[1.8] BuntoCraft.AxitrBilisim.Com | Sut Inekleri | Tarım | OtoSat Menusu | Ve Daha Fazlası Icerde

iCraZzy

Marangoz
En iyi cevaplar
0

BuntoSurvival © 2017 >
HOST: AXİTR
SLOT : 32 (Oyuncu sayısına göre çoğaltılabilir)
RAM : 4 GB (Serverin yoğunluğu, ve işlevine göre çoğaltılabilir.)
IP Adresi : BuntoCraft.axitrbilisim.com
Oyun Türü : (Hayatta Kalma)
Version : 1.8.X
Yetkili : ContumTR [KURUCU]

> Maden Bulup Satmak.
> Mob keserek çıkan itemleri satmak.
> Tarımcılık Yaparak ( Oneririz)
> Sut Inegı Satın Alarak (Oneririz)
> SanalMarkette item ekleyip satabilirsiniz
> Meslege katilarak para kazanabilirsiniz

SISTEMLERIMIZ

1) Sut Inekleri

>< 2 Cesit Inegımız Vardır. Inek ve Sıgır Inek 20Dakıka 32Sut Verırken Sıgır 64Tane Verir 64Sutu 75000TL ye Satabilirsiniz ><

2) Satıs Menusu

>< -/sat Yazarak Satıs Menusunu Acabılırsınız Burada Tarım Urunlerı Ve Sutun Satısı Bulunmakta ><

3)Kulce Sistemi

>< Demır ve Altini Kırdıgınızda Hem Exp Hemde Kulce Olarak Gelıcektır ><

4)Hızlı Buyume

>< Sunucumuzda Tarım Urunler 5X Daha Hızlı Buyurler ><

5) Coin Sistemi

>< Tas Kırarak Coın Cıkarabılırsınız Ve Bu Coınle Cesıt Cesıt Esyalar Alabilirsiniz ><

6) Ticaret Sistemi

>< -/ticaret Yazarak Sanal Markete Bakabilirsiniz ><

7)Turkce Takım Sistemi

>< Turkce Takım Sıstemı Ile Takım Kurup Arkadaslarınızla Ws Atabıleceksiniz ><

8)XP Saklama

>< Bu Plugın Sayesınde Xplerınızı Kolaysa Saklıyabıleceksiniz ><

9)Kasa Sistemi

>< Sunucumuzda Kasalar Bulunmaktadır Ve Icınden Bos Cıkma Ihtımalı Yoktur ><

10) Maden Inekleri(YENI)

>< Sunucumuza YENI Olarak Maden Ineklerı Eklendı ><

SPAWN

MARKET

TICARET

ORMAN

Son düzenleme:

xThePower41

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kurucu'ya bug buldum diyorum kurucuda ses yok event isteyen +1 diyo başka bir şey demiyo tavsiye etmiyorum iyi forumlar

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Eline para geçen herkes sunucu açmaya başladı. Verdiğiniz paraya yazık. Konu tasarımı kötü, yapılar kötü ne diyeyim.

"Türkçe Team Sistemi" derken bile "Team" sözcüğünü kullanıyorsun. Nasıl inanalım türkçe olduğuna ?

FatihDGTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eline para geçen herkes sunucu açmaya başladı. Verdiğiniz paraya yazık. Konu tasarımı kötü, yapılar kötü ne diyeyim.

"Türkçe Team Sistemi" derken bile "Team" sözcüğünü kullanıyorsun. Nasıl inanalım türkçe olduğuna ?
Yeni bir mimar ile her şey daha iyi olabilir
Merhabalar.Önerileriniz dikkate alındı.Fakat verdiğiniz puanlamaları sunucuya göre verirseniz sevinirim.Biz daha yeni başladığımız için hatamız olabilir.Affola.Bir de konu tasarımı için acele ettik.Önceden bir konu açmıştık.Ona özen göstermiştik fakat ilgili yetkililer çözüm bulamadı.

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Merhabalar.Önerileriniz dikkate alındı.Fakat verdiğiniz puanlamaları sunucuya göre verirseniz sevinirim.Biz daha yeni başladığımız için hatamız olabilir.Affola.

Puanlama yapmadım. Gerek duymadım. Kötü bir puan verecektim.

KediliDondurma

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar.Önerileriniz dikkate alındı.Fakat verdiğiniz puanlamaları sunucuya göre verirseniz sevinirim.Biz daha yeni başladığımız için hatamız olabilir.Affola.Bir de konu tasarımı için acele ettik.Önceden bir konu açmıştık.Ona özen göstermiştik fakat ilgili yetkililer çözüm bulamadı.
Mimar alımına başla bence :alay: (Burda illaha öyle birileri çıkar)

KrzysiekLegia

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Mimar dan önce pluginlere bakabilecek birisini bulsa çok daha iyi olur hepsi hazır beleş pluginler meslek sistemi bile daha Türkçe değil onun haricinde 30 tl lik vip e korunma 5 kırılmazlılık 5 veren bir satışları var ver 30 tl yi ormanda bekle önüne geleni kes der gibi olmuş hatta ininal ile 25 Tl miş saçmalıktan başka bir şey değil lütfen gidip faction sunucusu açın ve editli diye de başına not düşün survival ın amacına tamamen ters düşmüşsünüz çünkü.

iCraZzy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hepinizin Yorumunu Saygıyla Karsılıyorum Ve Bazı Konularda Haklı Oldugunuzda Dusunuyorum Dıkkate Alınmıstır.Herkeze Yorumu Icın Tesekkur Ederım Iyı Gunler

HERKEZE IYI FORUMLAR

BASKA SIKAYETI OLAN YAZABILIR LUTFEN

S