[YARDIM] Faction Claim limiti arttırma!

AnderBaBa94

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba herkeze şu claim limitini nereden arttırabilirim onu söylermisiniz ?

Ya biri bilmiyormu yaa ?

Ya Şuna bi el Atın nolurr yaa.

JitterClickYT

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
2
Kaç gündür bunu araştırıyorum ama bi türlü bulamadım Kardeşim.

yani nerden ayarlaya bilirim.?
Factions Klasörüne Girin,
conf.json Bu Dosyayı NotePad++ İle Açınız,
Sonra Oradan CTRL + F İle "powerPlayerMax" Bunu Aratın Sonra Ordaki Pow Sizde 10 Olabilir Ona Kendinize Göre Ayarlayin Ama Fazla Abartmayın Derim, Orayı 50 Yaparsanız Her Bir Oyuncu 50 Kere Claim Atabilir Diyebilirim, Sonra Yaptıkdan Sonra CTRL + F İle "powerPlayerMin" Bunu Aratın Burada -10 Filandır Sizde Orada En Düşük Poweri Kaç Olsun Örnek Veriyim Her Öldüğünde 3 - 4 Pow Giderse -10 Gibi Olur Orayıda Kendinizede Göre Ayaralyın Ama Abartmayın, İyi Forumlar,

AnderBaBa94

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Factions Klasörüne Girin,
conf.json Bu Dosyayı NotePad++ İle Açınız,
Sonra Oradan CTRL + F İle "powerPlayerMax" Bunu Aratın Sonra Ordaki Pow Sizde 10 Olabilir Ona Kendinize Göre Ayarlayin Ama Fazla Abartmayın Derim, Orayı 50 Yaparsanız Her Bir Oyuncu 50 Kere Claim Atabilir Diyebilirim, Sonra Yaptıkdan Sonra CTRL + F İle "powerPlayerMin" Bunu Aratın Burada -10 Filandır Sizde Orada En Düşük Poweri Kaç Olsun Örnek Veriyim Her Öldüğünde 3 - 4 Pow Giderse -10 Gibi Olur Orayıda Kendinizede Göre Ayaralyın Ama Abartmayın, İyi Forumlar,
Factions dosyası yokki Jar var birde Mstore var

AnderBaBa94

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mstore girdim orda cnfig var Sonra Power kısmı var orda PowerMax : 10.0 PowerMin : 0 yazıyodu onları değiştirdim.