Keylogger Nedir ? Sistemden Nasıl Temizlenir !#2017

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Bilgisayarımı kendi paramla topladım ? :D Ayrıca sponsor olarak bu şekilde konuşman ayrı bi komedi
Allahtan helal paramla aldığım helal bilgisayarımı kullanıyorum. Özelliklerinin devasa boyutlarda olması gerekmiyor. Biz azıylada yetinmeyi biliriz. Sponsorluğumuda Halde çalışarak kazandığım paranın artığıyla aldım. Önyargıyla alakalı bir söz varda şimdi bunu burda dile getirmek ayıp olur.

Her sponsor alan zengin mi oluyor babasının zorla kazandığı parayı gidip ininal kartına yatıran nankör evlatlarda oluyor :yıkıl:
Şekil A1 De gördüğüm üzere sende ailenin eğitim masraflarını karşılayarak yaptığı hata sonucu nankör evlatlardan oluyorsun. Rica ediyorum önyargınla beraber benim konularımdan uzak dururmusun. Sohbette yaptığın boş muhabbetlerle burayı karıştırmayalım.

NathaNomel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Allahtan helal paramla aldığım helal bilgisayarımı kullanıyorum. Özelliklerinin devasa boyutlarda olması gerekmiyor. Biz azıylada yetinmeyi biliriz. Sponsorluğumuda Halde çalışarak kazandığım paranın artığıyla aldım. Önyargıyla alakalı bir söz varda şimdi bunu burda dile getirmek ayıp olur.

Şekil A1 De gördüğüm üzere sende ailenin eğitim masraflarını karşılayarak yaptığı hata sonucu nankör evlatlardan oluyorsun. Rica ediyorum önyargınla beraber benim konularımdan uzak dururmusun. Sohbette yaptığın boş muhabbetlerle burayı karıştırmayalım.
Neden üstüne alınıyorsun ki ? :sinsi1:

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0

espirisine yazdığım bu kadar barizken niye bu kadar itici bi ağızla konuşyosunki

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
ya yuh arkadaş, adam trollüğüne bir mesaj yazmış onu bile tartışıyorsun @Bycakr
yani pek ciddiye almaman gereken bir yorumdu, sana bile yazmamış niye bu kadar büyüttün anlamadım
rahat ol biraz ya, hemen tak tak tak savunmaya geçme

keylogger yemeyin, böyle temizlemekle uğraşmayın arkadaş
ben bilmediğim, tanımadığım, güvenmediğim hiçbir dosyayı indirmedim yıllardır tek format atmadan win xp kullanmıştım son 5 yıldır win 7 ama
önüne gelen dosyayı indirirseniz, keylogger yiyince böyle işlerle zaman harcarsasınız

yine de keylogger a mahruz kalan arkadaşlar için çözüm örnekleri verdiğin için sağ ol

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
espirisine yazdığım bu kadar barizken niye bu kadar itici bi ağızla konuşyosunki
Sorun sen değilsin burda hocam. Herkese saygım sonsuz fakat ciddi anlamda emek verdiysem bir işe ve bu konuyla alakalı kimseyi inciticek veyatta yanlış yapacak bir yazı yazmadıysam bana gelipde bu denli yazılar yazmasınlar. Konuyu emek için arkadaşlar yardım alsınlar diye açıyorum arkadaşlar gelmiş gövde gösterisi yapiyor. Cidden kusra bakmayın bazen böyle anlarıma denk gelebiliyor.

ya yuh arkadaş, adam trollüğüne bir mesaj yazmış onu bile tartışıyorsun @Bycakr
yani pek ciddiye almaman gereken bir yorumdu, sana bile yazmamış niye bu kadar büyüttün anlamadım
rahat ol biraz ya, hemen tak tak tak savunmaya geçme

keylogger yemeyin, böyle temizlemekle uğraşmayın arkadaş
ben bilmediğim, tanımadığım, güvenmediğim hiçbir dosyayı indirmedim yıllardır tek format atmadan win xp kullanmıştım son 5 yıldır win 7 ama
önüne gelen dosyayı indirirseniz, keylogger yiyince böyle işlerle zaman harcarsasınız

yine de keylogger a mahruz kalan arkadaşlar için çözüm örnekleri verdiğin için sağ ol
Hocam ben ciddi olmak zorundayım kusra bakmayında kimseye bir zararı olmayan hatta bazılarımızca yararı olan bir konu açıp arkadaşların gövde gösterilerini dinlemek zorunda değilim. Burası Bilgisayar&Teknoloji platformu GÖVDE GÖSTERİSİ Platformu değil haliyle her yoruma böyle tiken gibi yaklaşmamıda anlayışla karşılayın veyahut arkadaşlara gerekli cevabı verin. Bununla beraber keyloggere mahruz kalan arkadaşlar için çözüm örnekleri verdiğin için sağ ol yazmışsın buna çok teşekkür ediyorum fakat insanlar bunu yazmak yerine bende sana bi keylog atarım bunu bulamazsın demeyi tercih ederken nasıl iyi davranayim bi söyle Allah aşkına.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Sorun sen değilsin burda hocam. Herkese saygım sonsuz fakat ciddi anlamda emek verdiysem bir işe ve bu konuyla alakalı kimseyi inciticek veyatta yanlış yapacak bir yazı yazmadıysam bana gelipde bu denli yazılar yazmasınlar. Konuyu emek için arkadaşlar yardım alsınlar diye açıyorum arkadaşlar gelmiş gövde gösterisi yapiyor. Cidden kusra bakmayın bazen böyle anlarıma denk gelebiliyor.

Hocam ben ciddi olmak zorundayım kusra bakmayında kimseye bir zararı olmayan hatta bazılarımızca yararı olan bir konu açıp arkadaşların gövde gösterilerini dinlemek zorunda değilim. Burası Bilgisayar&Teknoloji platformu GÖVDE GÖSTERİSİ Platformu değil haliyle her yoruma böyle tiken gibi yaklaşmamıda anlayışla karşılayın veyahut arkadaşlara gerekli cevabı verin. Bununla beraber keyloggere mahruz kalan arkadaşlar için çözüm örnekleri verdiğin için sağ ol yazmışsın buna çok teşekkür ediyorum fakat insanlar bunu yazmak yerine bende sana bi keylog atarım bunu bulamazsın demeyi tercih ederken nasıl iyi davranayim bi söyle Allah aşkına.
yaptığım espirinin gövde gösterisiyle ne alakası var :S

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Gerçekten sizlere anlam veremiyorum. Buradaki konu başlığı Forumdaki Haçkerlerin Keylogger Seviyelerini ölçmek olmamakla beraber sizin ne yapabildiğinizi soran bir konu değil bu. Bir bilgilendirme konusu, bilgi alırsanız çıkar gidersiniz afedersiniz ya ? Banane sizin keylogger atıp atmamanıdan bizene kardeşim. Az bi mantık çerçevesinde konuşmayı öğrenin. Neymiş hakopsu tanıyormuş ya kardeşim şimdi bir şey söylicem ayıp olacak uzatmayı kesin şurada muhabetinizin konumuda kirletmeyin adam gibi yorum yapacak kişilere kapım herdaim açık fakat burada sizin yeteneklerinizi dinlemek zorunda DEĞİLİZ.

@Kovalski Sayın hocam, arkadaşların gövde gösterilerini yaptıkları sırada sizin tığ/trol herneyse şaka olarak algılamadım. Sizde şahsım adına özür diliyor ve bu saçma insanlara tekrardan konudan çıkışını rica ediyorum.

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1- keylogger servisleri sadece smtp kullanarak loglama yapmazlar ve sadece gmail kullanılmayabilir server cliente göre değişiklik göstererek mysql, sql, xml, json gibi formatlarda ve sistemlerde / sistemlere loglama yapabilirler.
2- keylogger ile ekran görüntülerini alamazsınız keylogger dediğimiz sistemler sadece kernelden keyboardı hooklar. aksini düşünürsek trojan'a girer.
3- keyloggerların kişiden izinsiz gibi kullanımının yanı sıra faydalı şekilde kullanımları da vardır buna bakarsak birçok windows servisi de keylogger dır.
4- kanunlara göre direk keyloggerlara yasak demek yanlıştır yasal ticari amaçla kullanılan, lisanslı keylogger diye adlandırabileceğimiz durumlar vardır ve çok fazla istisnai durumu mevcuttur.
5- Bahsi geçen keylogger tespit yöntemi güvenli ve sağlıklı değildir dediğiniz açıklama çok rahatlıkla değiştirilebilir keyloggerlar genel olarak windows hizmetlerinin yerlerini alıp windows hizmeti gibi bir görünüm sergilerler. En güvenli tespit yöntemi wireshark, tcpviewer ya da en basitiyle windows command prompt kullanarak netstat parametreleriyle anlaşılabilir.
6- "MSCONFİG" Şeklinde bir komut yoktur doğrusu "MSCONFIG" olmalıdır kullanıcılar "MSCONFİG" yazarak herhangi bir yere ulaşamaz kopyalayarak yapacak arkadaşlara bilgilendirmedir.
7- Keylogger windows services gibi çalışacağı için msconfig den start verilmesi gibi bir durum olmayabilir. en basit yöntemleriyle kullandığınız yazılımların startup paramters kısmına kendi keylogger path ı nı yazarak sizin her hangi bir program açmanız sonucu aktif hale gelebilir.
8- Silmeniz pek bir şeyi değiştirmeyecektir şöyle ki keylogger ı yazan şahıs bir windows servisi ile sürekli ana dosyanın varlığını kontrol ederek silinmesi halinde webclient ile yeniden aynı konuma ya da algoritmasına göre farklı konumlara yerleştirecektir dolayısıyla en iyi çözüm sağlam bir anti virus yazılımıyla sisteminizi korumaya almanızdır eğer bilinçli kullanıcıysanız anti virüs programları kurmanıza da gerek yok anti virüs programları sistem performansını %50 ye kadar düşürebilmekte yıllardır anti virüs programı kullanmıyorum kullanmamanızı da tavsiye ederim hele hele 360 security gibi önce keylogger, trojan yaratıp sonra size sürekli stabil bir hata verdirip araştırmanız sonucu kendi hatalarını google da indexleyerek ilk sıraya çıkıp size iyi görünerek onu silme vaadiyle kendi anti virüs yazılımını kurdurup ardından onu kurmanız sonucu 500 kadar daha trojanı bilgisayarınıza salan kötü algoritmasıyla kendi dosyalarını, windows sistem dosyalarını bile virüs olarak gören saçma sapan yazılımları hiç kullanmayın.
9- çoğu amatör keylogger, trojan gibi yazılımlar ctrl + alt + del gibi paramtereleri registry kayıtlarından ve hizmetleri durdurarak devre dışı bırakır görev yöneticisi vs açılmaz eğer amatör değil ise zaten bu yöntemler işe yaramaz.

Bu yazım bir baltalama amacı gütmeyip tamamen konudaki bilgilerin YETERSİZ, GEREKSİZ olduğunu ve bu bilgilere karşı verilen teknik bilgiler konunuzda verdiğiniz bilgilerin YETERSİZ ve GEÇERSİZLİK durumunu kanıtlar niteliktedir.Daha iyi kaliteli bir konu olma yolunda bir emsal teşkil etmelidir.