Ziyaakdemir
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
BANA ÖNEREBİLECEGİNİZ İf hatasını önleyebilecek plugin varmı?????
Eğer kendini bu skriptle geliştirmek istiyorsan gerçekten çok yanlış yoldasın. En başta basit şeylerle başla. Bu o kadar basit bir skript değil zaten. Hataları atar mısın acaba bir bakayım?Kodu verebilirim ancak kod benim deil atcagım koddan Okuyarak Script kavramaya çalısıyorum
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Kardeşim skript de başlangıç düzeyinde olduğun belli. Eğer if leri bir pluginle gidermeye çalışıyorsan zaten bunu gösterir. Dediğim gibi tüm hataları atar mısın bana ss ile.ondan deil eventleri vb biliyorum script ortalardayım az öğrenmiş gibiyim
Hatalar ifler işte ifleri hatasını engelleyebilecek plugin arıyorum
Tamam fakat şunu diyeyim. Eğer bu bilgilere sahip değilsen orta düzeyde olman imkansız. Daha yeni başlıyorsun görünüşe göre. if ler hata vermez normalde. Yani "if" olayını kullanmak için sadece skript plugini yeterlidir.sana tüm hataları atsam sıgmazki hem hatalar dedigim gibi hepsi if lerde plugin lazım sadece konudada bunu belirtiyorum
yani demek istedigim script yazarken hangi pluginleri kullanmam gerek ve linkleri lazım kaç gündür arıyorum ancak bulamıyorum
Hatalardan bir kaç örnek atar mısın lütfen?skrayfall vb pluginler bulunmakta skript pluginide var hocam bende bilmiyorum çalışmıyor
Büyük bir ihtimalle boşluk hatası yapmışsın. Else kodları iflerden sonra gelir. O kodu sen yazmadığın için büyük bir ihtimalle kodda bir sorun yoktur. Kodu dosyaya yapıştırırken bir yanlışlık yapmışsın ya da kodu düzenlerken bir boşluğu yanlış ayarlamışsın...ERROR: 'else' has to be placed just after an 'if' or 'else if' section <mt2 v3.sk, line 346: else:'>
ERROR: can't compare 'player's balance' with an integer <mt2 v3.sk,> line 352: if player's balance is greater than 16000:'>
ERROR: 'else' has to be placed just after an 'if' or 'else if' section <mt2 v3.sk, line 355: else:'>
ERROR: can't compare 'player's balance' with an integer <mt2 v3.sk,> line 352: if player's balance is greater than 18000:'>
Bunlar diğerleride aynı tam tamına 58 tane hata var
galiba çözümü bulamicam
O zaman farklı bir skript dosyası indirerek onu incelemeni öneririm. Skript'de daha çok fazla yenisin, daha basit bir şeyler bulman lazım.yapıştırmadım indirme dosyası vardı ordan indirdim attım scriptin içine Çalıştı ancak Olmadı errorlar yüzünden
Katılıyorum aynı şeyi bende belirttim.O zaman farklı bir skript dosyası indirerek onu incelemeni öneririm. Skript'de daha çok fazla yenisin, daha basit bir şeyler bulman lazım.