sunucu normal şu an hiç bilmeyen bi kişinin bile açabileceği bi sunucu yani normal survival türkide minecraft 1.8 den öteye gidemediği sürece bu şekilde kalıcak tek beğendiğim şey item gitmeyen arena onunda build ini becerememişsiniz farkettiyseniz hemen herkes aynı şeyleri söylüyor 1.12 olmasını beklerdim bu sayede hem hile olayından hemde minecraftın yeni eklenen end city elitra deve ve ayı gibi yeni özelliklerinden oyuncuları bağlayabilirdiniz birde market görmedim bu konuda sizi tebrik ediyorum survival bi sunucuda market olayına hiçbir zaman anlam verememişimdir artık 1.8 tatmin etmiyor kimseyi anlaşılan yinede başarılar dilerim son olarak /umarım kitlerinizde 20 tane biftek yoktur
tamam kardeş eleştiri yapmak yasaksa yorumları devre dışı bırakırsın ben sunucunuzun geleceği yeri söylüyorum deneyimle dediklerim yanlışmı doğrumu görücez
Yanlış anlama fakat Bunun yaptığı yanlış, ama sizin yaptığınız da yanlışOktay biz sana bot attık kabul ediyoruz. Sen yalanlara devam et ok ? 12 makine ile salıdırı yapıyorsunuz işlemiyor bize okadar kalitessizsiniz işte. + nitrado hesabını kendin kapatmadın biz şikayet ettgimiz için kapatıldı. 12 makine ile saldırı yapıyorsunuz bize diyorsunuz bot atıyorlar bu ne demek şimdi ? biz bot atabiliriz ama düşmanlığı siz başlattınız hainlik yapmicaktınız ve bize 12 makine ile saldırmadan düşünücektiniz , siz 12 makine ile saldırırsanız biz oturup sinema izlemicez tabi bot atıcaz 12 makine ile saldırdınız sunucuya tık işlemedi şimdi gel de suç at bize 12 makina ile ilk saldıran ve hainlik yapan sizsiniz Discordda reklam yapan vb. HEPSİ SİZİN SUCUNUZ SWNİZİN BU HALE GELMESİ.
Al birini vur ötekine...Yanlış anlama fakat Bunun yaptığı yanlış, ama sizin yaptığınız da yanlış
SUNUCU AKŞAMMI AÇILACAK SABAHMI?
SW TUTMAYACAK NEDEN DİYE SORARSANIZ ÖLE SW LERE BOT ATARAK OYUNCU ÇALAN BİR EKİBİNİZ VAR !! OYUNCU ÇEKMEK İSTİYORSANIZ YAPCAGANIZ YENLİKLERLE OYUNCU ÇEKİN ORAYA BURAYA SALDIRARAK OYUNCU ÇEKİYONUZ VE NE YAZIKKİ MİLLET SİZİN GİBİ DÜZENBAZLARA KANIYOR VE SİZİN SW LERİNİZE GELİO YAZIN UZUN SÜRELİ KALAN BİR SW OLMADI SİZİN YÜZÜNÜZDEN SİZ ONLARIN SWSİNİ KAPATTIRONUZ ONLAR SİZİNKİNİ YETER BENCE !!!!!!!
"Para İçin Server Açılıyor" Sunucuya Giren Kimseye VIP Satın Al Diye Yalvarmadık "AL" Bile demedik. Öncelikle onu bir belirtmek isterim. Ayrıca Kimsenin Emeğine bir şey Yaptığımız Yok.Merhaba Arkadaşlar;
Önceliklikle kendimi tanıtmak isterim; Adım Melih Alan yaklaşık dört senedir minecraft serverleri üzerinde gerek oynayarak gerekse botlayarak denemeler yaptım.
Kusura bakmayın ama Türkiye serverlarındaki durum içler acısı...
Burda birbirine sövmek ya da itici ithamlarda bulunmak yerine kafa kafaya verip yeniden Mükemmel bir server kurabilirsiniz. Bu yorumu atmamdaki amaç:
Her yer tabirinde S'K gibi sunucularla dolu
Herkezin Para için server açması( tamam para kazanılmalı ama, direk daha oyuna girer girmez vip alın demekte itlik oluyor.)
