StopProxy-2-0 | plugini iyimi acaba?

Nicat000

mr. Hortlayanus
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar
StopProxy 1.9
Plugini yeterince iyi bir pluginmidir?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Video
Pluginler hakkında bilgim pek olmadığı için değerli forum üyelerimizden sorup soruşturmak istedim

ElitIceNW

♛[ElitIceNW]♛ >Ödüllü Sunucu<
En iyi cevaplar
0
Ben senelerdir kullanıyorum. Az önce dahil sunucumdaki saldırıları engelledi.
%100 başarılı eklenti. Öneririm.

SonHukumdarTurkiye

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
Plugin sunucuya gelen istenmeyen botları engelliyor
nasıl engellemek;
proxylerini iplerini bularak kick veya ban tarzı işlemleri gerçekleştirerek pingi azaltıyor

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ücretsiz Eklentilere Bakarak Yorum Yapmam Gerekirse İşini Görebilicek Bir Eklenti. En Azından Çoğu Dandik Eklentiden (antijoinbot vb...) Daha İyi İş Görür. Ayrıca Ben Rastlamadım Diğer Eklentilerde Bu Eklenti de Giriş Çıkış Mesajlarını da Kapatabiliyorsun. Belki Hepsini Kapatması Hoşuna Gitmeyebilir Ama Elimizde ki İmkanlar Maalesef Buna İzin Veriyor. Ücretli Bir Eklenti Alıcam Dersen de
Bu Eklentiye Sadece 10.5 TL Vermen Yetiyor. Hem LiteLoader Gibi Değişik Modları Engelliyor Hem de Proxy vb. Şeyleri 11 Çeşit Yöntemle Engelliyor. Tercih Her Zaman Senindir. Bu Eklentiyi Kullanıcam Dersen de İşini Görür. Hele de Son Zamanlarda MCSpam ın Kapandığını Düşünürsek.

Bu Tarz Konulara Beni Etiketlediğin İçin Teşekkürler @Bycakr

Nicat000

mr. Hortlayanus
En iyi cevaplar
0
Ücretsiz Eklentilere Bakarak Yorum Yapmam Gerekirse İşini Görebilicek Bir Eklenti. En Azından Çoğu Dandik Eklentiden (antijoinbot vb...) Daha İyi İş Görür. Ayrıca Ben Rastlamadım Diğer Eklentilerde Bu Eklenti de Giriş Çıkış Mesajlarını da Kapatabiliyorsun. Belki Hepsini Kapatması Hoşuna Gitmeyebilir Ama Elimizde ki İmkanlar Maalesef Buna İzin Veriyor. Ücretli Bir Eklenti Alıcam Dersen de
Bu Eklentiye Sadece 10.5 TL Vermen Yetiyor. Hem LiteLoader Gibi Değişik Modları Engelliyor Hem de Proxy vb. Şeyleri 11 Çeşit Yöntemle Engelliyor. Tercih Her Zaman Senindir. Bu Eklentiyi Kullanıcam Dersen de İşini Görür. Hele de Son Zamanlarda MCSpam ın Kapandığını Düşünürsek.

Bu Tarz Konulara Beni Etiketlediğin İçin Teşekkürler @Bycakr
Teşekkürler bilgilendirme için