- En iyi cevaplar
- 0
2014 de 60tl ye aldım premiumuSanki 1 sene önce 50 lira civarındayken alıyodunuz da :alay:
2014 de 60tl ye aldım premiumuSanki 1 sene önce 50 lira civarındayken alıyodunuz da :alay:
Javadan çıkarırlar ise tüm oyunu baştan yazmaları gerekir.Minecraft'ın yıllar sonra hala Java sisteminde kalması en gereksiz olan şey herhalde.
Tek o değil ki koca şirket var her çalışan java biliyor. diyelim C# diline geçicekler tamamen atıyorum. Tüm çalışanların C# bilmesi gerekir. en baştan o düzeni sağlayana kadar şirket çöker zatenJavadan çıkarırlar ise tüm oyunu baştan yazmaları gerekir.
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeni mekanikler ve yeni sistemler ile yazabilirler herhalde. Koca Microsoft FH serisine ara verip Minecraft ile ilgilenebilir.Javadan çıkarırlar ise tüm oyunu baştan yazmaları gerekir.
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Java olmasının en büyük getirisi topluluğun istediği gibi oyunu geliştirebiliyor ve ayakta tutabiliyor olması. Bir oyun motoruyla falan hazırlanmış olsaydı bu kadar modlanabilir bir halde olamazdı dolayısı ile şimdiye kadar çoktan ölmüş olurdu.Minecraft'ın yıllar sonra hala Java sisteminde kalması en gereksiz olan şey herhalde.
Tek bir dili bilip şirkete girecek ha ? Hadi onu geçtim bahsettiğimiz şirket Microsoft, kendi dilini bilmeyen elemanı neden alsın işe...Tek o değil ki koca şirket var her çalışan java biliyor. diyelim C# diline geçicekler tamamen atıyorum. Tüm çalışanların C# bilmesi gerekir. en baştan o düzeni sağlayana kadar şirket çöker zaten![]()
Java dışında bir Minecraft görmek çok güzel olabilirdi ama Microsoft uğraşacak gibi durmuyor.Java olmasının en büyük getirisi topluluğun istediği gibi oyunu geliştirebiliyor ve ayakta tutabiliyor olması. Bir oyun motoruyla falan hazırlanmış olsaydı bu kadar modlanabilir bir halde olamazdı dolayısı ile şimdiye kadar çoktan ölmüş olurdu.
Tek bir dili bilip şirkete girecek ha ? Hadi onu geçtim bahsettiğimiz şirket Microsoft, kendi dilini bilmeyen elemanı neden alsın işe...