bu ortamı kurmak artık imkansız gibi bir şey oldu. Discord fikri fena değil. Gayet iyi bir fikir ancak kurulacak ortama olacak olan katılım ve katılan kişilerin özellikleri ortamı etkileyecek.

Bu yüzden destek odasında şikayetleri gönderilen kişilerde ses kayıtları olduğu zaman kişiyi direk atıyorum.

Ve Özel Üye tagı olan kişiler ile oynamanızı tavsiye ederim.

Günde yaklaşık 12 saat aktif muhabbette bulunuyoruz ve moderatör arkadaşlar ile desteği dikkatle bekliyoruz.

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bu yüzden destek odasında şikayetleri gönderilen kişilerde ses kayıtları olduğu zaman kişiyi direk atıyorum.

Ve Özel Üye tagı olan kişiler ile oynamanızı tavsiye ederim.

Günde yaklaşık 12 saat aktif muhabbette bulunuyoruz ve moderatör arkadaşlar ile desteği dikkatle bekliyoruz.
İşte bunu beğendim.