Utanmadan sunucumda bot makinesi reklamı yapan adam: MrForax

AloneFellow

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhaba, bu gün @MrForax adında bir adam bana özel mesaj attı. "Sponsor olmak istiyorum." diye. Dedim ki ben ilgilenmiyorum, Mert'le konuşursanız iyi olur falan filan. Sonradan AloneFellow Discord sunucumuzda gelerek bir anda bir konu açtı sunucunuzu botlardan koruyabilir misiniz? diye. Uzun uzun tartıştık adamdan bilgi almaya falan çalıştım neyse. Adam en sonunda dedi ki "Bot atmak isteyenler için bot makinesi satılır." . Sonradan mesajı kanalımdan sildim ne yapıyorsun diye. Adamla özel mesajdan konuşuyorduk. Yaptıklarını söyledi, sonra tabi sildi. Neyse, kısaca sunucuma utanmadan girip kendi makinesinden bot saldırısı yapabileceğini ve bunu sattığını söyleyen bir adamdır kendisi. Uzak durulmalı, @MrForax

Sonradan sildiği iki tane mesajın yeri.

Konuyu anlamayanlar için söylüyorum:

Adam sunucu Discordunda bot servisi yapılır diyor, sonra ne yaptığını sanıyorsun diyorum bot programı satılır dedim diyor. Daha sonra bunlara üstlük attığı bu iki mesajı siliyor, yani bu herif dolandırıcı onu demeye çalışıyorum gelip de yok şakayı anlamamış diyenler falan var hocam ne şakası saçmalamayın sdfhasfhsdfhashfds
64 GB RAMA SAHİB MAKİNAM VOR HOĞNHOHOĞHONHO

Son düzenleme:

Crosevice

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@MrForax adam düzgün bir şekilde sizin hakınızda bir konu açmış ve siz kendinizi "Troll Mode: ON" şeklindemi savunuyorsunuz? bence bu hiçte yeterli değil ama bot olayını hayla anlamadım ._. (bu arada 64 gb makinem vardan nasıl bot konusunu çıkardınız anlamadım :/ @AloneFellow)

AloneFellow

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Makinesi olması umrumda bile değil :D
Sunucuma gelip açık açık bot servisi yapılır diye bağıran bir adam görsen sen ne yapardın?

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
bot atmak hiç güzel bir şey değildir bizede atanlar oluyodu şu an 2 tanesinin ip adresi elimde atan makinanın, mesela 2 sinin makinasıda kapatılacak dikkat et almassınlar makinanı elinden :)

MrForax

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bot atmak hiç güzel bir şey değildir bizede atanlar oluyodu şu an 2 tanesinin ip adresi elimde atan makinanın, mesela 2 sinin makinasıda kapatılacak dikkat et almassınlar makinanı elinden :)

Arkadaş anlamıyormusunuz makine yok diyoruz troll diyoruz asdkoqwkodqwqw :D :yıkıl:

ShortPallMall

En iyi cevaplar
2
Arkadaş anlamıyormusunuz makine yok diyoruz troll diyoruz asdkoqwkodqwqw :D :yıkıl:
bilmiyorum hocam bi dediğiniz bidediğinizi tutmuyor şurada bu çocuk şakayı anlamamış mesela anlatamamışsınız ki gelip burada konu açmış
64 gb makina dediğin bir şey değildir 2 ayda 64gb lik bir sunucu yapabilirsin 4gb den başlayıp bunların hepsi 1 er azimdir sen dersinki 64gb makinayı direk alcam öyle paranı boşa götürürsün

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Bot atanlar adamdır ya, bugün herifin teki geldi sunucumu fulledi. Dedim eyvallah kral adamsın.
Şaka maka bunları ıslak odunla döveceksin

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@MrForax adlı arkadaşın teknik bilgisinden şüpheliyim. 50 TL ye skyblock paketi satacağını söylüyor profesyonel paket hazırlayacağım, minimum 8 GB Ram ile çalışır bu paket, 1 Haftada hazırlarım gibi söylemlerde bulundu sonra "yaptığın paketi ekip olarak inceleriz beğenirsek alırız" dediğimizde "Neyse olmadı" diyerek iletişimi kesmiştir. İçerisine ne koyacak ki 8 GB Ram kullanacak böyle bir eklentin bileniniz var mı ?
Ben hazırladığı paketin içeriğini görmeden ödemeyi yapar sonra içeriğine bakarım diyeniniz var mı?
Açıkcası bu şekilde abartması kabartması sonra bakarız duruma göre alırız dememiz sonucu iletişimi kesmesi bizde şu an arkadaşın nitelikli dolandırıcı olduğu hissiyatını verdi.

Son düzenleme:

ShortPallMall

En iyi cevaplar
2
@MrForax adlı arkadaşın teknik bilgisinden şüpheliyim. 50 TL ye skyblock paketi satacağını söylüyor profesyonel paket hazırlayacağım, minimum 8 GB Ram ile çalışır bu paket, 1 Haftada hazırlarım gibi söylemlerde bulundu sonra "yaptığın paketi ekip olarak inceleriz beğenirsek alırız" dediğimizde "Neyse olmadı" diyerek iletişimi kesmiştir. İçerisine ne koyacak ki 8 GB Ram kullanacak böyle bir eklentin bileniniz var mı ?
Ben hazırladığı paketin içeriğini görmeden ödemeyi yapar sonra içeriğine bakan diyeniniz var mı?
Açıkcası bu şekilde abartması kabartması sonra bakarız duruma göre alırız dememiz sonucu iletişimi kesmesi bizde şu an arkadaşın nitelikli dolandırıcı olduğu hissiyatını verdi.
8gb ram sadce plugin için ise sıkıntı arkadaş cıvık birisine benziyor yapıyor oldugum mmorpg sunucusundaki sistemler bile 4gb yi yeterli kılıyor 8gb çok aga skyblock max 4

AloneFellow

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu Discordunda
Bot Programı satılır diye bağırıyor, üstelik bir süre sonra bu attığı mesajları siliyor. Yine de geç kaldığı için tüm ss leri alıyorum :)
:D O yüzden attığın mesajları ben ss almadan önce silmeye çalıştın ):

bilmiyorum hocam bi dediğiniz bidediğinizi tutmuyor şurada bu çocuk şakayı anlamamış mesela anlatamamışsınız ki gelip burada konu açmış
64 gb makina dediğin bir şey değildir 2 ayda 64gb lik bir sunucu yapabilirsin 4gb den başlayıp bunların hepsi 1 er azimdir sen dersinki 64gb makinayı direk alcam öyle paranı boşa götürürsün
"çocuk"

Konuyu anlamayanlar için söylüyorum:

Adam sunucu Discordunda bot servisi yapılır diyor, sonra ne yaptığını sanıyorsun diyorum bot programı satılır dedim diyor. Daha sonra bunlara üstlük attığı bu iki mesajı siliyor, yani bu herif dolandırıcı onu demeye çalışıyorum gelip de yok şakayı anlamamış diyenler falan var hocam ne şakası saçmalamayın sdfhasfhsdfhashfds
64 GB RAMA SAHİB MAKİNAM VOR HOĞNHOHOĞHONHO

MrForax

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@PlatinumTR Vereceğim paketi yiyosa 4gb ramlı sunucuya koy sonra bana yok sunucum çöküyor yok plugin paketi bozuldu falan dersen ozaman işler bozulur. Ayrıca bana dolandırıcı deme hakkını nereden buluyorsunuz. Ben ciddi alıcılara paket satarım. Çok dolandırıldım o yüzden sadece ciddi alıcılara satarım. Çok emeğim dolandırıldı bu yolda.

