MineCon 2017'den Yeni Detaylar!

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
Mesajlar
3,619
En iyi cevaplar
98
Beğeniler
5,539
Puanları
9,180
Ruh hali


minecon_header_img.png



MineCon 2017
MineCon Earth


Minecraft Türkiye'nin güzide sakinlerine yeni bir günden merhabalar! Duyduğumuz bazı şeyler bizlere, "MineCon nedir?" dedirtmeye başladı. Minecraft topluluğundan bizlere bir mesaj var: "Nerede olursanız olun, bir araya gelelim." diyorlar. Bağıra bağıra "Geliyoruzzz!" diyorsanız, sizleri yeni bir müjdeden haberdar edelim. Minecon, yeni bir formatla 18 kasımda kapımıza dayanıyor! Duymuş olabileceğiniz üzere, 2017 Minecon'ın mümkün olduğunca erişilebilir olması için birçok değişikliğe gidilecek; bu değişiklikler tabii ki Minecraft topluluğunun, Minecon'a daha aktif olarak dahil olabilmesi için yapılacak. Minecon organize edilirken, Mojang ekibi ivmeyi artırdı ve çok çalıştı, deyim yerindeyse Minecon için vites yükseltildi, kılıçlar çekildi. Üret, avla, kullan, kazan, eğlen ve heyecanı doruk noktasına çıkar! Minecraft'ın doğası bu değil mi?


Minecon ayağınıza geldi! Creeper desenli halınıza overlo... Ha!? Her neyse boş verin. Söylemek istediğimiz şu; Dünya'nın her köşesinden ulaşılabilecek muhteşem 90 dakikalık bir gösteri Minecon kapsamında yayınlanacak. Bu bağlamda Minecon'ı bacaklarınızı uzatıp evinizin en rahat köşesinde izleyebilir, çayınızı höpürdete höpürdete içebilir, hatta evinize arkadaşlarınızı çağırıp Minecon'ı izlerken onlarla eğlenebilirsiniz. Bu arada unutmadan söyleyelim; ABD'nin ve Kanada'nın belirli bölgelerinde Minecraftçılara özel partiler düzenlenecek. ABD'de, Kanada'da veya bu partilerin yapılacak olduğu başka bir yerde yaşıyorsanız ve "Ev beni sıkar." diyorsanız, dışarı çıkın ve sonbahar yağmurlarında ıslanmayı göze alarak özel partilerden birinde kafadar Minecraftçılarla tanışın!

Yakınınızdaki eğlenceyi bulun!
Bugünden itibaren, parti yerlerinin birkaçını açıklama şansımız oluyor; önümüzdeki haftalarda listeler güncellenebilir, o yüzden minecraft.net/minecon adresini takip etmeyi unutmamamız gerektiği vurgulanıyor. Ziyaret edilebilecek onlarca parti olacak, Türkiye'de olup olmayacağı hakkında şu an herhangi bir bilgimiz yok. Bu partilerde, Minecon'da yapılacak olan şovların yayınlamasının yanında, ödüller, sürpriz hediyeler ve kostüm yarışmaları olacak. Eğer partilere katılırsanız, yepyeni bilgisayarlarla Minecraft oynama fırsatınız da olacak. Minecraft oynarken hayatta kalma yeteneklerinizi en zor durumlara karşı test ederek veya yaratıcı modda rengarenk yapılar inşaa etmek üzere Minecraftçılarla el ele vererek eğlenceli anlar yaşama şansınız olabilir; bu söylenenler 7/24 Minecraft oynayanların kulağına muhteşem geliyor mu bilemiyoruz. :(
Ha! Bu arada, Microsoft Mağazaları'nda düzenlenen partilere katılmak tamamen ücretsiz olacak! Bilet almak, partilerin ne zaman olacağını görmek ve daha fazlası hakkında bilgi almak için minecraft.net/minecon/parties sayfasını ziyaret ederek, size en yakın partiyi bulabilirsiniz.

tablo.png



Etkileyici giyinmek?
Kumaş parçalarının üstüne süsler ve desenler yapıştırmak için tutkal tabancalarınızı hazır edin! Yahut genç Minecraftçılara bu işler için yardım eden sorumlu bir yetişkin olun! Zira yaratıcı ve bir o kadar da komik kostümlerin yarışacağı bir yarışma yapılacak! Yarışma için başvurular henüz açıldı aslında, 22 ekime kadar Minecraft ile alakalı kostümünüzü giyin ve başvuru kısmından* bir video gönderin, üç kazanan seçilecek ve o kazananlar Minecon'da sahne alacak! Formu doldurmak için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz.
mineconcostumecontest.net/?affiliate_id=minecraft

Yorgunluğun yanında bir hiçiz!
Daha fazla ayrıntı geldiğinde, Minecon için ayrılmış sayfada yayınlanacak. Aslında Mojang'ın bizlere söylemek istediği daha birçok şey var fakat daha fazla spoiler vermek istemiyorlar. Mesela, söylemeyi istemedikleri şeylerden birisi de şu; artık oyunda başınıza neler geleceğinin kararını verme şansınız olacak. Bu arada galiba yine dayanamadılar ve spoiler verdiler. :( Onları üzmemek için susuyoruz! Öğrenmek istiyorsanız Minecon'ı izlemeniz gerekecek!!!

Saçma ama bir o kadar da eğlenceli olacak; Minecon'ı kaçırmayın. Sizleri çok seviyoruz!
Webp.net-resizeimage.gif
 


Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
Mesajlar
1,120
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1,460
Puanları
3,180
Ruh hali
MineCon 2017 canlı yayını heycanla bekliyoruz.
 
Son düzenleme:

Nicat000

mr. Hortlayanus
Mesajlar
269
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
179
Puanları
570
Ruh hali
Minecraft nerelere gidiyo :D
 

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
Mesajlar
3,619
En iyi cevaplar
98
Beğeniler
5,539
Puanları
9,180
Ruh hali
Günceldir arkadaşlar.
 

MrForax

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
18
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
24
Puanları
0
Hayaller ve Gerçekler Maalesef :(
Bizim ülkemize 100 yıl sonra anca gelir.
 

Üst