|- Emoji Craft || Ekibini Topluyor -|

ByZiya

Hıh ! Binana.
En iyi cevaplar
0

#EMOJICRAFT HAKKINDA#
EmojiCraft aslında eskiden, IcePvP adında bir PvP sunucusu olarak açıldı. Sunucu tutmadı, bizde Factions sunucu açmayı düşündük.
#ALIMLARIMIZ#

Admin x1 Başvuru Form'u:
İsminiz :
Soy İsminiz :
Yaşınız :
Bize neler getirmek istiyorsunuz? :
Daha önce çalıştığınız önemli projeler :
Yetkililererin yaptığı yapıları vs. kontrol edebilir misiniz? :
İletişim Bilgieriniz :

Moderatör x2 Başvuru Form'u:
İsminiz :
Soy İsminiz :
Yaşınız :
Sunucuyu yönetebilir misiniz?
İletişim Bilgieriniz :

Mimar x2 Başvuru Form'u:
Mimar bitti.

Rehber x2 Başvuru Form'u:

İsminiz :
Soy İsminiz :
Yaşınız :
Biri küfür ederse, ne yaparsın? :
Oyunculara karşı saygılı olacağınızı düşünüyor musunuz? :
Küfür eder misiniz? :
İletişim Bilgieriniz :

############################################################

İletişim adreslerim :
Discord: AreYouC1ddi#2516

Son düzenleme:

Rhieveking

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İsminiz : Furkan
Soy İsminiz : Elmas
Yaşınız : 11
Bize neler getirmek istiyorsunuz? : bugları bulurum oyunculara yardım ederim oyundaki chat i saygılı hale getirebilirim daha birsürü şey getirebilirim
Daha önce çalıştığınız önemli projeler : önemli değil ama amatör serverlerda çalısarak önemli bilgiler öğrendim çok şey biliyorum
Sunucuyu yönetebilir misiniz? evet
İletişim Bilgieriniz : burak.elmass

Losanta

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsminiz :Kaan
Soy İsminiz :BasTurk
Yaşınız :15
Bize neler getirmek istiyorsunuz? :pl Düzeltmeleri Server Lag İyileştirmeleri Ve Oyuncuların Düzen Sağlamalarını Getirirdim.
Daha önce çalıştığınız önemli projeler :server bakım olarak satın alındım.
Yetkililererin yaptığı yapıları vs. kontrol edebilir misiniz? :evet
İletişim Bilgieriniz :skype Animesa

ByZiya

Hıh ! Binana.
En iyi cevaplar
0
İsminiz : Furkan
Soy İsminiz : Elmas
Yaşınız : 11
Bize neler getirmek istiyorsunuz? : bugları bulurum oyunculara yardım ederim oyundaki chat i saygılı hale getirebilirim daha birsürü şey getirebilirim
Daha önce çalıştığınız önemli projeler : önemli değil ama amatör serverlerda çalısarak önemli bilgiler öğrendim çok şey biliyorum
Sunucuyu yönetebilir misiniz? evet
İletişim Bilgieriniz : burak.elmass
Kusura bakmayın. ALINMADINIZ.

SkyManiaSK

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İsminiz :Enes B.
Soy İsminiz :Öztaş
Yaşınız :14
Bize neler getirmek istiyorsunuz? :oyundaki Bugları bulup oyuna gerektigi kadar uslup ve yeni pluginler oneririm yada site varsa siteye yeni şeylerde önerebilirim sitedende anlarım
Daha önce çalıştığınız önemli projeler : var Sky***** serverinde çok büyük bir projede çalıştım ama beni kıskandıkları için hakarete uğradım ve beni attılar ama burda öyle olmucagına inşallah karar verebilirim
Yetkililererin yaptığı yapıları vs. kontrol edebilir misiniz? : tabikide
İletişim Bilgieriniz : facebook:berke.oztas skypem

9sas9

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
---------------------------- Silindi ---------------------------

Son düzenleme:

