EVET! Wolfteam reklamları yanlardan sonunda kaldırıldı!

Architectus

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
Wolfteam reklamları yanlardan sonunda kaldırıldı! forum sesimizi duydu ve daha iyi hale getirdiler forumu fakat bu durum öyle bir ironidir ki ben bu mesajı yazarken bile wolfteamdeki adam bana bakıyor!
siz bu reklamlar hakkında ne düşünüyorsunuz sizce ne yapmalılar?
upload_2017-9-15_15-22-42.png

Architectus

En iyi cevaplar
0
Aslında bu forumun pek reklam koymasına gerek yok çünkü Vip satışlarından zaten para kazanıyorlar. Yanlara o kadar reklam koyulması bence saçmaydı ama onun dışında sende gözüken reklam olması normal.
Sanırım WolfTeam sponsor bana kalırsa insanlara daha iyi birşeyler göstermeliler çünkü çocuğun biri gözümün önünde ben kurt adamım yaşasın woyftim demişti zamanında bu oyunun küçükler üstünde garip bir etkisi var... Forum Para peşinde, Para WolfTeamde, WolfTeam Forumun Peşinde, Kurt adamlar Yaşasın o zaman...

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanırım WolfTeam sponsor bana kalırsa insanlara daha iyi birşeyler göstermeliler çünkü çocuğun biri gözümün önünde ben kurt adamım yaşasın woyftim demişti zamanında bu oyunun küçükler üstünde garip bir etkisi var... Forum Para peşinde, Para WolfTeamde, WolfTeam Forumun Peşinde, Kurt adamlar Yaşasın o zaman...
Google reklamları senin Google'da yaptığın aramalara göre reklam çıkarır forum ile alakası yok.

Architectus

En iyi cevaplar
0
Google reklamları senin Google'da yaptığın aramalara göre reklam çıkarır forum ile alakası yok.
WolfTeam'in sponsor olduğunu düşünüyorum ayrıca bu bilgisayarda 2 yıldır Wolfteam aratılmadı ne bir videosu izlendi nede başka bir şey.

Son düzenleme:

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Wolfteam daha düzgün reklam koyabilirdi haklısın.

Lol'ı bir kez bire aratmadım ama bende Lol çıkıyor ?
Sanırım en yakın sonuçlar da buna dahil.
WolfTeam'in sponsor olduğunu düşünüyorum çünkü bu bilgisayarda 2 yıldır Wolfteam aratılmadı ne bir videosu izlendi nede başka bir şey.
Wolfteamın işi gücü yok bu foruma sponsor'mu olacak :/ SS'teki Google reklamı

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Çok istiyorsanız reklam engelleyici kullanın. Bu reklamlar üzerinden elde edilen gelirler sayesinde ödeniyor bu forumun parası. Su yakmıyor kısaca.

Architectus

En iyi cevaplar
0
Çok istiyorsanız reklam engelleyici kullanın. Bu reklamlar üzerinden elde edilen gelirler sayesinde ödeniyor bu forumun parası. Su yakmıyor kısaca.
Forum tahmini ücreti belli bir iki adet sponsordan bence rahat şekilde ücretini çıkaracaklarını düşünüyorum. yeteri kadar özel üye ve sponsorluk zaten satıyorlar