AloneFellow
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Öncelikle merhaba, bu gün @MrForax adında bir adam bana özel mesaj attı. "Sponsor olmak istiyorum." diye. Dedim ki ben ilgilenmiyorum, Mert'le konuşursanız iyi olur falan filan. Sonradan AloneFellow Discord sunucumuzda gelerek bir anda bir konu açtı sunucunuzu botlardan koruyabilir misiniz? diye. Uzun uzun tartıştık adamdan bilgi almaya falan çalıştım neyse. Adam en sonunda dedi ki "Bot atmak isteyenler için bot makinesi satılır." . Sonradan mesajı kanalımdan sildim ne yapıyorsun diye. Adamla özel mesajdan konuşuyorduk. Yaptıklarını söyledi, sonra tabi sildi. Neyse, kısaca sunucuma utanmadan girip kendi makinesinden bot saldırısı yapabileceğini ve bunu sattığını söyleyen bir adamdır kendisi. Uzak durulmalı, @MrForax
Sonradan sildiği iki tane mesajın yeri.
Sonradan sildiği iki tane mesajın yeri.
Konuyu anlamayanlar için söylüyorum:
Adam sunucu Discordunda bot servisi yapılır diyor, sonra ne yaptığını sanıyorsun diyorum bot programı satılır dedim diyor. Daha sonra bunlara üstlük attığı bu iki mesajı siliyor, yani bu herif dolandırıcı onu demeye çalışıyorum gelip de yok şakayı anlamamış diyenler falan var hocam ne şakası saçmalamayın sdfhasfhsdfhashfds
64 GB RAMA SAHİB MAKİNAM VOR HOĞNHOHOĞHONHO
Son düzenleme: