Faction Sunucu Rehberi.

JitterClickYT

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
2

Herkese Merhabalar, Bildiğiniz Gibi Minecraft'ın En Güzel Yanı Sunucuları, Tek Başımıza Oynarken Sıkılıyorsak Minecraft Sunucularını Tercih Ediyoruz, Türk Oyuncularınında En Sevdiği Sunucu Türü Bence Faction Sunucuları, Peki Faction Nedir ?, Ve Nasıl Oynanır?, Bunları Açıklamaya Çalışacağım.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Oyundaki Amaç Genellikle Klan Kurmak Veya Bir Klana Katılıp Diğer Klanlardan Üstünlük Kurmak, /Warp Ormanda Ön Bölgelere Claim Atarak Ele Geçirmektir, /Warp Lapisde Para Ve Xp Kasarak Sunucunun Kralı Olmaktır, Vede Xp İle Genellikle Setlere,Kılıçlara,Kazmalara Vs, Level Basarak Herkesden Üstün Olmaktır, Burada Mücadele Hiçbir Zaman Bitmez. Sunucunun Belkide Damarı /Warp Ve /Kit Komutudur. Servere Girince İlk Önce Kayıt Olmamız Gerekiyor. Bunun İçinde /Register <Şifre> <Şifre> Yazarak Kayıt Olmamız Gerekiyor. Kayıt Olduktan Sonra Her Sunucuya Girdiğimizde /Login <Şifre> İle Giriş Yapabiliriz.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Serverlerde Oynayabilmek İçin Bilmeniz Gereken En Önemli Şeylerden Birisi Komutlardır. Bunları Zamanlada Öğrenebilirsiniz Ancak Ben Yinede Buraya Yazacağım. İşte En Önemli Komutlar:

/Warp = Bu Komut İle İstediğiniz Bir Bölgeye Işınlanabilirsiniz. Mesela /Warp Market, /Warp Lapis, /Warp Orman Gibi,

/Kit = Bu Komut İle Sunucudaki Kitleri Görüp Oyuncu Kitini Alabilirsiniz.

/Tpa Nick = Bu Komut İle İstediğiniz Bir Oyuncuya Tpa İsteği Gönderirsiniz. Ancak Dikkatli Olun, Adam Size Tuzak Yapabilir.

/Tpaccept = Bu Komut İle Size Gelen Tpa İsteklerini Kabul Edersiniz.

/TpDeny = Bu Komut İle Size Gelen Tpa İsteklerini Reddedersiniz,

/F Create Klan İsmi = Bu Komut İle Kendinize Ait Bir Klan Kurabilirsiniz.

/F İnvite Nick = Bu Komut İle İstediğiniz Oyuncuyu Klanınıza Davet Ede Bilirsiniz.

/F Join Klan İsmi = Bu Komut İle Size Gelen Klan Davetini Kabul Edersiniz.

/F Desc Açıklama = Bu Komut İle Klanınıza Description Ekleyebilirsiniz. ( Not: Bu Komut Bazı Sunucularda Yasaklı Olabilir Sebebide, Bazı Oyuncular /F Desc'e Crash Kodunu Yazıyor Ve Oyuncular Crash Yiyor. )

/F Claim = Bu Komut İle Klanınıza Alan Alabilirsiniz, Ancak Bunun İçin Klan Powere İhtiyacınız Vardır, Bunuda Lapis Kazarak Elde Ede Bilirsiniz.

/F Show Klan İsmi = Bu Komut İle Başka Kişilerin Klan İstatiklerine Bakabilirsiniz, Veya /F Show Yazarak Kendi Klan İstatiklerinede Bakabilirsiniz.

/F Ally Ve /F enemy = Bu Komutlar İle Başka Bir Klana Müttefiklik Teklifi Yolliyabilirsiniz, Veya Onlara Enemy Yapabilirsiniz.

/F C = Bu Komut İle Klandaki Oyuncularınız İle Konuşa Bilirsiniz, Klan Sohbetini Sadece Klandakiler Göre Bilir, İyer Bir Kere /F C Yazarsanız Hem Klandaki Kişilerle Hemde Ally Olduğunuz Klanlar İle Sohbet Edebilirsiniz, İyer İki Kere Yazarsanız Sadece Klanınızdaki Kişilerle Sohbet Edebilirsiniz, 3 Defa /F C Yazarsanız Normal Klan Sohbetinden Çıkmış Olabilirsiniz, Fakat Yine Klan Sohbetinde Konuşanlar Varsa Görebilirsiniz.

/F Disband = Bu Komut İle Klanınızı Kapatabilirsiniz.

/F Admin Nick = Bu Komut İle Klanınızı Başka Bir Kişiye Devredebilirsiniz.

/F Mod Nick = Bu Komut İle Klanınızdaki İstediğiniz Kişiyi Klan Modu Yapabilirsiniz.

/Chest = Bu Komut İle Bir Sandık Açılır Karşınıza Oraya Değerli İtemlerinizi Koyabilirsiniz Ölseniz Bile Ordan Asla Koyduğunuz İtem Gitmez.

İyer Herhangi Bir Eksiğim Varsa Yorum Olarak Yazarak Söyliyebilirsiniz Arkadaşlar.

Son düzenleme:

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Factions oyununa arsaları dahil etmenizi yanlış olarak görüyorum özünde klan kalesi kurarsın ve daha güçlü klanlar basar eşyalarını yağmalar. Türkiyede factions sunucu yok hepsi pvp.

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
2
Türkiyede faction sunucularından iğrenen insanların sayısı az olmasına rağmen etkililer fakat böyle konular insanların factiona başlamasını ve beyinlerine lapis parçaları saplanarak artık sağlıklı düşünememeye sebep oluyor minecrafta başlayan arkadaşlarıma lapisciler oyunu öğrettiklerinde artık dostlarım bana tek oyunculuda neden lapis kazınca elmas gelmemesi veya warp lapisin olmaması gibi saçma salak sorular soruyorlar bence köküne kadar gereksiz bir konu. Emek konusunda ise bir şey diyemem

JitterClickYT

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
2
Türkiyede faction sunucularından iğrenen insanların sayısı az olmasına rağmen etkililer fakat böyle konular insanların factiona başlamasını ve beyinlerine lapis parçaları saplanarak artık sağlıklı düşünememeye sebep oluyor minecrafta başlayan arkadaşlarıma lapisciler oyunu öğrettiklerinde artık dostlarım bana tek oyunculuda neden lapis kazınca elmas gelmemesi veya warp lapisin olmaması gibi saçma salak sorular soruyorlar bence köküne kadar gereksiz bir konu. Emek konusunda ise bir şey diyemem
Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim Ama, Yinede Konuyu Açiyim Dedim, İyi Forumlar,

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu algıyı bizim insanımız yarattı ve kısa sürede kıracağımızı düşünüyorum.