Sayın Arkadaşlar ya birleşip iyi bir sunucu kurun(survival ya da skyblock size kalmış yani) yada birbirlerinizin emeklerini çalmayı bırakın.
Ben Nam-ı Değer: GİTARCİCOCUG-Sunucu Araştırmacısı
(Forum yöneticilerine sesleniyorumi
bu açılka sw ninde amacı bu zaten çoğu sw böle açılır açılmaz vip alın sw destek olun 1 hafta sonra kapatıkları sw nin kurucuları bunları çökertir gg sonuç aynı hep adamlar aynı 2 senedir böle gelişen sw yok adam akılı poligon bir düzgündü provanas bide oda devam edio zatenMerhaba Arkadaşlar;
Önceliklikle kendimi tanıtmak isterim; Adım Melih Alan yaklaşık dört senedir minecraft serverleri üzerinde gerek oynayarak gerekse botlayarak denemeler yaptım.
Kusura bakmayın ama Türkiye serverlarındaki durum içler acısı...
Burda birbirine sövmek ya da itici ithamlarda bulunmak yerine kafa kafaya verip yeniden Mükemmel bir server kurabilirsiniz. Bu yorumu atmamdaki amaç:
Her yer tabirinde S'K gibi sunucularla dolu
Herkezin Para için server açması( tamam para kazanılmalı ama, direk daha oyuna girer girmez vip alın demekte itlik oluyor.)
Sayın Arkadaşlar ya birleşip iyi bir sunucu kurun(survival ya da skyblock size kalmış yani) yada birbirlerinizin emeklerini çalmayı bırakın.
Ben Nam-ı Değer: GİTARCİCOCUG-Sunucu Araştırmacısı
(Forum yöneticilerine sesleniyorumi
bu açılka sw ninde amacı bu zaten çoğu sw böle açılır açılmaz vip alın sw destek olun 1 hafta sonra kapatıkları sw nin kurucuları bunları çökertir gg sonuç aynı hep adamlar aynı 2 senedir böle gelişen sw yok adam akılı poligon bir düzgündü provanas bide oda devam edio zaten
BU SW AÇANA KADAR KAÇ SW DE BOT ATIN ALAH İÇİN SÖLE ADAM GİBİ ? ATMADIM DE YALAN DİO DE TAMAMI ALAH İÇİN BUNU DE
ELİMDE KANITLARI VAR SİZİN EKİPTEN ADAMLARIN KENDİ AĞZINDAN SÖLEDİĞİ ÜSTELİK BOT ATAAN KİŞİ O KADAR İLGİNÇKİ BUİLDER OLDUGU SW DE BOT ATIO ADAM BUİLDER DİĞERİ KURUCU YANI SEN ORTAK OLDGUNUZ SWYE SALDIRIONUZ KENDİ SW NİZE SEN ÇIKIP BANA LAGALUGA DİON BENİM O SW DEKİ EMEGİM NE OLCAK ? ŞİMDİ SW AÇACAM DİON KESİN ORDAKAZANDIGIN PARAYLA AÇTIN 1 HAFTADA İYİ VİP ALINDI EMİNİM O PARALAR SENDE SS LERİDE ATCAM !!!!
KENDİ ORTAK OLDUGU SW YE İHANET EDEN ADAMDAN HİÇBİRŞEY BEKLEMEM BEN KUSURA BAKMA 1 HAFTA DAN FAZLA İLK AÇILDIGI ZAMANDAN BERİ EMEK HARCADIGIM SWYE BÖLE YAPAN ADAMLARIN NASIL KARAKTERSİZ OLDGUNU ANLARIM BEN
BÖYLE ADAMLARIN SW LERİNİ OYNAMAYIN EMEGİNİZE YAZIK GENE KENDİ İÇLERİNDE KAVGA EDERLER KENDİ KENDİLERİNİ YAKAR BÖLELERİ