300KB Ile 15GB LoL Indirmek (Diss To Vodafone)

Burakzzers

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Allah razı olsun bu Vodafone'dan. 8MBit internet vereceğiz diyipte, 500KB bile çıkmayan internetiniz sayesinde LoL'ü 7 saatte %80'e anca ulaştırabildim :) Kotamdan gitti ama olsun. Hani derler ya, TTNet pişmanlıktır diye, Vodafone asıl pişmanlık gençler. Vodafone ile imtihanı olanlar aşağıya yazsınlar görelim kimlerle aynı acıyı paylaşıyorum :(
Not: Internet vodafone süpernet dir. Yani şimdi buraya gelip, dandik internet paketinden almışsın diyecekler gitsin konumdan

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vodafone'un sunucu yoğunluğuyla yada senin hattınla alakalıbir problem olmalı.Hat kablolarını değiştir yada teknik servisle görüş modeminle alakalı bir sıkıntı var mı baksınlar.Geçen sene yeni internet hizmetine geçtim.3 mbps hız alıyorum.

Burakzzers

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok zaten Vodafone'dan ayrılmayı düşünüyorum bize verilen internette, port vs. hiçbir şey açılmıyor. Port açmak için müşteri hizmetleriyle görüşecek mişiz? Ben şimdi TTNet'e geçsem, müşteri hizmetleriyle vs. hiçbir şey yapmama gerek kalmayacak. 2-3 dklık iş için neden 10 dakika vodafone ile görüşeyim ayrıca kontörümüde bitireyim? İçimi baya döktüm rahatladım :D

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
350kbps ortalama ile rainbow six siege indirdim ve 700mb güncelleme geldi yüklediğim günden sonra oynuyamıyorum oyunu

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Romanyada 100 Mbps interneti 25 TL ye satıyorlar durumumuz içler acısı...
Ayrıca 100 Mbps shared değil.
Kotayı kaldıracaklarını söylüyorlar kaldırdıktan sonra herkes torrente vs yüklenecek bu sefer halimiz daha içler acısı olacak network alt yapısı hiç kaldırmayacak.
Zaten adil kullanım kotasının amacıyda buydu.
Bu alt yapı probleminin önüne geçmek için uygulanıyordu şimdi kaldırılıyor alt yapı çalışması var mı? Yok.
AKK kalkmadan 0.3 Mbps alınıyorsa, kalktıktan sonra 2003 lerdeki gibi 10 Kbps kullanırız.
Ama tabi söylentiler çok kalkacak diyorlar, kalkmayacak sadece kılık değiştirecek diyorlar. Geldiğinde göreceğiz.

Hüseyin09123

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende Süperonlinede aynı sorunu yaşıyorum fakat ev suriyeli kampı gibi geçen yatağın altından dedemin babasının kız kardeşi çıktı :)

ReyizTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bende vodafone kullanıyorum ama çok hızlı hızı 16Mbit e kadar çıkabiliyor :D

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Altyapınız kötüdür, kablolar eskidir. Her şeyi sağlayıcıya atmayın be kardeşim :/

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Altyapınız kötüdür, kablolar eskidir. Her şeyi sağlayıcıya atmayın be kardeşim :/
Altyapının kötü olması vatandaşın suçu mu?
Ülke yönetiminin suçu, altyapıyı düzelteseler ki düzeltmeleri hepsini en az 20 yıl. Bizim ülkemiz anca dışarı ülkelere yardım etsin, kendi ülkesinin sorunlarını pek çözmesin. Bizler koyun başımızdakiler çoban oldu son zamanlarda, bilmem farkında mısınız :(

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Altyapının kötü olması vatandaşın suçu mu?
Ülke yönetiminin suçu, altyapıyı düzelteseler ki düzeltmeleri hepsini en az 20 yıl. Bizim ülkemiz anca dışarı ülkelere yardım etsin, kendi ülkesinin sorunlarını pek çözmesin. Bizler koyun başımızdakiler çoban oldu son zamanlarda, bilmem farkında mısınız :(
Aslında artık ülke yönetiminin suçu değil, çoğu kurum özelleştirme idaresine devredildi dolayısıyla artık özel kurumlar suçlu ki bir ülkenin gelişimi, halkın refahını, iletişim özgürlüğünü özel kurumlara devrediyorsak, emanet ediyorsak ki yine bu özel kurumların sahipleri de Yerli olmayıp Arap, Lübanlı (TT), Amerikan, İngiliz ya da Rus ise orası ayrı bir tartışma konusu olur.

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Aslında artık ülke yönetiminin suçu değil, çoğu kurum özelleştirme idaresine devredildi dolayısıyla artık özel kurumlar suçlu ki bir ülkenin gelişimi, halkın refahını, iletişim özgürlüğünü özel kurumlara devrediyorsak, emanet ediyorsak ki yine bu özel kurumların sahipleri de Yerli olmayıp Arap, Lübanlı (TT), Amerikan, İngiliz ya da Rus ise orası ayrı bir tartışma konusu olur.
Tamam işte özellere bırakıyorsun, özellerin sahipleri Türk bile olmuyor :D
Türkiye'de Türkler'den çok şeye sahip olan dış ülke zenginleri var