Beğeni kasalım :)

EnderWiggin

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar biraz beğeni kasalım dedim. Oyun çok basit mesaj yazıp başkalarının mesajlarını beğenicez bu kadar isteyen istediği mesajı istediği kadar yazabilir ve istediği mesajı beğenebilir. Ama herkesin beğenisi yaklaşık aynı olsun ki adaletli olsun. Ona göre beğenilerimiz yapalım ve profiller coşsun. Umarım forumdaki eski yeni arkadaşlıklar için de faydalı bir oyun olur :dost:

TrackTerzi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bir gün bir adam file yardım etmiş bu fil tepki vermeyip hemen ona yardım eden adamdan uzaklaşmış 10 yıl sonra bu adam hayvanat bahçesine gitmiş adamı gördükçe boruyu öttüren bir fil varmış adam onun yanına gitmiş.İyice bakmış tam ayağının altına bakıcakken fil bunu hortumuyla alıp yerden yere vurarak öldürmüş eee? Sonuç olarak bu fil o fil değilmiş.Her sakallıyı dedeniz sanmayın

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Bir gün bir adam file yardım etmiş bu fil tepki vermeyip hemen ona yardım eden adamdan uzaklaşmış 10 yıl sonra bu adam hayvanat bahçesine gitmiş adamı gördükçe boruyu öttüren bir fil varmış adam onun yanına gitmiş.İyice bakmış tam ayağının altına bakıcakken fil bunu hortumuyla alıp yerden yere vurarak öldürmüş eee? Sonuç olarak bu fil o fil değilmiş.Her sakallıyı dedeniz sanmayın
Çok havalı bir filmiş adamım bu :p Adamın biri varmış ikinci dönem düzeltmiş... ( Efsanelerden )