OpPvP Yeni Ekip Arkadaşları Arıyor

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
15 eylül de açmış olduğum OpPvP sunucusu yavaş yavaş büyümeye başladı ve tek yetkili ben bulunuyorum. Bu yüzden 3 adet yetkili alımı yapmaya karar verdim.
Alınacak yetkililer: 1 rehber, 2 moderatör.
Sunucuya girmeyenler için IP: OpPvP.Pardus.Pro
Uzatmadan konuya geçiyorum:

Aşağıda bulunan başvuru formunu doldurup bu konunun altına yorum olarak yazınız. Başvurunuz kabul edilirse, sizinle iletişime geçeceğiz.
NOT: Başvurunun hepsini doldurmanız zorunludur. Başvuruyu eksik yazanlar, düzgün yazmayanlar, skype & Discord veya özel mesaj olarak gönderen kişilerin başvurusu geçersiz sayılır!

Adınız:
Soy adınız:
Yaşınız:
Mesleğiniz:
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz?:
Bizimle konuşabilmek için bir mikrofonunuz varmı?:
Bizi nereden tanıdın?:
Neden yetkili olmak istiyorsun?:

Bugüne kadar toplam kaç sunucuda yetkili oldun ve ne yetkilisi oldun?:
Sunucumuza hiç girdiniz mi? Ve mantığını anladınız mı?:
Toplam kaç saat sunucuda oynadınız:
Kendinizi bize tanıtın(Ne kadar ayrıntılı anlatırsanız, bizim için o kadar iyi olur.):
Sunucumuzu nasıl buluyorsunuz?(İyi, Kötü ve sebebi):
Oyunculara ve yetkililere karşı saygınız nasıldır?:
Sunucumuza günlük kaç saat vakit ayırabilirsiniz?:
Hiç ban ve mute yediniz mi(yediyseniz sebebi nedir)?:
Hile kullanıp küfür eder misiniz?:
Orjinal Minecraft premium hesabınız varmı?:
Rehber ve moderator bilginiz varmı(Varsa da örnek veriniz):
Rehber deneyiminiz ve seviyeniz:
Moderator deneyiminiz ve seviyeniz:

Skype ve Discord Adresiniz:
Minecraft Nickiniz:

Sonuçlar en kısa zamanda açıklanacaktır.

Son düzenleme:

MaskeOfficial

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız:Barış
Soy adınız:Sönmez
Yaşınız:15
Mesleğiniz:öğrenci
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz?:5
Bizimle konuşabilmek için bir mikrofonunuz varmı?:var
Bizi nereden tanıdın?:forumdan
Neden yetkili olmak istiyorsun?:Size Yardım EdeBiliçeğimi Düşünüyorum

Bugüne kadar toplam kaç sunucuda yetkili oldun ve ne yetkilisi oldun?:en 15 serverde yetkili oldum 4 tane serverde kurucu 1 tane serverde panel verdiler bana dierlerinde hep admin
Sunucumuza hiç girdiniz mi? Ve mantığını anladınız mı?:sunucunuza girdim serverinz gercekten çok iyi
Toplam kaç saat sunucuda oynadınız:yeni başladım ama okullarda acıldı bide ben 8 e gidiyom teog felan günde en az 1 en fazla 2 saat
Kendinizi bize tanıtın(Ne kadar ayrıntılı anlatırsanız, bizim için o kadar iyi olur.):Ben İstanbulda oturuyom erzurumluyum 15 yaşındayım 5 senedir mc oynuyo 4 senedir yetkiliyimdir
Sunucumuzu nasıl buluyorsunuz?(İyi, Kötü ve sebebi):Çok İyi Serveriniz Herşeyi Kolaylaştırmıssınız skript ler efsane map de öyle
Oyunculara ve yetkililere karşı saygınız nasıldır?:%100 ama sinirlendirdilermi ...
Sunucumuza günlük kaç saat vakit ayırabilirsiniz?: 1:30 hafta sonları 4 saat
Hiç ban ve mute yediniz mi(yediyseniz sebebi nedir)?: sizin serverde yemedim baska serverlerde beni çekemeyenler + korkudan ban atanlarda oldu mute atanlarda oldu
Hile kullanıp küfür eder misiniz?:hile video amaclı yaparım o kadar küfür ise az
Orjinal Minecraft premium hesabınız varmı?: yok ama 3-4 güne orjinal pre hesabım olacak
Rehber ve moderator bilginiz varmı(Varsa da örnek veriniz):var -Rehber:
1-Oyunculara pluginlerle ilgili bilgiler verir
2-Oyunculara yârdim ederler
3-bunu yaparken oyunuda oynarlar
-Moderatör:
1-Server Durumlarıyla İlgilenir
2-Lag Vb. gibi şeyleri halleder
3-Oyuncuların Sorunlarını Çözer

