Arkadaşlar 1.7.X - 1.8.X ConCon Sunucumu Nasıl Doldurabilirim? [ YARDIM ]

LegendSkyNetwork

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhabalar 1 Hafta Önce Sunucu Açtım Nitrado.Net'den Sabahları Bazı Günler +30 Veya +20'yi Görüyor Ama Ben Bunun Hep Olmasını İstiyorum Benim Sunucum Çok Dengesiz Mesala Sabah 24 Kişi Vardı Şimdi Sunucumda 13 Kişi Var Normalmi? Nasıl Bu Serveri Büyültebilirim Düzenli Konular Açtim Bütün Forumlardan Forum Forum Gez Forum Kalmadı? Skypeden & Discordan & Faceden Düzenli Paylaşim Yapiyorum PARALI Reklam Deseniz Düzenli Bütçem Yok? Yani Anlamadım Servermi Kötü 1 Hafta Uraştım Birsürü Skript Vb Vs. Özellik Var Bi Gelin Bakın LegendSky.Nitrado.Net Eğer Yasaksa Söylemeniz Yeterlidir Kaldırcağım. ÜSTÜNE Artık Herkes OP Sunucu Seviyor Pahalı Şeyler Dağıtıyor Vb Vs. Yazmanıza Gerek Yok. Acil Yardım Sunucuyu Nasıl Doldurabilirim Bu Arada Minecraft MP'mi Ney Voteyle Filan Sunucu Önlere Çıkıyor Orayada Ekledim Teşekkürler.

ganimetrim

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
forumlardan çok kişi görmez zaten bence ve serverin conconcraftsa herkes sevmeyebilir (mesela ben :D)

AloneFellow

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ConconCraft OP Survival'ın Türkçe terimi diyebiliriz. Lapisi icad eden adamın 2. en büyük hatası

Survival kurup conconcraft diye geziniyorlar,

LegendSkyNetwork

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
şu conconcraft ne bir anlaamadım ama iyi prim kastılar
Evet Haklısın Ama Ben Normalda Survival Açıcaktım Bir Kaç Şey Yapmadık İstedim ConConCraft Yapiyim Dedim Ama Gelip Serverimize Bakarsanız Rezalet Olupta 300 Çeken Sunuculardan Değiliz Haftalarca Emek Verip Emeğinin Karşılınığını Çok Az Alan Serveriz.

ConconCraft OP Survival'ın Türkçe terimi diyebiliriz. Lapisi icad eden adamın 2. en büyük hatası

Survival kurup conconcraft diye geziniyorlar,

Biz Baya Bir Özellik Ekledik Lütfen Diğer Gereksiz Saçma Sunuculara Göre Konuşmayınız.

BadActive

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet Haklısın Ama Ben Normalda Survival Açıcaktım Bir Kaç Şey Yapmadık İstedim ConConCraft Yapiyim Dedim Ama Gelip Serverimize Bakarsanız Rezalet Olupta 300 Çeken Sunuculardan Değiliz Haftalarca Emek Verip Emeğinin Karşılınığını Çok Az Alan Serveriz.

Biz Baya Bir Özellik Ekledik Lütfen Diğer Gereksiz Saçma Sunuculara Göre Konuşmayınız.
Bu konuda soru sormuşsun ve forum kullanıcıları sana söylemiş fakat sen geri teptiriyorsun.
Kendi tavsiyemi söylemek isterim 5 senelik sunucu tecrübem var. Survival demek hayatta kalmak demek ve hayatta kalmak o kadar kolay olmamalı. Sunucunu zorlaştırman gerekiyor. Kısa lafın özü eğer survival sunucu açmış isen, sunucun zor olmalı. Eğer oyun kolay olursa 2 saat oynarsın her şeyi yapar sıkılırsın. Bu mantıktan git oyunculara yapacakları bir şeyler ver. Rütbe, görev, boss vb. şeyler. (Tabi bunlarda kolay olmamalı.) Örnek vermek gerekirse benim açtığım sunucularda Şeker kamışı bulan seviniyordu hem dünyada azdı hemde pazarda 64 adeti parayla satılabiliyordu bu şekilde para kasıyorlardı. Para ile rütbe alıp rütbe ye göre de görev vardı. Sende bu tür şeyler bağlamalısın sunucuna. Başarılar...
*Conconu da kaldırmalısın tabii. (bence) :D

Son düzenleme:

LegendSkyNetwork

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bu konuda soru sormuşsun ve forum kullanıcıları sana söylemiş fakat sen geri teptiriyorsun.
Kendi tavsiyemi söylemek isterim 5 senelik sunucu tecrübem var. Survival demek hayatta kalmak demek ve hayatta kalmak o kadar kolay olmamalı. Sunucunu zorlaştırman gerekiyor. Kısa lafın özü eğer survival sunucu açmış isen, sunucun zor olmalı. Eğer oyun kolay olursa 2 saat oynarsın her şeyi yapar sıkılırsın. Bu mantıktan git oyunculara yapacakları bir şeyler ver. Rütbe, görev, boss vb. şeyler. (Tabi bunlarda kolay olmamalı.) Örnek vermek gerekirse benim açtığım sunucularda Şeker kamışı bulan seviniyordu hem dünyada azdı hemde pazarda 64 adeti parayla satılabiliyordu bu şekilde para kasıyorlardı. Para ile rütbe alıp rütbe ye göre de görev vardı. Sende bu tür şeyler bağlamalısın sunucuna. Başarılar...
Sunucumda Rütbeler Var Boss & Görevi Umarım Yapabilirim