Timings analizi yapabilecek ?

Kadir93

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar servere birisi girdiğinde giren kişide ve birkaç kişide daha 5-10 sn lik lag oluyor sonra gidiyor timings raporumu aşağıya yapıştıracağım analiz yapıp öneride bulunabilirmisiniz ?

Sunucu sürümü: 1.12.1
Sunucu Host: Batihost
Sunucu RAM: 4 GB

Timings link :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Teşekkürler

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Chunk hatası var gibi gözüküyor, Chunkfix yapmayı deneyin.

Whoisthatinblack

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Chunk hatası var gibi gözüküyor, Chunkfix yapmayı deneyin.
No, no, no.

Anlık takılmalar olduğunda "Pct Tick" bölümüne bakarsın. Buradaki timingsde anlık takılmaya sebep olay en büyük şey benim gördüğüm kadarıyla "RandomTP" isimli eklenti. "(interval 1)" dediği kısım burada önemli, bu tekrarlanan taskin kaç tick gecikme ile tekrarlandığını belirtir. 1 tick gecikme ile tekrarlanıp sunucuyu bu kadar sıkıntıya sokabildiğine göre kaldırılması gerekiyor. (Tekrarlanan bir task sürekli tekrarlanacak diye bir şey yok. Buradaki örnekte belirli zamanlarda tekrarlandığını biliyoruz çünkü performans kaybı yalnızca belirli zamanlarda oluşuyor.)

Senin chunk hatası olduğunu düşünme sebebin nedir?

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
No, no, no.

Anlık takılmalar olduğunda "Pct Tick" bölümüne bakarsın. Buradaki timingsde anlık takılmaya sebep olay en büyük şey benim gördüğüm kadarıyla "RandomTP" isimli eklenti. "(interval 1)" dediği kısım burada önemli, bu tekrarlanan taskin kaç tick gecikme ile tekrarlandığını belirtir. 1 tick gecikme ile tekrarlanıp sunucuyu bu kadar sıkıntıya sokabildiğine göre kaldırılması gerekiyor. (Tekrarlanan bir task sürekli tekrarlanacak diye bir şey yok. Buradaki örnekte belirli zamanlarda tekrarlandığını biliyoruz çünkü performans kaybı yalnızca belirli zamanlarda oluşuyor.)

Senin chunk hatası olduğunu düşünme sebebin nedir?
Sürekli world kaynak kullanmaya çalıştığı için düşündüm.

Reyd

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
RandomTP "Task: Task(interval 1)" eventi "Pct Tick" oranlarını fazlaca zorlamış. Eklentinin son güncel sürümünü kullanmayı veya alternatif bir şeyler bulmayı deneyebilirsiniz.