Rehber deneyiminiz ve seviyeniz:%100
Moderator deneyiminiz ve seviyeniz:&100

Skype ve Discord Adresiniz:skype live:SnmZGamerTR Discord da var
Minecraft Nickiniz:MaskeOfficial

XapeEvely

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: Berk
Soy adınız: Kazıcı
Yaşınız: 15
Mesleğiniz: Okul
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz?: 4,5
Bizimle konuşabilmek için bir mikrofonunuz varmı?: Evet
Bizi nereden tanıdın?: Forumda
Neden yetkili olmak istiyorsun?: İnsanlara yardım etmek ve server'in gelişmesi için elimden yapabileceğim her şeyi ortaya koymam için.

Bugüne kadar toplam kaç sunucuda yetkili oldun ve ne yetkilisi oldun?: 21 | Admin : 5 | Builder : 8 | Moderatör : 4 |Rehber : 4 |
Sunucumuza hiç girdiniz mi? Ve mantığını anladınız mı?: Evet girdim, pvp serverleri gibi gelişip takım kurmak ve kendimizi kanıtlamak aslında buna alıştırma, el ısındırması, pvpde ustalaşmak gibi isimlerde takabiliriz kısacası anladım.
Toplam kaç saat sunucuda oynadınız: Henüz yeni girdim fakat baya oynarım en az 3 en fazla 7,8
Kendinizi bize tanıtın(Ne kadar ayrıntılı anlatırsanız, bizim için o kadar iyi olur.): Gayet deneyimliyim Sivaslıyım, imla kurallarında iyiyim dürüst ve küfürden hoşlanmayan bir insanım, 4,5 yıldır oynuyorum. Yaşım dediğim gibi 15 daha fazla bilgi isterseniz yazabilirim.
Sunucumuzu nasıl buluyorsunuz?(İyi, Kötü ve sebebi): İyi, buildler ve amaç çok iyi. Eğlenebileceğimiz bir ortam bulunuyor.
Oyunculara ve yetkililere karşı saygınız nasıldır?: Süper Ötesi
Sunucumuza günlük kaç saat vakit ayırabilirsiniz?: En az 3 en fazla 7,8
Hiç ban ve mute yediniz mi(yediyseniz sebebi nedir)?: Hayır
Hile kullanıp küfür eder misiniz?: Hayır
Orjinal Minecraft premium hesabınız varmı?: Hayır
Rehber ve moderator bilginiz varmı(Varsa da örnek veriniz): Mod pek örnek veremeyeceğim fakat yani alırsanız görürsünüz.
Rehber deneyiminiz ve seviyeniz: 9/10
Moderator deneyiminiz ve seviyeniz: 6,5/10

Skype ve Discord Adresiniz: Özelden ikisini veririm np
Minecraft Nickiniz: iSh0ck

dead_kıll

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız:ali erdem
Soy adınız:sarıgül
Yaşınız:14
Mesleğiniz:yok
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz?:5
Bizi nereden tanıdın?:tanımadım
Neden yetkili olmak istiyorsun?:bu server harika.

Bugüne kadar toplam kaç sunucuda yetkili oldun ve ne yetkilisi oldun?:40 50 olmuştur baş admin admin mod rehber reklamcı hepsi oldum.
Sunucumuza hiç girdiniz mi? Ve mantığını anladınız mı?:girdim ve anladım.
Toplam kaç saat sunucuda oynadınız:0,5
Kendinizi bize tanıtın(Ne kadar ayrıntılı anlatırsanız, bizim için o kadar iyi olur.):ben 1 çocuğum okul ev bu kadar.:D
Sunucumuzu nasıl buluyorsunuz?(İyi, Kötü ve sebebi):iyi sebebi kendi mantığı var.
Oyunculara ve yetkililere karşı saygınız nasıldır?:iyidir.
Hiç ban ve mute yediniz mi(yediyseniz sebebi nedir)?:yemedim.
Hile kullanıp küfür eder misiniz?:kesinlikle hayır
Orjinal Minecraft premium hesabınız varmı?:yok.
Rehber ve moderator bilginiz varmı(Varsa da örnek veriniz):vardır birçok serverda modluk yaptım +baş adminin bildiği komutlarıda bilirim.
Moderator deneyiminiz ve seviyeniz:12 kere oldum seviyem 100.

Skype ve Discord Adresiniz:skype:ali erdem sarıgül Discordda var.
Minecraft Nickiniz:alierdemxxx

Hüseyin09123

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Not: Rehber Başvurusu.

Adınız:Hüseyin
Soy adınız:Akgül
Yaşınız:13
Mesleğiniz:Öğrencilik.
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz?:2 - 3
Bizimle konuşabilmek için bir mikrofonunuz varmı?:Var.
Bizi nereden tanıdın?:Çoğunlukla forum gamerde takılıyorum gezerken bu konuyu fark ettim.
Neden yetkili olmak istiyorsun?:Rehberliği seviyorum vede oyuncularla ilgilenmeyi seviyorum.

Bugüne kadar toplam kaç sunucuda yetkili oldun ve ne yetkilisi oldun?:Tam olarak hatırlamıyorum büyük bir geçmişim var.
Sunucumuza hiç girdiniz mi? Ve mantığını anladınız mı?:Maalesef daha hiç girme nasip olmadı.
Toplam kaç saat sunucuda oynadınız:Sizin sunucunuzda ise daha girmek nasip olmadı.
Kendinizi bize tanıtın(Ne kadar ayrıntılı anlatırsanız, bizim için o kadar iyi olur.):Adım Hüseyin İstanbul Silivri'de oturuyorum Silivri Orta Okuluna Gidiyorum Ailevi Sıkıntılarım Pek Yok Fakat Ailevi Kayıplarım Var Vede Bunun İçin Bazen Çıldırabiliyorum Yada Sinirlenebiliyorum
Sunucumuzu nasıl buluyorsunuz?(İyi, Kötü ve sebebi):Bence konu düzeninden alım formundan yetenekli bir ekip olacak gibi bunun için iyi bir sunucu olacaktır diye düşünüyorum.
Oyunculara ve yetkililere karşı saygınız nasıldır?:Yaşlarla ilgili ezimseme v.b bir şey olursa saygısızlığa kaçabilirim çünki yaşlarla birlikte dalga geçilirse saygısız olabiliyorum vede durduk yere hiçbir şekilde kalkışmam.
Sunucumuza günlük kaç saat vakit ayırabilirsiniz?:4
Hiç ban ve mute yediniz mi(yediyseniz sebebi nedir)?:Hatırlamıyorum geniş bir geçmişim var kesin yemişimdir 1 kerede olsa :)
Hile kullanıp küfür eder misiniz?: Haşa Müslimanız Vede Dinimizde Küfür İstenmeyen Birşeydir Bunun İçin Küfür Kullanmam. Vede Hile Kullanmayıda Hiç Haz Etmem
Orjinal Minecraft premium hesabınız varmı?:Var.
Rehber ve moderator bilginiz varmı(Varsa da örnek veriniz):Bir kişiye iftira veya adına kötüleme yaparsa sebep sorulur eğer sunucu içi veya dışı ister arkadaş ister kuzen ister kardeş olsa bile chatta kirlikten muteleyebilirim çünki diğer oyuncular chatta işlerini görüyor muhabbet ediyor v.b şeyler yapıyorlar fakat böyle şakalar yapmalarından hiç hazetmem bide çoğu kişiler özelden konuşuyor veya kavga ediyor bunlar için socialspy yetkisi verilmeli diye düşünüyorum yoksa.
Rehber deneyiminiz ve seviyeniz:Dostum böyle sorularda yalan riski yüksektir ben açıkça söyleyeyim rehberlik en sevdiğim iştir vede bunun en iyisini yapmaya çalışırım fakat %70 Civarında.
Moderator deneyiminiz ve seviyeniz:Maalesef odak noktam pluginler v.b işler olduğu için moderatorlükte işim yok.

Skype ve Discord Adresiniz:Skype adresim : [email protected] Discord Adresim : Quiq#7481
Minecraft Nickiniz : RektShop_YT

Steam Hesabımın Linki en kötü buradan ulaşırsınız :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İyi Günler.

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0

Bizi nereden tanıdın?:Çoğunlukla forum gamerde takılıyorum gezerken bu konuyu fark ettim.
Neden yetkili olmak istiyorsun?:Rehberliği seviyorum vede oyuncularla ilgilenmeyi seviyorum.

