Black Desert Online Türkiye Guildi - Fisherman's Guild

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar, 2014 yılında yayınlanan black desert online adlı oyun sonunda türkiyeye geliyor. Gerçekten bolca reklam yapıyor gerek gamex gerek sosyal medya olsun aslında sosyal medyada fazla reklam yapmadı ama kafiyeli oldu he.. Neyse işte ben bu oyunda bi guild kurmaya karar verdim adı Fisherman's Guild Discord sunucusuda kurdum isteyenler katılabilirler. Şimdilik alım olmicak sadece sohbet muhabbet türk sunucusu açıldığında yapmayı düşünüyorum alımları.

Ek olarak oyunu private bi sunucuda oynuyorum ve aşırı zevkli abi ya, gerçekten çok zevkli ve cidden çok ciddi guildler var felaket rekabet olucak bomba gibi geliyo desem yeridir hepinizi bekliyorum guildime.

Son düzenleme:

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Lütfen yanlış bilgilendirme yapma, konu
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
.
Oyunun yakında Steam üzerinde Türkiye mağazası için açılacak olması çok sevindirici. 2 yıl bekledim.
Yanlış bilgilendirme yapmıyorum öyle hesaplanıyor
Normalde gta V 60euro tl çevirince 250tl oluyo ama biz 180'e alıyoruz
1.60tl net bi değer değil sadece bize daha uygun fiyata geliyo

Wafflez

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Açık betası geliyormuş sanırım yakında, gelsin de ben de başlayacağım oynamaya. Grafikleri baya iyi duruyor epey hoşuma gitti.

erdem1925

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
8 kasımda başlıyor open betası ve oyun şirketi çekilşle beta oyuncularına Monster bilgisayar veriyor. çok bonkörler ve oyun baya güzel cıktıgında bende başlıycam guild e gelmek isterim alım olursa