DarkMoon26
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Discord adresini alabilirmiyiz
Discord pls
Discord pls
Sunucu Ne Zaman Açılır. Sayısal IP nizi Buldum Bu Arada Oyun Icınden Acık Buldum + mastersurvival.nitrado.net -- böyle bir ip-sunucu yokYaşı ve beyni kısıtlı bazı arkadaşlar bot atarak saldırı yaparak sunucuyu çökertmeyi başardı.
kendilerini tebrik ediyorum. sunucu en yakın zamanda aktif olacaktır slot bugu diyenler için ;
![]()
Yaşı ve beyni kısıtlı bazı arkadaşlar bot atarak saldırı yaparak sunucuyu çökertmeyi başardı.
kendilerini tebrik ediyorum. sunucu en yakın zamanda aktif olacaktır slot bugu diyenler için ;
![]()
sunucuları 4 kişilik yasal olmayan bir sunucudur. boşuna beklemeyiniz Nitrado hespaları Yasaklanacaktır.Sunucu Ne Zaman Açılır. Sayısal IP nizi Buldum Bu Arada Oyun Icınden Acık Buldum + mastersurvival.nitrado.net -- böyle bir ip-sunucu yok
DOĞRULAR SÖYLEMEYE DEVAM ++++Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Nitradoda 60 Slot görüyo musun?
İnanmayanlar nitrado sitesine girip gözleriyle görebilir.
Öğeyi denetle.
AYNEN ÖYLE 4 KİŞİLİK SLOT BUGUsunucuları 4 kişilik yasal olmayan bir sunucudur. boşuna beklemeyiniz Nitrado hespaları Yasaklanacaktır.
Doğrular İçin Teşekkürler.sunucuları 4 kişilik yasal olmayan bir sunucudur. boşuna beklemeyiniz Nitrado hespaları Yasaklanacaktır.
CasperHack tea msdgjuaghdsgadhgadfh okullar başlasada gitseniz belliki o kişinin yan hesabısın bugüne kadar toplam 5 mesajın bulunuyor.....SUNUCUYA TARAFIMIZCA GİRİLMİŞTİR --- CASPERHACKTEAM ---
SUNUCUYA GIRIS YAPTIK, FAKAT BIZIM ADIMIZA ACAMAZLAR .)
Heyklesene beni yav bir git şurdan okulların açılmasına az kaldı okulunu oku dersini çalış.....HESAP 2014DEN BERİ VAR GÜNCEL OLARAK KULLANMIYORUM SADECE
BOESDART DİYE HESAP VAR ARAŞTIR
Okula gidiyoruzda üniversiteye hazırlanıyoruz heyk tim ne demek asafasfasf bilgin olsun sadece bu lafı dediğin için seni mahkemeye verebilirler... 7 ay geç söyleseydin mahkemedeydin zaten xdBENCE 3 YILDIR 0 UYARI PUANI VSVS SAÇMA HATTA İMKANSIZ DEDİĞİM GIBI SADECE GÜNCEL OLARAK KULLANMIYORDUM
neden okula gitmiyor musun neyse kavgaya lüzum yok.
HOOOOP ZURNA BURADA PATLAR VİDEO BURADA AZ ÖNCE MASTERSURVİVAL OLARAK GÖZÜKEN O ANDAN İTİBAREN CASPER OLUYOR. BİZ BAŞKA %100 HERŞEYİ KOPYALAMA YAPTINIZ ZANNETTİK. ARDINDAN DİSCORD SUNUCUMUZDAN GELEN AHAA AHA SESLERERİNİN ARDINDAN VİDEODAKİ OLAY OLDUOKUMASAL SORUNLU MUSUNUZ ?
Gelelim "Hacklenme" Konusuna Evet Sunucu "Slot bugu" Mevcut.
Fakat 4 Slot Bir Sunucu Değil. Sorunlu server vs diyenlerde birkaç "çocuk" toplumu bot atarak sunucuyu kaptarak bir şey yaptığını sanıyor. hacklenme konusu ise nitrado profilimi kendim sildim. Ve Nitrado'dan açık bir sunucum yok. Bazı Arkadaşlar "MasterSurvival.nitrado.net" Alan Adını Kendi IP Üzerine Alarak Hacklemiş Gibi Gösteriyor.
Slot Bugundan Dolayı Hepinizden Özür Dilerim Fakat Zaten Yaptığım Hatanın Farkındayım Ve Nitrado'ya Özür Ticket'i Atarak Profili Sildim. 15'nde Farklı Bir Hosting'den Alarak Sunucuyu Açacağım Bu Olaydan Ötürü Hepinizden ÖZÜR DİLERİM Ve Konuyu Uzatmadan Kapatmanızı Rica Ederim.
HOOOOP ZURNA BURADA PATLAR VİDEO BURADA AZ ÖNCE MASTERSURVİVAL OLARAK GÖZÜKEN O ANDAN İTİBAREN CASPER OLUYOR. BİZ BAŞKA %100 HERŞEYİ KOPYALAMA YAPTINIZ ZANNETTİK. ARDINDAN DİSCORD SUNUCUMUZDAN GELEN AHAA AHA SESLERERİNİN ARDINDAN VİDEODAKİ OLAY OLDU. IP SİZİN BİZ MOTD VE WHİTELİST MESAJINI DEĞİŞTİREREK SUNUCUYU WHİTELİSTTE BIRAKTIK. NİTRADO HESABINI KENDİN KAPATMADIN, KAPATTIRILDI. AYRICA MASTERSURVİVAL IPSİNİ KENDİ ÜZERİMİZE ALSAYDIK BİZİM CASPER ÇIKARDI DİREK SENİN HESABIN KAPATILMADAN ÖNCE OLDU BU OLAY..... OKTAY YALANLARA DEVAM EDİYORSUN