CemoPlays

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İsminiz :Cem
Soy İsminiz : Buksur
Yaşınız : 15
Bize neler getirmek istiyorsunuz?: oyuncularla iyi bir iletişim iyi bir yetkili ve oyuncularla olan iyi bir ortam :)
Daha önce çalıştığınız önemli projeler : LuckyMC BrotherPVP MurderCrew ve TRSG'de çalıştım
Sunucuyu yönetebilir misiniz? Evet
İletişim Bilgieriniz : skype live:cemibuksur email: [email protected]

karakter170

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsminiz : Mete
Soy İsminiz : Yeşil
Yaşınız : 17
Bize neler getirmek istiyorsunuz? : Oyunda farklılıklar kadar sadeliğe de önem veririm. Abartı kaçmayacak şekilde map, plugin vs. işlerde el atarım. Sadeliğe önem verdiğim kadar yeniliklere de o derece önem veririm. Servere gelince yapacağım kısaca sadelik katıp yepyeni işler yapmak.
Daha önce çalıştığınız önemli projeler : 2011'de minecraft oynamaya başladım. Zaten profilimden belli oluyordur. 2012'den beri yetkili veya kendi serverimi açtım.
Yetkililerin yaptığı yapıları vs. kontrol edebilir misiniz? : En başta yazdığımı gibi gözü yoruyorsa bir iki düzletme yapabilirim.
İletişim Bilgieriniz : [email protected] (Skyoe)

dead_kıll

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
admin alım formu
İsminiz :ali erdem
Soy İsminiz :sarıgül1
Bize neler getirmek istiyorsunuz? :iyi şeyler
Daha önce çalıştığınız önemli projeler :bir sürü serverda çalıştım isim hatırlamıom
Yetkililererin yaptığı yapıları vs. kontrol edebilir misiniz? :ederim sen yeterki söle
İletişim Bilgieriniz :skype:ali erdem sarıgül Discordda var

mod alım formu
İsminiz :ali erdem
Soy İsminiz :sarıgül
Bize neler getirmek istiyorsunuz? :iyi şeyler
Daha önce çalıştığınız önemli projeler :bir sürü server isim hatırlamıom
Sunucuyu yönetebilir misiniz?:tabii ki sen iste yeter ki
İletişim Bilgieriniz :skype:ali erdem sarıgül Discordda var

CenkDaniels

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İsminiz : Hasan Cenk
Soy İsminiz : Akçaöz
Yaşınız : 18
Biri küfür ederse, ne yaparsın? : Öncelikle uyarırım, sonra kime neden küfür ettiğini öğrenir hakaretin boyutuna göre ceza veririm ( cok ciddi değilse : kick , ciddi ise ilk seferlik kısa süreli ban )
Daha önce çalıştığınız önemli projeler : Daha önce Minecraft serverlerinde yetkili olmadım ancak rehberlik hakkında bilgim var, farklı oyunlarda ( örnk: mt2 ) yetkili oldum. ( 15-20 den fazla mt2 swsinde )
Oyunculara karşı saygılı olacağınızı düşünüyor musunuz? : Biz de bir oyuncuyuz farklı oyunlarda farklı serverlerde kendime davranılmasını istediğim şekilde davranırım oyunculara.
Küfür eder misiniz? : Oyun içinde Rehber, yetkili tagı altında asla.
İletişim Bilgieriniz : [email protected]

- Emoji Craft başlığı altında E-Posta atabilirsiniz. -
Not : Yeniliğe açığımdır diğer yetkili arkadaşlardan da bişeyler kapacağımı düşünüyorum..

9sas9

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Biri küfür ederse, ne yaparsın? : Öncelikle uyarırım, sonra kime neden küfür ettiğini öğrenir hakaretin boyutuna göre ceza veririm ( cok ciddi değilse : kick , ciddi ise ilk seferlik kısa süreli ban )
Daha önce çalıştığınız önemli projeler : Daha önce Minecraft serverlerinde yetkili olmadım ancak rehberlik hakkında bilgim var, farklı oyunlarda ( örnk: mt2 ) yetkili oldum. ( 15-20 den fazla mt2 swsinde )
Oyunculara karşı saygılı olacağınızı düşünüyor musunuz? : Biz de bir oyuncuyuz farklı oyunlarda farklı serverlerde kendime davranılmasını istediğim şekilde davranırım oyunculara.

Not : Yeniliğe açığımdır diğer yetkili arkadaşlardan da bişeyler kapacağımı düşünüyorum..
yani ben böyle kişilerin yarısı olmayıp kurucu admin isteyen gördüm senini gibisinin rehber istediğni ilk defa görüyorum ne diyim başarılar yani

murat56

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Mimar x2 Başvuru Form'u:
İsminiz :Murat
Soy İsminiz :Kütük
Yaşınız :13
Daha önce yaptığınız yapılardan en az 2 fotoğraf (Skype veya Discord'dan verebilirsiniz.) : Skypetan atabilirim
İletişim Bilgieriniz :[email protected]

Soy İsminiz :Ktük
Bize neler getirmek istiyorsunuz? :Size Yeni Oyuncular , Yeni Bir Gelecek ve Yeni Bir Kategori Sunucusu Getirmek istiyorum
Yetkililererin yaptığı yapıları vs. kontrol edebilir misiniz? :Seve Seve...

Daha önce çalıştığınız önemli projeler :14 sunucuda modluk,12 sunucuda adminlik , 17sunucuda mimarlık
Sunucuyu yönetebilir misiniz?Evet

SonBukucu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İsminiz :Mehmet
Soy İsminiz :Avcı
Yaşınız :17
Bize neler getirmek istiyorsunuz? :25 i Aşan oyuncu Sayısı
Daha önce çalıştığınız önemli projeler :Baya Var
Yetkililererin yaptığı yapıları vs. kontrol edebilir misiniz? :Tabii ki Ederim
İletişim Bilgieriniz :Skype:Mehmet☠GMNG☠

ByZiya

Hıh ! Binana.
En iyi cevaplar
0

E-posta ile iletişim kurmuyoruz, üzgünüz.

Mimar x2 Başvuru Form'u:
Daha önce yaptığınız yapılardan en az 2 fotoğraf (Skype veya Discord'dan verebilirsiniz.) : Skypetan atabilirim

Soy İsminiz :Ktük
Bize neler getirmek istiyorsunuz? :Size Yeni Oyuncular , Yeni Bir Gelecek ve Yeni Bir Kategori Sunucusu Getirmek istiyorum
Yetkililererin yaptığı yapıları vs. kontrol edebilir misiniz? :Seve Seve...

Daha önce çalıştığınız önemli projeler :14 sunucuda modluk,12 sunucuda adminlik , 17sunucuda mimarlık
Sunucuyu yönetebilir misiniz?Evet
Kusura bakmayın, daha önce çalıştığınız önemli projeleri tek tek saymış olamazsınız.

İsminiz : Mete
Soy İsminiz : Yeşil
Yaşınız : 17
Bize neler getirmek istiyorsunuz? : Oyunda farklılıklar kadar sadeliğe de önem veririm. Abartı kaçmayacak şekilde map, plugin vs. işlerde el atarım. Sadeliğe önem verdiğim kadar yeniliklere de o derece önem veririm. Servere gelince yapacağım kısaca sadelik katıp yepyeni işler yapmak.
Daha önce çalıştığınız önemli projeler : 2011'de minecraft oynamaya başladım. Zaten profilimden belli oluyordur. 2012'den beri yetkili veya kendi serverimi açtım.
Yetkililerin yaptığı yapıları vs. kontrol edebilir misiniz? : En başta yazdığımı gibi gözü yoruyorsa bir iki düzletme yapabilirim.
İletişim Bilgieriniz : [email protected] (Skyoe)
Skype'dan sizi ekledim.