@MrHappy Arkadaş trollden anlamadığı için buraya gelip konu açmış, 64 gb ram sunucum olsa burada ne işim var. Ayrıca makineden çıkan bot direk anlaşılır ve makine otomatik kapatılır. Çoğu hosting artık anlıyor. Ben botlardan nefret ederim.

@java9 Yaş kitlesiyle alakası yok. Ayrıca yaşımı bilmeden, bana böyle bir cümle kullanamazsınız.

@AloneFellow Bot makinesi diye bir şey yoktur. Hosting firmaları makineden bot v.s çıkışı gördüğünde otomatik olarak makine kapatacak sistem yaptılar. Troll'den anlamayan birine troll yapmak beni üzdü. Sponsorluk'ta ciddiydim. Her neyse iyi forumlar.

@ShortPallMall Cıvık birisi demişsiniz , sanırsam trollün ne olduğunu bilmiyorsunuz. şu an yapılan tüm yorumlar post kasma sayılır. Çünkü trollden anlamayan bir arkadaşın konusu

@AloneFellow Hangi cürretle bana dolandırıcı diyosun ? Troll'ün ne demek olduğunu bilmeyen birisin zaten herneyse.

Son düzenleme:

ShortPallMall

En iyi cevaplar
2
@PlatinumTR Vereceğim paketi yiyosa 4gb ramlı sunucuya koy sonra bana yok sunucum çöküyor yok plugin paketi bozuldu falan dersen ozaman işler bozulur.

@MrHappy Arkadaş trollden anlamadığı için buraya gelip konu açmış, 64 gb ram sunucum olsa burada ne işim var. Ayrıca makineden çıkan bot direk anlaşılır ve makine otomatik kapatılır. Çoğu hosting artık anlıyor. Ben botlardan nefret ederim.

@java9 Yaş kitlesiyle alakası yok. Ayrıca yaşımı bilmeden, bana böyle bir cümle kullanamazsınız.

@AloneFellow Bot makinesi diye bir şey yoktur. Hosting firmaları makineden bot v.s çıkışı gördüğünde otomatik olarak makine kapatacak sistem yaptılar. Troll'den anlamayan birine troll yapmak beni üzdü. Sponsorluk'ta ciddiydim. Her neyse iyi forumlar.

@ShortPallMall Cıvık birisi demişsiniz , sanırsam trollün ne olduğunu bilmiyorsunuz. şu an yapılan tüm yorumlar post kasma sayılır. Çünkü trollden anlamayan bir arkadaşın konusu

@AloneFellow Hangi cürretle bana dolandırıcı diyosun ? Troll'ün ne demek olduğunu bilmeyen birisin zaten herneyse.
aynen biz trollun ne olduğunu bilmiyoruz.

AloneFellow

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@PlatinumTR Vereceğim paketi yiyosa 4gb ramlı sunucuya koy sonra bana yok sunucum çöküyor yok plugin paketi bozuldu falan dersen ozaman işler bozulur. Ayrıca bana dolandırıcı deme hakkını nereden buluyorsunuz. Ben ciddi alıcılara paket satarım. Çok dolandırıldım o yüzden sadece ciddi alıcılara satarım. Çok emeğim dolandırıldı bu yolda.

Sunucuya bak, sence bir sponsora ihtiyacımız var gibi mi duruyoruz? Senin o iğrenç parana ihtiyacımız yok :)

Hangi cüretle diyorum, asıl sen gelip hangi cüretle sunucumda bot servisi yapılır diyebiliyorsun?

Hala trollden anlamadığı için diyorsun, o yüzden mesajlarını sildin. Şu an ss almak istesem o mesajların yok. Troll diyip sıvışacağını sanıyorsun ):

Hala troll diyorsun çıldırıyorum
Bot makinesi diye bir şey yok diyorsun, tamam sen 128MB lık windows xp bilgisayarından bana biraz bot at :(