Track Survival...yetkili alımları

TrackTerzi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Selam arkadaşlar.Bugün sizlere alımımı duyuracağım.
Şimdi ilk olarak.
Ne alımlarımız var?
-Mimar-
-Pluginer-[Skript işlerinide biliyorsa alınma olasılığı daha fazla olucak ]
-Rehber-

Mimarim! Buildime güveniyorum diyenler için :

*Önemli: Op yetkisi mimarda olmayacaktır

* İsmim:

* Soyismim:
* Yaşım:
* Kaç yıldır minecraft serverlerinde oynuyorum:
* Yapılarınızdan bir örnek : Lütfen arsanıza değişik cam renkleri ile yaptığınız kocaman binanın resmini atmayın.Mimar olucaksınız. Rehber kadar güvenceniz yok. Sana şunu yap dedim yapamadın? Onu yap dedin yapamadın? Ne anladım ben bu işten? Sadece güzel veya özgün şeyler yapıyorsanız katılın.Boşu boşuna şurda katılmayın.
* İngilizce bilginiz , dinlediğiniz şarkılar ve oynadığınız oyunlar :
* Nasıl birisiniz :
* Skype veya steam kullanıyor musunuz:
* Neden Track Survival ?
[* Günde kaç saat aktif olursunuz :[
-Önemli olaraktan : Yetkiniz yükselemez ve düşemez ya alınır ya da yeni komutlara erişebilirsiniz. Panele erişemezsiniz. Opunuz yoktur.-

Rehberim! Kendime ve bilgime güveniyorum diyenler için :
*Önemli:op yetkisi rehberde yoktur.

Bunu okumak zorundasınız!: https://forum.gamer.com.tr/konu/rehber-alimlari-gelin.375781/

* İsmim:
* Soyismim:
* Yaşım:
* Nasıl birisiniz :
* Neden Track Survival ?
[* Günde kaç saat aktif olursunuz :[
-Önemli olaraktan : Yetkiniz yükselemez ve düşemez ya alınır ya da yeni komutlara erişebilirsiniz. Panele erişemezsiniz. Opunuz yoktur.-

Pluginer & Skripterim ! Kendime ve bilgime güveniyorum diyenler için :
*Önemli op yetkisi vardır.

* İsmim:
* Soyismim:
* Yaşım:
* Nasıl birisiniz :
* Neden Track Survival ?
[B* Günde kaç saat aktif olursunuz :[
-Önemli olaraktan : Sunucu içindeki oluşacak bir sistem var. Bu sisteme göre panele erişeceksiniz.Opunuz vardır.-

Sunucu_bilgisi.txt
Server açılmadan alımlar yapılıyordur.
Sunucu rabisu üzerinden açılıp *vip satışlarına bağlı* olarak yükseltilecektir.

İyi günler

BurakDaVayne

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
* İsmim:Burak
* Soyismim:Tuncer
* Yaşım:14
* Kaç yıldır minecraft serverlerinde oynuyorum:3-4 (1.6.4'ten beri)
* İngilizce bilginiz , dinlediğiniz şarkılar ve oynadığınız oyunlar :İngilizce bilgim ortaokullu birine göre efsanevi derecede.Dinlediğim şarkılar NCS veya Free Songs To Use.Oynadığım oyunlar LoL,Minecraft ve Unturned.
* Nasıl birisiniz : Kibarım,zorlamadıkları sürece kaba davranmam.
* Skype veya Steam kullanıyor musunuz: Skype:burak.tancer
* Neden Track Survival ?:Güzel bir sunucuya benziyorsunuz,kitlenizi de güzelleştirmek istiyorum.
[* Günde kaç saat aktif olursunuz :[4-5 Saat

Rehber olmanın sorumluluğunu biliyorum.

