[Çözüldü] Mod İsteği

LordWanter600

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar merhaba oyundaki canavarların canlarını veya zorluklarını arttırmak için mod yapabilecek varmı?

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
çok zor bişi değil, kendin de forge kullanarak yazabilirsin, mob spawn olduğunda mobu al ve onun canını oranla yükselt vs. çok uzun sürmez 2-3 class dan fazla olmaz

SonHukumdarTurkiye

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
çok zor bişi değil, kendin de forge kullanarak yazabilirsin, mob spawn olduğunda mobu al ve onun canını oranla yükselt vs. çok uzun sürmez 2-3 class dan fazla olmaz
Haha abisi sen çok mu bilgilisin biliyor gibi konuşuyorsun? Adam görüyorsun kod bir şey bilmiyor gibi bir hali var senin burda ego kasmanın sırası mı ?

LordWanter600

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Java Scricpten anlamıyorum mallesef

Haha abisi sen çok mu bilgilisin biliyor gibi konuşuyorsun? Adam görüyorsun kod bir şey bilmiyor gibi bir hali var senin burda ego kasmanın sırası mı ?
Hocam sizin bir bilginiz var mı?

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
Java Scricpten anlamıyorum mallesef
java script değil java ile yazılıyor,
ego nerde var? çok zor bişi değil dedim ego bu mu? ayrıca konuya arkadaş 1 cümle yazmış yani bundan kod bilmediğini nerden çıkarıyorsun? saçma sapan yorumlar yazıp durma yardım edeceksen et yoksa taş koyma, bide abisi diyor :D çıldırıyorum