Esinden Uzak Bir Çalışma

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Selamlar!
Geçen günlerde gece sıkıntıdan bir şeyler yapmıştım ama o biraz sönük kalmıştı. Bu sefer 2 gecenin sıkıntısını birleştirip bir şeyler çıkardım ortaya. Aşağıdaki yapıdan esinlendim ama alakası bile olmadı :)

2015-05-04_1758248891879.jpg

Esinlendiğim yapı buydu. Bu daha ufak ama ben biraz abarttım sanırsam:

2017-09-04_23.47.40.png

2017-09-04_23.48.21.png

2017-09-04_23.48.47.png

Yapım aşamasından bir kare:

2017-09-04_03.17.33.png

Yorumlarınızı bekliyorum. Özellikle bu işte başarılı olan mimarlarımız @Majoras @bydemir06 fikirlerinizi merak ediyorum :)

Son düzenleme:

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Yapının çatısı haricinde eğim kullanmanı tavsiye etmem.Gotik sert yüksek ve düz bir yapı türüdür.Yapıyı yaparken genellikle taş tuğla kullanmışsın taş tuğla kullanma demiyorum fakat gri renk tonları olan tüm blokları kullanabilirsin.

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
3. resimde arka tarafındaki dekorlar pek hoş gözükmüyor ama diğer yerleri güzel

MrHappy

En iyi cevaplar
0
Yapının çatısı haricinde eğim kullanmanı tavsiye etmem.Gotik sert yüksek ve düz bir yapı türüdür.Yapıyı yaparken genellikle taş tuğla kullanmışsın taş tuğla kullanma demiyorum fakat gri renk tonları olan tüm blokları kullanabilirsin.
Çatının haricinde eğim derken görüntüyü hangi kısım bozmuş tam anlayamadım

3. resimde arka tarafındaki dekorlar pek hoş gözükmüyor ama diğer yerleri güzel
Haklısın fotoğraf çekmek için görünüm açısından sarkıt adacık yaptım üstüne yerleştirdim, yapının kendisine dahil değil yerler :)

MrHappy

En iyi cevaplar
0
Gelişmesi gerekir, açıkcası beğendiğim hiçbir noktası olmadı puan vermek gerekirse koca bir 0
düzeltiyorum 1 puan en azından copypaste olsa bile doğru detay attığın yerler var. bydemire bir türlü öğretemediğim şeyleri sen kısmen doğru yapmışssın tebrik ederim. puanın 1 olmasının sebebi örnekle benzememesi sadece kalıp olarak aynı olmasıdır siz onu örnek alıp benzerini yapmaya çalışmssınız ve kendinizde demişssiniz olmamış abartmışım diye eğer örneği hedeflemeseydiniz vereceğim puan 3-4 arası olacaktı. örneği başarılı birşekilde yapsaydınız bu puan 7-8 puan arasında olurdu çünkü okadar güzel bir yapıyı örnek almamışssınız :)
Not: önceki yapınızla kıyasladığım zaman gelişmissiniz diğerini görmüştüm fakat hevesiniz kırılmasın diye yorum yazmamıştım.
Eleştirin için teşekkür ederim, sonuçta olumsuz da olsa her türlü eleştiriye açık olmak zorundayım. Şöyle anlatmam gerekirse henüz böyle bir yapıyı ya da daha gelişmişini kendi hayalgücümle yapabilecek kadar yeteneğe sahip değilim. Bir yapıdan esinlenmem gerekirdi. Daha yolun çok başındayım, forumda olsun veyahut kendini göstermeyen ciddi yetenek sahibi insanlar olsun onlara ulaşmaya daha çok mesafem var.
Simetri hastası biri olduğumdan flip ile pastelemek zorunda kaldım bazı yerleri, birleştirme yerleri biraz sıkıntılı da olsa sonunda işin içinden çıkabildim. Kendimi geliştirmeye devam edeceğim.
Konuyu kirletmenizde benim açımdan sıkıntı yok, forum yetkilisinin bileceği iş. Tekrar teşekkür ederim.