Merhaba Demek İstedim...

EarthObjective

White and Black...
En iyi cevaplar
0
Herkese merhabalar, foruma yeni katılan üyelerden yalnızca bir tanesiyim. Bu konuda kendimden bahsetmek istedim...

Adım Emir. Roman okumayı ve bisiklet sürmekten çok hoşlanırım. Topluluk içerisinde olmaktan mutluluk duyarım. Bu tür forumlarda mesaj sayımın, gökteki yıldız sayısını aşmasının aksine yalnızca yorum yazmaya değer konulara yorum yazacağım. Bu yüzden 'Öldü, hort' gibi şeyleri benim için demezseniz mutluluk duyarım. Zira, mesaj sayımın 100 - 200 gibi rakamlarda olmasını fakat tüm mesajlarımın uzun, okunaklı ve kaliteli olmasını yeğlerim.

Dil ve imla kurallarına çok dikkat ederim. Ayriyeten bunları geliştirmek için dediğim gibi, sık sık kitap okurum. Genellikle Türkçe değil, yabancı şarkılar daha çok ilgimi çeker. Genellikle temiz biriyimdir fakat bu klavyem için pek geçerli değil sanırım. Eğer yeni bir klavye alırsam ki almayı düşünüyorum, klavyeme daha fazla önem vereceğim.

Hızlı yazarım, 10 parmak öğrenmeye çalışıyorum fakat pratik mi yoksa zor mu bunu anlamış değilim. Kendimi kısaca tanıtmak istedim, ilerleyen zamanlarda umuyorum ki yeni dostlar edinirim.

Şimdilik bu kadar, hoşça kalın...

EarthObjective

White and Black...
En iyi cevaplar
0
Foruma, aramıza hoşgeldin :dost:
Teşekkür ederim bu hoş karşılaman için...

Çok haklı bir konuya değinmişsin kadim dostum 1000 mesaj olsa bile çoğu boş ise 1000 mesajın önemi yoktur önemli olan daha az mesaj yazıp daha iyi ve kaliteli bir mesaj yazmaktır.

Foruma hoşgeldin kadim dostum :şapka:
Bu yüzden öncelikle bir kaç yorumun birikmesini bekliyorum ki, teker teker yazıp mesaj kirliliği olmasın. Teşekkür ederim.

Foruma hoşgeldin künefeciğim :kaş:
Künefenin konumuzla ne alakası olduğunu sormak isterim...

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Hoşgeldin hocam. Forumun aklı başında insanlara ihtiyacı vardı, iyi oldu aramıza katılmanız.

İyi forumlar ^_^