Yeşil lazer pointer nerede bulabilirim?

Risp

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Resimdeki gibi yeşil lazer pointerları nerede bulabilirim? İnternetten araştırdım ve bulduğum tüm sitelere baktım. Ama neredeyse tüm sitelerde kredi kartı ile satış yapılıyor. Benimde kredi kartım yok. (Yaşımdan dolayı alamamda.) Kapıda ödemeli olan lazerlerin seti yok. (Şarj aleti, Disko başlığı ve güvenlik anahtarı gibi.)

Son düzenleme:

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Bulursan banada söylermisin, geçenlerde bahçeden dönerken ( Fındık ) arabada gözüme o ışık gelmişti. Gerçekten çok kuvvetli bir ışık fakat araba süren veyahut bir iş yapan kişi için tehlikeli boyutlara ulaşabilir.

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
Çok tehlikeli bir şey, inceleme imkanım oldu, belirli bir süre tutarak 2 metreden kibriti yakmak mümkün hatta uçaklara tutup pilotların görüş açısını kapatanlar var. Bu tip ürünlere yaş sınırı gerekli, maazallah birinin gözüne gelirse çok ciddi sorunlar yaratabilir; benim tavsiyem reşit olmadan önce bu tip ürünlerden uzak durman, illa alırım diyorsan aileye haber vermekte fayda var.

Risp

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çok tehlikeli bir şey, inceleme imkanım oldu, belirli bir süre tutarak 2 metreden kibriti yakmak mümkün hatta uçaklara tutup pilotların görüş açısını kapatanlar var. Bu tip ürünlere yaş sınırı gerekli, maazallah birinin gözüne gelirse çok ciddi sorunlar yaratabilir; benim tavsiyem reşit olmadan önce bu tip ürünlerden uzak durman, illa alırım diyorsan aileye haber vermekte fayda var.
Ailemin haberi var ve insanları en ufak bi rahatsız etmede ortalama 10.000 TL cezası var bunu biliyorum. Bazı haber sitelerinde araştırdım ve lazer ile ilgili tüm yasaları okudum.

Son düzenleme: