Yine aternos 'dan bir sunucu:/
SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aternos demek zaten bildigin gibi ücretsiz sınırsız sunucu demek hiçbir eksiği yoq tek eksiği şu ki serverda kimse olmayınca kapanıyoAternosun olayı nedir bilen varsa yazabilirmi ?
kim kime bedava sunucu veriyor neyleri eksik ?
Vazgeçildi.
Benimde annem babam yüzünden ilgilenemiyorum ama kendi skriptlerimle hub sunucu açmaya çalışıyorum minigamesler falan .Aternos 'dan sunucu açman bence sırf sunucu açmak için açtığını gösterir bence.GEL DAHA İYİSİNİ SEN YAP KARDEŞİM! ANNEMIN VE BABAMIN İŞLERİNDEN DOLAYI ILGILENECEK ZAMANI YOK DIYORUM
Benimde annem babam yüzünden ilgilenemiyorum ama kendi skriptlerimle hub sunucu açmaya çalışıyorum minigamesler falan .Aternos 'dan sunucu açman bence sırf sunucu açmak için açtığını gösterir bence.
SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aklımda bir sürü fikir var ve unutma sunucu açmak kolay fakat kaliteli sunucu açmak zordur. Yoksa bende senin gibi aternos 'tan sunucu acabilirdimnormal hub sunucu işleri ip ile ilgili ipmi teglikeye atmak istemem!!
HEMDE KARDEŞİM AÇDA GÖRELİM!
Keşke sunucuya verdiğin emeği konu ya da verseydin192.168.1.33 YENİ İP MİZ !!!
ATERNOSDAN DEİL KENDİ EMEGİMLE SERVER KURDUM SERVERIMIZ FULL+FULL SIFIRLANMISTIR!
192.168.1.33 YENİ İP MİZ !!!
ATERNOSDAN DEİL KENDİ EMEGİMLE SERVER KURDUM SERVERIMIZ FULL+FULL SIFIRLANMISTIR!
server parasiz> Merhaba, ben Mert oyundaki ismim xChunkStrafe.
> Builder
Build Bilgin > %100 (Bana göre)
Yaşın > 17
Skype'n > Yok
Bu arada Server nedense kapalı, açında test edelim Build'imi.
İyi günler...