Minecraftta gereksiz buldugunuz seyler ?

byElysion

fara á brott með víkingum, standa upp í stafni
Emekli
En iyi cevaplar
59
Zamanında lapisti fakat şimdi işe yarıyor. Altın Kılıç, Altın Çapa bunlar gereksiz bence. :S

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Pişmiş kil bloklarının 1.12 sürümünde terakota ismi ile değiştirilmesi. Yani ne amacı var ki.

AhmetEsad

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben ise "Java Edition" diye adının değişmesini beğenmiyorum. Bizi (PC) Minecraft topluluğundan uzaklastirmakla kalmayıp bir de Windows10Edition ve PocketEdition'a özellikler ekliyorlar, şimdi PC hariç tüm sürümlerin adı MC:BE, Minecraft : Bedrock Edition... :(

SM-J100FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AhmetEsad

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dışlandık.

SM-J100FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mr_Obliviate

Play.BlokDunyasi.Net
En iyi cevaplar
18
Javadan çıkarırlar ise tüm oyunu baştan yazmaları gerekir.

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tek o değil ki koca şirket var her çalışan java biliyor. diyelim C# diline geçicekler tamamen atıyorum. Tüm çalışanların C# bilmesi gerekir. en baştan o düzeni sağlayana kadar şirket çöker zaten :D

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ın yıllar sonra hala Java sisteminde kalması en gereksiz olan şey herhalde.
Java olmasının en büyük getirisi topluluğun istediği gibi oyunu geliştirebiliyor ve ayakta tutabiliyor olması. Bir oyun motoruyla falan hazırlanmış olsaydı bu kadar modlanabilir bir halde olamazdı dolayısı ile şimdiye kadar çoktan ölmüş olurdu.
Tek o değil ki koca şirket var her çalışan java biliyor. diyelim C# diline geçicekler tamamen atıyorum. Tüm çalışanların C# bilmesi gerekir. en baştan o düzeni sağlayana kadar şirket çöker zaten :D
Tek bir dili bilip şirkete girecek ha ? Hadi onu geçtim bahsettiğimiz şirket Microsoft, kendi dilini bilmeyen elemanı neden alsın işe...

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Java olmasının en büyük getirisi topluluğun istediği gibi oyunu geliştirebiliyor ve ayakta tutabiliyor olması. Bir oyun motoruyla falan hazırlanmış olsaydı bu kadar modlanabilir bir halde olamazdı dolayısı ile şimdiye kadar çoktan ölmüş olurdu.

Tek bir dili bilip şirkete girecek ha ? Hadi onu geçtim bahsettiğimiz şirket Microsoft, kendi dilini bilmeyen elemanı neden alsın işe...
Java dışında bir Minecraft görmek çok güzel olabilirdi ama Microsoft uğraşacak gibi durmuyor.