worlds klasörüne girince dünyalar gelmiyor groups,users geliyor sadeceGroupmanager > worlds Klasöründen dünya isimlerini bulun. Yetkiler arasından "essentials.warp" yetkisini silin ve kaydedin.
Dünya isimlerinde klasörler açın. groups ve users dosyalarını hepsinin içine kopyalayın. Dediğim işlemi tekrardan uygulayın.worlds klasörüne girince dünyalar gelmiyor groups,users geliyor sadece
yoksa kendim mi oluşturacam dosyaGroupmanager > worlds Klasöründen dünya isimlerini bulun. Yetkiler arasından "essentials.warp" yetkisini silin ve kaydedin.
çünkü birtek world dünyası varworlds klasörüne girince dünyalar gelmiyor groups,users geliyor sadece
çıkardım bütün warp şeylerini fakat olmadı yine ya 2. dünyaya gidip warp yazıyorum geliyorDünya isimlerinde klasörler açın. groups ve users dosyalarını hepsinin içine kopyalayın. Dediğim işlemi tekrardan uygulayın.
özdüm teşekkürler iyi bayramlaryoksa kendim mi oluşturacam dosya
çünkü birtek world dünyası var
çıkardım bütün warp şeylerini fakat olmadı yine ya 2. dünyaya gidip warp yazıyorum geliyor![]()
oldu olduSana da iyi bayramlar. Fakat olması gerek. Bende çalışıyor. Arsalarda "Fly" yetkisini de bu şekilde veriyorum.