MimarcıÇocuk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsmim:EfeBerk Erdal
* Soyismim:Erdal
* Yaşım:18
* Kaç yıldır minecraft serverlerinde oynuyorum:3
* İngilizce bilginiz , dinlediğiniz şarkılar ve oynadığınız oyunlar :İnhilizce Şarkı Bom Bom Pow İngilizce oyun ise oyun Dark Souls 3 Sniper Elite 3 Fln
* Nasıl birisiniz :İyi Biriyimdir Dışardan da iyi görünen birisiyim

* Skype veya Steam kullanıyor musunuz:
evet
* Neden Track Survival ?Bu sw nin tutacağına inanıyorum
13
-Önemli olaraktan : Sunucu içindeki oluşacak bir sistem var. Bu sisteme göre panele erişeceksiniz.Opunuz vardır.-

Dogukangg4545

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
* İsmim: Doğukan
* Soyismim: Özek
* Yaşım: 14
* Kaç yıldır minecraft serverlerinde oynuyorum:2011 minecraftla tanıştım 2012 den beri oynuyorum
* İngilizce bilginiz , dinlediğiniz şarkılar ve oynadığınız oyunlar :temel komutları biliyorum ingizlizce seviyem%70
* Nasıl birisiniz : oyuncularla haşır neşir olurum bana soru sorarlarsa elimden geldiğince yardımcı olurum
* Skype veya Steam kullanıyor musunuz:skype kullanıyorum Doğukan özek diye aratırsanız bulursun kuru kafa resmi var
* Neden Track Survival ? açıkcası her serverde umudum vardır ama bu server daha umutlu gibi ve bence iyi kişiler tarafından yönetilirse iyi yerlere gelebilir
[* Günde kaç saat aktif olursunuz :[ okullar açılmadan önce bütün öğlen olurum ama okullar açıldıktan sonra 1 saat çünkü teog beni bekliyor

TrackTerzi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
* İsmim:Burak
* Soyismim:Tuncer
* Kaç yıldır minecraft serverlerinde oynuyorum:3-4 (1.6.4'ten beri)
* İngilizce bilginiz , dinlediğiniz şarkılar ve oynadığınız oyunlar :İngilizce bilgim ortaokullu birine göre efsanevi derecede.Dinlediğim şarkılar NCS veya Free Songs To Use.Oynadığım oyunlar LoL,Minecraft ve Unturned.
* Nasıl birisiniz : Kibarım,zorlamadıkları sürece kaba davranmam.
* Skype veya Steam kullanıyor musunuz: Skype:burak.tancer
* Neden Track Survival ?:Güzel bir sunucuya benziyorsunuz,kitlenizi de güzelleştirmek istiyorum.
[* Günde kaç saat aktif olursunuz :[4-5 Saat

Rehber olmanın sorumluluğunu biliyorum.
Bizi seçmenizdeki sebebi anlayabilmiş değilim sunucu daha kurulmadı.Alımlar olduktan sonra çalışmalar başlayacak.
Kusura bakmayın alınmadınız.

İsmim:EfeBerk Erdal
* Soyismim:Erdal
* Yaşım:18
* Kaç yıldır minecraft serverlerinde oynuyorum:3
* İngilizce bilginiz , dinlediğiniz şarkılar ve oynadığınız oyunlar :İnhilizce Şarkı Bom Bom Pow İngilizce oyun ise oyun Dark Souls 3 Sniper Elite 3 Fln
* Nasıl birisiniz :İyi Biriyimdir Dışardan da iyi görünen birisiyim

* Skype veya Steam kullanıyor musunuz:
evet
* Neden Track Survival ?Bu sw nin tutacağına inanıyorum
13
Maalesef inançtan başka bir sebep daha lazım.
İngilizce bilginizden bakarsam bile düzgün bir diksiyon ya da Türkçe bilgisine sahip değilsiniz. Ayrı olarak sanırım Pluginer olucaktınız. *Alınmadınız.*

