PowerMC Rehber Alımları

OynaFactionTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Nitrado'dan açıp hazır eklenti paketimi kuruyorum ben ? Hiçbir zaamn 1.8 sunucu açmadım zaten 1.8 üstü hazır plugin paketi yok. 1.12 için açmış oldugum Modern RPG sunucumda tüm plugin paketini kendim hazırladım. Ayrıca hiçbir zaman nitrado'dan sunucu açmadım. Sadece böyle saçma bir işe neden kalkıştığınızı anlamadım. Üstüne üstlük beni karalayacak sözler söylüyorsunuz. Daha düzgün saygılı bir biçimde konuşun. Hazır eklenti paketi kurduğumuzu dile getiriyorsunuz. Peki siz 1.8 için açıyorsunuz. Sunucuyu acaba neden ? Tabikide hazır plugin paketi kurmak için. Ama ben 1.12 altı bir sunucu hayatımda kurmamış bir insanım. Ayıbınızı düzeltmenizi istiyorum.
ama ben 1.12 altı bir sunucu hayatımda kurmamış bir insanım diyorsun arkadaşım 1.12den önce ne kuruyodun hayal mi :) bence git başkasına sataş yada başkasından kemik iste

alper seninde alacagın olsun sunucu lazım diye söyleseydin sana verdim paneli yüklesene kullanırız beraber 3 aylık sunucu var boşa gidiyor ben uğraşamıyorum fazla vaktim yok

ardanos8

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:Arda Yıldırım
Yaşınız:13
Skype Adresiniz:arda87652
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):ardanos
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:4
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:hayır
Hangi sunucularda yetkili oldunuz?:ben baya bi sunucuda yetkili oldum ama addi sorunlar yüzünden kapandı
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:2 yıldır hazırım
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:güzel bir sunucu girip baktım
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:anlaşabilirim
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:ben diğer oyuncular gibi insanları kandırmam
Oyunculara nasıl davranırsınız?:iyi davranırım ama anaya küfür ettimi o değişir
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):çok etmem arkadaş ortamımda sadece
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:anlaşabilirim kendime güveniyorum
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:yok çünkü server çok güzel

KaraHayalet

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:Arda Yıldırım
Yaşınız:13
Skype Adresiniz:arda87652
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):ardanos
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:4
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:hayır
Hangi sunucularda yetkili oldunuz?:ben baya bi sunucuda yetkili oldum ama addi sorunlar yüzünden kapandı
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:2 yıldır hazırım
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:güzel bir sunucu girip baktım
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:anlaşabilirim
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:ben diğer oyuncular gibi insanları kandırmam
Oyunculara nasıl davranırsınız?:iyi davranırım ama anaya küfür ettimi o değişir
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):çok etmem arkadaş ortamımda sadece
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:anlaşabilirim kendime güveniyorum
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:yok çünkü server çok güzel
Rededildiniz