Oyunları Yorum ve Tavsiye ediyorum

Nicat000

mr. Hortlayanus
En iyi cevaplar
0
Yeni steam kullanıcısıyım bir süredir bazı şeyler yaparken steamdan şu hatayı alıyorum
Bir oyuna yorum veya yorum yapanların yorumunu beğenmek gibi şeylerde

Veyada Arkadaş Ekleyince

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Nicat Bu steam biraz lanet bir şey. F2P ler arkadaş ekleyemiyor ve arkadaşını bulamıyor. en az 5 USD verince izin veriyor böyle bi kötü yanı var :(

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Ek olarak eşya satışı yaparken satışı yapacağın yıl* en az 1 oyun alman** gerekli.

*Oyunu aldıktan sonra satış yapmadan önce 1 ay beklemen gerekiyor diye biliyorum.
**Hediye olarak oyun almak ve kodla oyun almak geçerli değildir.

Kısaca: Oyun aldığın zaman 1 yıl boyunca "satıcı" yetkisi veriliyor. İstersen sadece 1 oyun alıp ömür boyu Steam'ı kullanabilirsin.

Nicat000

mr. Hortlayanus
En iyi cevaplar
0
Ek olarak eşya satışı yaparken satışı yapacağın yıl* en az 1 oyun alman** gerekli.

*Oyunu aldıktan sonra satış yapmadan önce 1 ay beklemen gerekiyor diye biliyorum.
**Hediye olarak oyun almak ve kodla oyun almak geçerli değildir.

Kısaca: Oyun aldığın zaman 1 yıl boyunca "satıcı" yetkisi alıyorsun.
İyiki yeniyim Steam da hemen siliyorum..

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Silme. Team Fortress 2 Unturned Creativerse Star Conflict gibi F2P oyunlar var :) (Oynaması ücretsiz) Bu oyunlarda bağımlı yapabilir.
Bilgisayarın ortaysa TF2 Unturned ve Star Conflict öneririm (Unturnedin aslında optimis. i kötü.) Star Conflict uzay oyunudur herneyse benim konuma bakarsan görürsün :D(Star conflict tanıtımı yaptım)
Team Fortress 2 Bu oyun da seni hasta edebilir. Çok eylencelidir.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Bu arada ek bir not daha, kısıtlamaların kalkması için 5$ para yüklemen yeterli.. Oyun alman zorunlu değil. Sadece satış yapma yetkisi için oyun alman zorunlu.

Nicat000

mr. Hortlayanus
En iyi cevaplar
0
Silme. Team Fortress 2 Unturned Creativerse Star Conflict gibi F2P oyunlar var :) (Oynaması ücretsiz) Bu oyunlarda bağımlı yapabilir.
Bilgisayarın ortaysa TF2 Unturned ve Star Conflict öneririm (Unturnedin aslında optimis. i kötü.) Star Conflict uzay oyunudur herneyse benim konuma bakarsan görürsün :D(Star conflict tanıtımı yaptım)
Team Fortress 2 Bu oyun da seni hasta edebilir. Çok eylencelidir.
ben Paladins ve Planet Side 2 için başlamıştım Steam'a :)

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Ama sana F2P iken çok şey tanıyan 2 oyun var Unturned ve Star conflict.
Unturned de premiumlara özel bir şey yok. Mesela güçtür falan hiçbirşey! Premium = Normal oyuncu
Star conflict dede öyle. Oyuna hiç para vermeden trade sistemiyle para kazanabilirsin ( Steama yatıramıyorsun onları :( )

Team fortress de Premiumlar çok op. Alanları çok fazla Trade yapabiliyorlar ve zenginler (çoğu :D)
Creativerse (Biraz kötü) PREMİUM al op ol bu kadar. (Creativerse pek önermem.)

ben Paladins ve Planet Side 2 için başlamıştım Steam'a :)
Paladins oynuyordum bıraktım. ÇÜNKÜ KANSER ETTI. Ruckus benim favori karakterimdi baya oynardım ama bıraktım tabi sinir olunca. İstersen çarımı vereyim :)

Nicat000

mr. Hortlayanus
En iyi cevaplar
0
Ama sana F2P iken çok şey tanıyan 2 oyun var Unturned ve Star conflict.
Unturned de premiumlara özel bir şey yok. Mesela güçtür falan hiçbirşey! Premium = Normal oyuncu
Star conflict dede öyle. Oyuna hiç para vermeden trade sistemiyle para kazanabilirsin ( Steama yatıramıyorsun onları :( )

Team fortress de Premiumlar çok op. Alanları çok fazla Trade yapabiliyorlar ve zenginler (çoğu :D)
Creativerse (Biraz kötü) PREMİUM al op ol bu kadar. (Creativerse pek önermem.)
Team fortress 2 bu oyunu düşünücem, teşekkür ederim

Bu arada ek bir not daha, kısıtlamaların kalkması için 5$ para yüklemen yeterli.. Oyun alman zorunlu değil. Sadece satış yapma yetkisi için oyun alman zorunlu.
Kardeşim eyvallah herşeyi anladım bilgilendirme için teşekkürler

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Paladins de artık bildiğin herkes op oldu. Ruckus DAYANMIYOR. Şu roket atan Ejderya hiçbir işe yaramıyor. Yeni karakterler OP.(Overpowered) Yani sana TF2 ve Star Conflict öneriyorum.