* İsmim: Doğukan
* Soyismim: Özek
* Yaşım: 14
* Kaç yıldır minecraft serverlerinde oynuyorum:2011 minecraftla tanıştım 2012 den beri oynuyorum
* İngilizce bilginiz , dinlediğiniz şarkılar ve oynadığınız oyunlar :temel komutları biliyorum ingizlizce seviyem%70
* Nasıl birisiniz : oyuncularla haşır neşir olurum bana soru sorarlarsa elimden geldiğince yardımcı olurum
* Skype veya Steam kullanıyor musunuz:skype kullanıyorum Doğukan özek diye aratırsanız bulursun kuru kafa resmi var
* Neden Track Survival ? açıkcası her serverde umudum vardır ama bu server daha umutlu gibi ve bence iyi kişiler tarafından yönetilirse iyi yerlere gelebilir
[* Günde kaç saat aktif olursunuz :[ okullar açılmadan önce bütün öğlen olurum ama okullar açıldıktan sonra 1 saat çünkü teog beni bekliyor
1 saat az değil mi? Ayrı olarak samimiyetiniz güzel gibi.Olanaklarınızı arttırırsanız alınabilirsiniz. Günde 3,5 saat kafi olucaktır.

Dogukangg4545

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
evet ama cidden teog geliyor teogtan sonra bol bol aktif olup serverde rehberlik yaparım ama cidden bu serverde yetkili olmayı istiyorum tamam 3.saat yapalım

Dogukangg4545

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bizi seçmenizdeki sebebi anlayabilmiş değilim sunucu daha kurulmadı.Alımlar olduktan sonra çalışmalar başlayacak.
Kusura bakmayın alınmadınız.

Maalesef inançtan başka bir sebep daha lazım.
İngilizce bilginizden bakarsam bile düzgün bir diksiyon ya da Türkçe bilgisine sahip değilsiniz. Ayrı olarak sanırım Pluginer olucaktınız. *Alınmadınız.*

1 saat az değil mi? Ayrı olarak samimiyetiniz güzel gibi.Olanaklarınızı arttırırsanız alınabilirsiniz. Günde 3,5 saat kafi olucaktır.
tamam 3 saat

Tamam skypenizin *tam tanımını* verebilir misiniz? Skype bölümünde aratınca çıkmıyor da.
veriyorum

Doğukan Özek şöyle aratın kurukafa resmi var
tamam 3 saat

veriyorum

tamam 3 saat

veriyorum

Doğukan Özek şöyle aratın kurukafa resmi var
veya siz verin ben bulurum

Tamam skypenizin *tam tanımını* verebilir misiniz? Skype bölümünde aratınca çıkmıyor da.
bulamadınız mı

TrackTerzi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Üzülerek söylüyorumki bazı insanlar yüzünden serverin açılış tarihi *baya* ertelendi :( iyi günler

LuciaLittle

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
* İsmim: Güray
* Soyismim: Şa***
* Yaşım:16
* Kaç yıldır minecraft serverlerinde oynuyorum:3 veya 4 oluyor
* İngilizce bilginiz , dinlediğiniz şarkılar ve oynadığınız oyunlar :İngilizce seviyem yüksek ingilizce alanında başarılıyım Lisede ask.me de görev aldım imagine dragons hastasıyım şu sıralar town of salem minecraft oynuyorum 4 yıldır lol oynamaktaydım fakat anlarsınız son güncellemer bozdu oynamayı bıraktım
* Nasıl birisiniz : Yardımseverim oyunculara yardımcı olurum pek birşeyim yok fakat rehber ve moderatorluk en sevdiğim yetkilerdir sıcak kanlıyım
* Skype veya Steam kullanıyor musunuz: Evet ts3 Discord skype steam hepsini kullanıyorum
* Neden Track Survival ?: Yetkili olmak istiyorum sadece bir sebebi yok sizi tanımıyorum bile + bahsettiğiniz yeri okudum ve çok haklı olduğunuzu gördüm
[* Günde kaç saat aktif olursunuz :[ 5 6 7

MyAhmet51

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
* İsmim:Ahmet
* Soyismim:Güneş

* Kaç yıldır minecraft serverlerinde oynuyorum:4
* Yapılarınızdan bir örnek : sw de östersem olur mu?
* İngilizce bilginiz , dinlediğiniz şarkılar ve oynadığınız oyunlar :%50/GazaGetiren:D/Mc-Zula-lol

* Nasıl birisiniz : iyi:D
* Skype veya Steam kullanıyor musunuz:evt skype kullanıyorum
* Neden Track Survival :Bilmiyorum
[* Günde kaç saat aktif olursunuz :[ en az 2/en fazla 5