Galiba televizyona koyulan videolardan bahsediyor. Lol oynayan çocuklar vs."sonunu düşünen kahraman olamaz" demiştim ama...
Galiba televizyona koyulan videolardan bahsediyor. Lol oynayan çocuklar vs."sonunu düşünen kahraman olamaz" demiştim ama...
The Walking Deadacaba 50. görevden hayatta kalan olursa ne olur XD
Gerçekten güzel bir soruacaba 50. görevden hayatta kalan olursa ne olur XD
o göreve kadar gelirsen zaten yaşamana gerek yok ki, her şeyini kaybediyorsunacaba 50. görevden hayatta kalan olursa ne olur XD
Arkadaşında Dediği Gibi "The Walking Dead"acaba 50. görevden hayatta kalan olursa ne olur XD
Reyting kadim dostum ebeveyenler görünce ''aa bizim oğlanın oynadığı oyun değil mi bu ?'' diye Altın Günü Whatsapp grubuna yazıyorlar ve diğer kadınlarda bakıyor ve reyting artıyor işte.Neden Fps Oyunlarını Koyduklarını Anlamadım?![]()
Başka güçler yok bence kadim dostum dediğim gibi 4-5 kişinin yaptığı keyfi oyun.arkasında başka güçler olabilir, şüpheli bir oyun çok şüpheli...
ya orada ki çalışanların bildiği oyunları atıyorlar, haberi hazırlayan kişi galiba bildiği oyunları koyuyor![]()
Onuda zamanında koydular kadim dostumBizim millet işte. Utanmasalar Minecraft'ı da koyacaklardı sjsj![]()
Cahil aklı ile bilerek yapmayı deniyorlar sonuç böyle oluyorBende gördüm. Cidden çok mu cahiller yoksa bilerek mi yapıyorlar bilemiyorum.
SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Reyting kadim dostum ebeveyenler görünce ''aa bizim oğlanın oynadığı oyun değil mi bu ?'' diye Altın Günü Whatsapp grubuna yazıyorlar ve diğer kadınlarda bakıyor ve reyting artıyor işte.
Başka güçler yok bence kadim dostum dediğim gibi 4-5 kişinin yaptığı keyfi oyun.
Onuda zamanında koydular kadim dostum
Cahil aklı ile bilerek yapmayı deniyorlar sonuç böyle oluyor![]()
Gördüm gördüm ve güldüm güldümKanal D, "öldürücü oyun" adıyla CS:GO'yu gösterdi.
''Kan var Kan !'' qiwkrilqwkrliqwkrilqwjrAhahahahO günü hatırlıyorum. Neymiş Minecraft da hayvanlara zarar veriyormuşuz. Ama hiç büyük kuyt aytık kıyay şenşin! oyunundan bahseden yoktu sjsj
2 CS GO hesabımı toplasak 500 saatden fazla oynayışlığım vardır inşallah ******* etmem iqşkrilqwjrljqwrljqwrqwKanal D, "öldürücü oyun" adıyla CS:GO'yu gösterdi.
2 CS GO hesabımı toplasak 500 saatden fazla oynayışlığım vardır inşallah ******* etmem iqşkrilqwjrljqwrljqwrqw
Olamaz Minecraft oyunu yüzünden çevremdekilere zarar verecekmişim sjsjsj''Kan var Kan !'' qiwkrilqwkrliqwkrilqwjr