AsyncPlayerChatEvent sorunu

Crosevice

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba bir disguise plugini kodluyorum fakat şöyle bir sorunum var player üzerinden direkt ismini değiştirirsem prefix silinmemiş oluyor bu yüzden bende AsyncPlayerChatEvent sayesinde setFormat kullanma kararı aldım yazarken bir sorun yoktu eklentiyi derledim ve kullanmaya başladığımda ve şimdide 18. satırda bu hatayı alıyorum
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
kodlarım ise bunlar
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
şimdiden yardım edenlere teşşekürler.

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
AsyncPlayerChatEvent e = (AsyncPlayerChatEvent)o;
bu ne alaka?
oyuncuyu event olaran niye cast ediyorsun zaten hatanın sebebi olarak onu söylemiş

Crosevice

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
*disguise plugini kodluyorum fakat şöyle bir sorunum var player üzerinden direkt ismini değiştirirsem prefix silinmemiş oluyor bu yüzden bende AsyncPlayerChatEvent sayesinde setFormat kullanma kararı aldım*

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
*disguise plugini kodluyorum fakat şöyle bir sorunum var player üzerinden direkt ismini değiştirirsem prefix silinmemiş oluyor bu yüzden bende AsyncPlayerChatEvent sayesinde setFormat kullanma kararı aldım*
iyi de o bir event cast ettiğin şey ise bi oyuncu bu ikisinin alakası ne?

Zamion101

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hocam ne yazikki boyle bir cast yapamazsin kesme yapilsa. .setFormat(); kullanmak icin listener seklinde kullanmak gerekiyor event'i bunun icin listener sistemini bilmelisin eger bilmiyorsan google amcaya direk spigot basic listener coding yazarak ogrenebilirsin.

Crosevice

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam ne yazikki boyle bir cast yapamazsin kesme yapilsa. .setFormat(); kullanmak icin listener seklinde kullanmak gerekiyor event'i bunun icin listener sistemini bilmelisin eger bilmiyorsan google amcaya direk spigot basic listener coding yazarak ogrenebilirsin.
Sonunda yardımı dokunucak açıklayıcı bir yanıt teşşekürler :)