Dayak Yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cizisa

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Forumda aslında başka bir hesabım var ama kimliğim ifşa olmasın diye.Yeni bir hesap açtım.Yazı biraz uzun ama içimdekileri attım napim.​
Hani genellikle insanlar hep hayatın iyi yanlarına bak bu hayatta çok güzel şey,çok iyi insan var diyorlar ya. işte eğer benim gibi erkek bedeninde doğmuş bir kızsanız bu hayatta ne güzel bir şey nede iyi bir insan kalıyor.Herkes sizin karşınızda yer alıyor.Bunu hep gizlerim normalde ama şimdi adımı sanımı bilmiyorsunuz.Oyüzden direk söyledim.Ya beni çok seven ailem beni evlatlıktan reddetti.Sadece 14 yaşındaki bir kızı evlatlıktan reddetti.Bunun olacağını tahmin ediyordum çünkü herkes okadar cahil okadar hatalıki.Konu bu olunca kendi aileniz bile sizi sevmeyi kesiyor.Bana inanmıyor musunuz?Gidin ailenize erkekseniz kız gibi kızsanız erkek gibi hissediyorum diyin anında size bağırmaya başlıcaklar.Sizi ne kadar sevmeleri önemli bile değil.15 yaşımda babamdan dayak yedim.Normalede bir insan bunun için üzülür ama ben elime bir seçenek geçtiğini hissetim.Ya ailemi seçip ömrümün sonuna kadar mutsuz yaşıyacaktım.Yada kendimi seçicektim. Ozamana kadar hep insanları düşünüp acı çektiğim ve artık dayanamıyacağım için.Bencilce düşündüm ve polise gidip ailemi şikayet ettim.Ailemden kimseyi istemeyince yeni bir aile buldular bana.Onlar bana iyi davrandılar.Hep ailemi özleyerek uyudum.Ama yeni ailem sayesinde 15 yaşında gerçek kendim olabildim.Ama bugün yine insanlığa olan inancımı kaybettim.yoldan geçen iki 19-20 yaşlarındaki çocuk sesimi duydu ve bana erkek dedi.Normalde görünüşüm tamamen kız gibi kimse bana bakıp bir şey anlamaz.Bende onlara hiçbir şey söylemem ama sesim biraz erkek gibi çıkıyor sesimi değiştirmediğim zaman.Bana özür dilerim diye bağırdılar.Sonra saldırdılar ve sağ kolumu kırdılar.kıyafetlerimi yırtıp beni bıraktılar yolda.Bi an beni öldürecekler diye çok korktum.Bağırdım ama kimse duymadı.ailem polise gitti ama bulamadılar hala.Bulunmaları umrumdada değil zaten onlar bulunsa başka biri yapar aynısını.anlaşılan hayatta hep zorluk çekicem.Sırf doğduğum için.Ve anlaşılan en sonunda pes edicem.Niye herkes kimseye bir şey bile yapmamış 16 yaşındaki bir kıza böyle şeyler yapmak istiyor?

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Sen bu olayı film haline getir. Tutar hocam. Geçmiş olsun.

cizisa

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Burda da alay konusu oldum ne güzel.
Bir yönetici konuyu görürse silebilir mi lütfen beyefendiler çok kurgusal bulmuş olayı gülüyorlar.
Yada ben silebiliyorsam biri nasıl olduğunu anlatsın lütfen

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
yok ne etkilemesi :D ben aileme kız gibiyim desem ailemin benden utanır yani bi erkek nasıl kızım diyebilir

Hormonsal sıkıntılarla baş edilmiyor canım. Erkeklerde erkeklik hormonunun fazla olması da hiç iyi olmuyor mesela. Her şeyin normali iyidir :p Ama normal olmayınca da yapacak bir şey yok :D

Reinhard

Doer of awesome things
Danışman
En iyi cevaplar
1
Gerçekten üzücü. Direk senaryo diyerek aşağılamaya çalışmışsınız. Herkesin kendine özgü bir hayatı var, herkesin hayatı farklı.
Cizisa böyle bir durum yaşadığın için senin adına gerçekten çok üzüldüm ve benim sorumluluğumda olan üyelerden böyle tepkiler aldığın için özür dilerim. Kendi seçimin olmayan hormonal bir durumdan dolayı bu tarz söylemlere ve saldırıya maruz kalman hak ettiğin bir şey değil.

Türkiye'de, her konuda olduğu gibi bu konuda da sıkıntılar var. Bedenin erkekse hislerin de erkek gibi olmalı değil mi? Siz öyle gördünüz ailenizden değil mi? Siz şimdi "erkek adam saç uzatmaz, orasına burasına ağda yapmaz" da dersiniz. Komik, gerçekten çok komik. Erkek olmanın olgunluk olduğunu düşünmeniz ise ayrı üzücü. Sonra haberlerde taciz, tecavüz haberlerini gördüğünüzde isyan eder bol bol tweet atarsınız.

Bu konuyu kaldırmayacağım, kimseye de uyarı verilmeyecek. Bir insanı kendi tercihi olmayan bir durumdan dolayı yargılamanız utanç verici. Yazık.

Ayrıca Cizisa kendin olmaktan vazgeçme. Başarabilirsen bu ülkeden ayrıl, farklı ülkelerde bu ülkede olduğu kadar bağnaz insan yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...