Gardiyan skript / ustalar iceri

StringCraft

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba skript severler
Şöyle bir şey istiyorum Biz /Gardiyan ban (oyuncu) yazdığımızda yukarida buyuk gardiyan ve 2 tanede kucuk gardiyan olucak bu yazdimiz kisinin tam gozunun onunde olucak bu gardiyan bize durdugu yerde boyle ışın gibi bisi atiyorya onu aticak kirmizi olunca banlicak
Ban/kick olarak yapapilirseniz cok guzel olur
Bkz. Citizens

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
hatayı atarmısın dostum skripti yenilerken hata veriyor ise daha kolay çözebiliriz belki skript eklentin desteklemiyor

StringCraft

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
hatayı atarmısın dostum skripti yenilerken hata veriyor ise daha kolay çözebiliriz belki skript eklentin desteklemiyor
'to {tp.guardian}' is not an entity type (Guardian.sk, line 650: teleport %arg 2% to {tp.guardian}')
'at {elder.guardian}' is not an entity type (Guardian.sk, line 653: spawn an guardian at {elder.guardian}')
'else' has to be placed just after an 'if' or 'else if' section (Guardian.sk, line 475: else:')

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adamı /jail yap hapishanenin önünde bekle?
(( Auto-ban'dan mı bahsediyorsun anlamadım ))

MeeRach

Vi3e
En iyi cevaplar
0
'to {tp.guardian}' is not an entity type (Guardian.sk, line 650: teleport %arg 2% to {tp.guardian}')
'at {elder.guardian}' is not an entity type (Guardian.sk, line 653: spawn an guardian at {elder.guardian}')
'else' has to be placed just after an 'if' or 'else if' section (Guardian.sk, line 475: else:')
Satır 650
Kod:
teleport %arg 2% to {tp.guardian}
^
Kod:
teleport arg 2 to {tp.guardian}
olacak

Satır 653

aliases güncellenmesi gerekiyor, sunucu 1.8 ise önerdiğim 2 skript versionu var:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
2.2 v8

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
2.2 dev25 (1.9+ için olsa da 1.8de çalışabilir)

Ek olarak 475. ve 476. satırlara 1 tab atılması gerek

Kod:
                else:
                    if loop-player has permission "guardian.notify":
                        send "{@logo} &c%player% &eMight be using &cAuto Sneak&e!" to loop-player
                        stop
                else:
                    stop
olan kısım
Kod:
                else:
                    if loop-player has permission "guardian.notify":
                        send "{@logo} &c%player% &eMight be using &cAuto Sneak&e!" to loop-player
                        stop
                    else:
                        stop
olması gerek.