Bugüne kadar toplam kaç sunucuda yetkili oldun ve ne yetkilisi oldun?:Tam olarak hatırlamıyorum büyük bir geçmişim var.
Sunucumuza hiç girdiniz mi? Ve mantığını anladınız mı?:Maalesef daha hiç girme nasip olmadı.
Toplam kaç saat sunucuda oynadınız:Sizin sunucunuzda ise daha girmek nasip olmadı.
Kendinizi bize tanıtın(Ne kadar ayrıntılı anlatırsanız, bizim için o kadar iyi olur.):Adım Hüseyin İstanbul Silivri'de oturuyorum Silivri Orta Okuluna Gidiyorum Ailevi Sıkıntılarım Pek Yok Fakat Ailevi Kayıplarım Var Vede Bunun İçin Bazen Çıldırabiliyorum Yada Sinirlenebiliyorum
Sunucumuzu nasıl buluyorsunuz?(İyi, Kötü ve sebebi):Bence konu düzeninden alım formundan yetenekli bir ekip olacak gibi bunun için iyi bir sunucu olacaktır diye düşünüyorum.
Oyunculara ve yetkililere karşı saygınız nasıldır?:Yaşlarla ilgili ezimseme v.b bir şey olursa saygısızlığa kaçabilirim çünki yaşlarla birlikte dalga geçilirse saygısız olabiliyorum vede durduk yere hiçbir şekilde kalkışmam.
Hiç ban ve mute yediniz mi(yediyseniz sebebi nedir)?:Hatırlamıyorum geniş bir geçmişim var kesin yemişimdir 1 kerede olsa :)
Hile kullanıp küfür eder misiniz?: Haşa Müslimanız Vede Dinimizde Küfür İstenmeyen Birşeydir Bunun İçin Küfür Kullanmam. Vede Hile Kullanmayıda Hiç Haz Etmem
Rehber ve moderator bilginiz varmı(Varsa da örnek veriniz):Bir kişiye iftira veya adına kötüleme yaparsa sebep sorulur eğer sunucu içi veya dışı ister arkadaş ister kuzen ister kardeş olsa bile chatta kirlikten muteleyebilirim çünki diğer oyuncular chatta işlerini görüyor muhabbet ediyor v.b şeyler yapıyorlar fakat böyle şakalar yapmalarından hiç hazetmem bide çoğu kişiler özelden konuşuyor veya kavga ediyor bunlar için socialspy yetkisi verilmeli diye düşünüyorum yoksa.
Rehber deneyiminiz ve seviyeniz:Dostum böyle sorularda yalan riski yüksektir ben açıkça söyleyeyim rehberlik en sevdiğim iştir vede bunun en iyisini yapmaya çalışırım fakat %70 Civarında.
Moderator deneyiminiz ve seviyeniz:Maalesef odak noktam pluginler v.b işler olduğu için moderatorlükte işim yok.

Skype ve Discord Adresiniz:Skype adresim : [email protected] Discord Adresim : Quiq#7481

İyi Günler.
Başvurunuz kabul edilebilinir durumda. Ancak sunucuya en az 1 kez girip, mantığını anlamalısınız.
Nasıl olsa rehberler oyunculara yardım etmek için mevcut.

Baybaybaykus

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
Adınız: ALP
Soy adınız: ÖZÇELİK
Yaşınız: 12
Mesleğiniz: ÖĞRENCİ
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz?: 6
Bizimle konuşabilmek için bir mikrofonunuz varmı?: Evet (en iyisinden)
Bizi nereden tanıdın?: forumdan
Neden yetkili olmak istiyorsun?: bir sunucuda yararlı olmak ve yapıtığımız sunucuda taklit edilmemiz hoşuma gidiyor.

Bugüne kadar toplam kaç sunucuda yetkili oldun ve ne yetkilisi oldun?: 7 kere oldum olduklarım: admin mimar(2),moderator(2)
Sunucumuza hiç girdiniz mi? Ve mantığını anladınız mı?:evet mantığını anladım.
Toplam kaç saat sunucuda oynadınız:yarım ama kimse olmadığı için pek oynadım sayılamaz inşallah ileride
Kendinizi bize tanıtın(Ne kadar ayrıntılı anlatırsanız, bizim için o kadar iyi olur.):adım alp özçelik büyüyünce bilgisayar mmühendisi olmak istiyorum skript ve coderlığa düşkünüm...
Sunucumuzu nasıl buluyorsunuz?(İyi, Kötü ve sebebi):iyi çünkü pvp sunucular çok tutuluyor.
Oyunculara ve yetkililere karşı saygınız nasıldır?:yetki benim için önemli değildir kimseyi küçük düşürtmem haksızın arrkasındayımdır yetkililerle ve oyuncularla illaki dost olmuşumdur o sunucuda oynuyorsam.
Sunucumuza günlük kaç saat vakit ayırabilirsiniz?:eskiden nerdeyse 12 saat tatilde oynuyordum şu an okul olduğu için 4 saat.
Hiç ban ve mute yediniz mi(yediyseniz sebebi nedir)?:birkere ban yemiştim oda arkadaşım yüzünden benim hesabımda troll yaptı.
Hile kullanıp küfür eder misiniz?:asla hile kullananı kınarım ve küfürü etmem.
Orjinal Minecraft premium hesabınız varmı?:hayır.ama alacağım...
Rehber ve moderator bilginiz varmı(Varsa da örnek veriniz):moderator bilgim var komut bilgim %95 birçok plugin i ve ne işe yaradığını biliyorum oyunculara karşı saygılıyım ve sabırlıyım.
Moderator deneyiminiz ve seviyeniz:worldedit,worldguard full kitpvp ve faction plugin vb. skriptlerde ustayım not:kendim skript yazıyorum.

Skype ve Discord Adresiniz:Many_Scorpious
Minecraft Nickiniz:Scorpious

Sonuçlar en kısa zamanda açıklanacaktır.

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
Alımlar henüz devam etmektedir.

Inviato dal mio GT-I9060I utilizzando Tapatalk

İyi Günler.
Rehber başvurusu için skype üzerinden iletişime geçilmiştir.

SonBukucu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız:Mehmet
Soy adınız:Avcı
Yaşınız:17
Mesleğiniz:Askere Gidecem 3 yıl sonra
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz?:7 yıl
Bizi nereden tanıdın?:Forumdan
Neden yetkili olmak istiyorsun?:Serveri Çok Sevdim

Bugüne kadar toplam kaç sunucuda yetkili oldun ve ne yetkilisi oldun?:Mod 3 sw de sonra birinde yükseldim admin oldum 2 sw de admin 4 sw de ortak
Sunucumuza hiç girdiniz mi? Ve mantığını anladınız mı?:evet anladım girdim
Toplam kaç saat sunucuda oynadınız:7 saat aktif kalırım
Kendinizi bize tanıtın(Ne kadar ayrıntılı anlatırsanız, bizim için o kadar iyi olur.):17 yaşında biriyim 3 yıl sonra askere gidecem son 3 yılımı yaşamak istiyorum
Sunucumuzu nasıl buluyorsunuz?(İyi, Kötü ve sebebi):iyi güzel bi sunucu baya sevdim
Oyunculara ve yetkililere karşı saygınız nasıldır?:süperdir ben onları severim onlar beni
Sunucumuza günlük kaç saat vakit ayırabilirsiniz?:7 saat
Hiç ban ve mute yediniz mi(yediyseniz sebebi nedir)?:yemedim
Hile kullanıp küfür eder misiniz?:asla küfür etmem hile kullanmamda
Orjinal Minecraft premium hesabınız varmı?:var demir paket
Rehber ve moderator bilginiz varmı(Varsa da örnek veriniz):baya var mod olmak istiyorum zaten oyunda görürsünüz
Rehber deneyiminiz ve seviyeniz:rehber olmıcam :D
Moderator deneyiminiz ve seviyeniz: %100 seviyem 1 den 10 a kadar değerlendirilse 10

Skype ve Discord Adresiniz:skype:Mehmet☠GMNG☠
Minecraft Nickiniz:NightMC

SteelMan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ad:Yusuf Emir
Soyad:pecen
Mesleğin:oğrenci
Kaç Yıl Minecraft oynuyon:3
Mic varmı : yok
Biiz nerden tanıdın:. forumdan
Serverde Neden Yetkili Olmak İstyorsun?: Seerver Çok Güzel
Bu Güne kadar kaç sunucuda yetkili oldun: 10 fln mod oldum rehber oldum en çok rehber ve mod oldum 6 kere admin 10 rehber 9 mod
Aktiflik: Saat 13:00 de okuldan geliyorum 3-4 saat
SUNUCUYA hiç girdinmi: evet
Hiç ban veya mute yedinizmi: hayır
Hile Kullanıp Kufur edermisin: asla!
Premiumunuz varmı: var 2 tane
Rehber ve moderator bilginiz varmı: Komut bilgim baya çok rehber ve mod hakkında çok şey biliyom
Rehber deneyiminiz. :%92
Minecraft Nickiniz._FoxGamer_
Mod Seviyeniz: %100