Basit Mayın Tarlası

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Bu eklentiyi Skript ile yaptığım minigameleri Java eklentisine dönüştürmeye karar verdiğim için yaptm.
Not: Windows bilgisayarınızda bulunan mayın tarlası özelliklerini içermez, basit versiyonudur.

GitHub:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

McPlayerrTk:
( 5,17 KB )
(1.12.1 için kodlanmıştır. 1.9'a kadar çalışacağını düşünüyorum)
VirusTotal:

Komutlar:
/mt -> komutlar gösterir
/mt ayarla -> olduğunuz bölgeye mayın tarlasını ayarlar
/mt başlat [zorluk] -> ayarladığınız bölgeye yazdığınız zorlukla mayın tarlası başlatır. (Varsayılan zorluk: 2)

Nasıl oynanır?
Bir dünya açın ve boş bir alanda /mt ayarla yazın. Daha sonra /mt başlat yazarak oyunu başlat. Karşınıza gelecek taşları kırarak oyunu oynayabilirsiniz.
Mayın patladığı zaman /mt başlat [zorluk] yazarak tekrardan başlatabilirsiniz.

Resimler:

Son düzenleme:

NathaNomel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
MaynQıraftta oynıyacağıma gider bilgisayardan açıp oynarım yhaa... şaka bir yana her ne kadar basitde olsa güzel olmuş eline sağlık.

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
sender.sendMessage(ChatColor.GREEN+"Mayın Tarlası Minecraftplayerr tarafından kodlanmıştır.");
reklam yapmasaydın bari :p

OynaFactionTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eklentide özel bir kod kullanmadım. Diğer 1.12 eklentileri 1.8 sürümünde çalışıyor ise bu eklenti de çalışacaktır.
bilgi için teşekkür ederim benimle skpe yolundan iletişime geçermisin sana bişi dicem burdan dersem yasakmış yok ama yasak olmaz sanırım senin bu sitenin domain tk ya ben onu com'a taşicam sende istersen