Forumda aslında başka bir hesabım var ama kimliğim ifşa olmasın diye.Yeni bir hesap açtım.Yazı biraz uzun ama içimdekileri attım napim.
Hani genellikle insanlar hep hayatın iyi yanlarına bak bu hayatta çok güzel şey,çok iyi insan var diyorlar ya. işte eğer benim gibi erkek bedeninde doğmuş bir kızsanız bu hayatta ne güzel bir şey nede iyi bir insan kalıyor.Herkes sizin karşınızda yer alıyor.Bunu hep gizlerim normalde ama şimdi adımı sanımı bilmiyorsunuz.Oyüzden direk söyledim.Ya beni çok seven ailem beni evlatlıktan reddetti.Sadece 14 yaşındaki bir kızı evlatlıktan reddetti.Bunun olacağını tahmin ediyordum çünkü herkes okadar cahil okadar hatalıki.Konu bu olunca kendi aileniz bile sizi sevmeyi kesiyor.Bana inanmıyor musunuz?Gidin ailenize erkekseniz kız gibi kızsanız erkek gibi hissediyorum diyin anında size bağırmaya başlıcaklar.Sizi ne kadar sevmeleri önemli bile değil.15 yaşımda babamdan dayak yedim.Normalede bir insan bunun için üzülür ama ben elime bir seçenek geçtiğini hissetim.Ya ailemi seçip ömrümün sonuna kadar mutsuz yaşıyacaktım.Yada kendimi seçicektim. Ozamana kadar hep insanları düşünüp acı çektiğim ve artık dayanamıyacağım için.Bencilce düşündüm ve polise gidip ailemi şikayet ettim.Ailemden kimseyi istemeyince yeni bir aile buldular bana.Onlar bana iyi davrandılar.Hep ailemi özleyerek uyudum.Ama yeni ailem sayesinde 15 yaşında gerçek kendim olabildim.Ama bugün yine insanlığa olan inancımı kaybettim.yoldan geçen iki 19-20 yaşlarındaki çocuk sesimi duydu ve bana erkek dedi.Normalde görünüşüm tamamen kız gibi kimse bana bakıp bir şey anlamaz.Bende onlara hiçbir şey söylemem ama sesim biraz erkek gibi çıkıyor sesimi değiştirmediğim zaman.Bana özür dilerim diye bağırdılar.Sonra saldırdılar ve sağ kolumu kırdılar.kıyafetlerimi yırtıp beni bıraktılar yolda.Bi an beni öldürecekler diye çok korktum.Bağırdım ama kimse duymadı.ailem polise gitti ama bulamadılar hala.Bulunmaları umrumdada değil zaten onlar bulunsa başka biri yapar aynısını.anlaşılan hayatta hep zorluk çekicem.Sırf doğduğum için.Ve anlaşılan en sonunda pes edicem.Niye herkes kimseye bir şey bile yapmamış 16 yaşındaki bir kıza böyle şeyler yapmak istiyor?