Youtube İçin Kullanabileceğiniz 5 Eklenti

Risp

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1) Videoların açıldığında otomatik başlamasını engeller.
STOP AUTOPLAY FOR YOUTUBE
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

2) Yeni sekmeye geçince videoları duraklatır.
SMART PAUSE FOR YOUTUBE

3) Videoları küçük pencere halinde izleyin.
FLOATİNG FOR YOUTUBE

4) Video hariç tüm ekranı karartır ve videoya odaklanırsınız.
TURN OFF THE LIGHTS

5) İstediğiniz youtube videolarını engelleyin.
VIDEO BLOCKER

ysvs06

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Video Blocker aradığım eklentiydi nerde saçma salak kanallar varsa hepsini engelledim.
  • Esra Aydın
  • Ceren Ceylan
  • Batuhan Büyükakkan
  • Acunn.com
  • Duru Önver
  • Ayyıldız Tim
  • Ali Muhsin Atam
  • Görkem Karman
  • Sanal Oyuncu
  • Shredded Brothers
  • Şeyda Erdoğan
  • Burak Güngör
  • AzizGaming
  • Emre Bozkurt
  • Hayalhanem
  • Sıradan Adam
  • Oyunbros Zamanı
  • Everything you're looking for
  • Life Master
  • Türkiye Enleri
  • SokakRoportajlari.com
  • Sarp Atilla
  • Duygu Özaslan
  • Sebile Ölmez
  • Kaya Giray
  • duymadım DEME!
  • Sözler Köşkü
  • Merve Özkaynak
  • Orkun Işıtmak 2
  • Batuhan Çelik
  • Düşyeri
  • Turgut Ekim
  • Gereksiz Oda
  • AfacanTV
  • Danla Bilic
  • Winx Club Türkiye
  • Meryem Can
  • Berkcan Güven
  • ViBio
  • Ruhi Çenet Videoları
  • Alpi ve Arkadaşları
  • Pratik Bilgiler Junior
  • Uras Benlioğlu Artı
  • FurkanYamanHD
  • Han Kanal
  • OyuncaX TV
  • prenses elif
  • Cornetto Türkiye
  • Halil Söyletmez
  • Kafalar
  • Reynmen
  • Scorp Moda
  • Scorp Türkiye
  • Scorp App
  • Scorp Kanalı
  • Thetabetaplays
  • Oyun Delisi
  • Duygu Köseoğlu
  • Unlostv
  • Necati '' zeoNNN '' Akçay
  • Plebistan
  • Ferit Karakaya
  • Twitcher
  • Shapeless
  • Twitch Türkiye Bura
  • Twitch Moments
  • Twitch Tube
  • Kendine Müzisyen
  • Fuat Izgi
  • Twitch Edits
  • TWİTCH TV
  • Twitch Türkiye
  • Hazreti Yasuo
  • Burak Oyunda
  • Pelin Aksu Videoları
  • MuratAbiGF
  • her şey Dahil
  • Nova Prospekt
  • Kime Diyorum
  • Bilgi Beyi
  • Oyun Portal
  • Ahmet Aga
  • LORD OF MURAT
  • webtekno
  • WhyShy
  • Genç Hane
  • Orkun Işıtmak
  • Duydum ki
  • Amaçsız
  • Eren
  • YAPYAP
  • Uras Benlioğlu
  • OHA diyorum!
  • ForeverGamers - Mervan
  • Youtuber Savaşları
  • TepkiKolik
  • NDNG - Baturay
  • 2645 Records
  • Başak Karahan
  • SeseGel
  • NDNG - Enes Batur

HTML:
[{"key":"Esra Aydın","type":"channel"},{"key":"Ceren Ceylan","type":"channel"},{"key":"Batuhan Büyükakkan","type":"channel"},{"key":"Acunn.com","type":"channel"},{"key":"Duru Önver","type":"channel"},{"key":"Ayyıldız Tim","type":"channel"},{"key":"Ali Muhsin Atam","type":"channel"},{"key":"Görkem Karman","type":"channel"},{"key":"Sanal Oyuncu","type":"channel"},{"key":"Shredded Brothers","type":"channel"},{"key":"Şeyda Erdoğan","type":"channel"},{"key":"Burak Güngör","type":"channel"},{"key":"AzizGaming","type":"channel"},{"key":"Emre Bozkurt","type":"channel"},{"key":"Hayalhanem","type":"channel"},{"key":"Sıradan Adam","type":"channel"},{"key":"Oyunbros Zamanı","type":"channel"},{"key":"Everything you're looking for","type":"channel"},{"key":"Life Master","type":"channel"},{"key":"Türkiye Enleri","type":"channel"},{"key":"SokakRoportajlari.com","type":"channel"},{"key":"Sarp Atilla","type":"channel"},{"key":"Duygu Özaslan","type":"channel"},{"key":"Sebile Ölmez","type":"channel"},{"key":"Kaya Giray","type":"channel"},{"key":"duymadım DEME!","type":"channel"},{"key":"Sözler Köşkü","type":"channel"},{"key":"Merve Özkaynak","type":"channel"},{"key":"Orkun Işıtmak 2","type":"channel"},{"key":"Batuhan Çelik","type":"channel"},{"key":"Düşyeri","type":"channel"},{"key":"Turgut Ekim","type":"channel"},{"key":"Gereksiz Oda","type":"channel"},{"key":"AfacanTV","type":"channel"},{"key":"Danla Bilic","type":"channel"},{"key":"Winx Club Türkiye","type":"channel"},{"key":"Meryem Can","type":"channel"},{"key":"Berkcan Güven","type":"channel"},{"key":"ViBio","type":"channel"},{"key":"Ruhi Çenet Videoları","type":"channel"},{"key":"Alpi ve Arkadaşları","type":"channel"},{"key":"Pratik Bilgiler Junior","type":"channel"},{"key":"Uras Benlioğlu Artı","type":"channel"},{"key":"FurkanYamanHD","type":"channel"},{"key":"Han Kanal","type":"channel"},{"key":"OyuncaX TV","type":"channel"},{"key":"prenses elif","type":"channel"},{"key":"Cornetto Türkiye","type":"channel"},{"key":"Halil Söyletmez","type":"channel"},{"key":"Kafalar","type":"channel"},{"key":"Reynmen","type":"channel"},{"key":"Scorp Moda","type":"channel"},{"key":"Scorp Türkiye","type":"channel"},{"key":"Scorp App","type":"channel"},{"key":"Scorp Kanalı","type":"channel"},{"key":"Thetabetaplays","type":"channel"},{"key":"Oyun Delisi","type":"channel"},{"key":"Duygu Köseoğlu","type":"channel"},{"key":"Unlostv","type":"channel"},{"key":"Necati '' zeoNNN '' Akçay","type":"channel"},{"key":"Plebistan","type":"channel"},{"key":"Ferit Karakaya","type":"channel"},{"key":"Twitcher","type":"channel"},{"key":"Shapeless","type":"channel"},{"key":"Twitch Türkiye Bura","type":"channel"},{"key":"Twitch Moments","type":"channel"},{"key":"Twitch Tube","type":"channel"},{"key":"Kendine Müzisyen","type":"channel"},{"key":"Fuat Izgi","type":"channel"},{"key":"Twitch Edits","type":"channel"},{"key":"TWİTCH TV","type":"channel"},{"key":"Twitch Türkiye","type":"channel"},{"key":"Hazreti Yasuo","type":"channel"},{"key":"Burak Oyunda","type":"channel"},{"key":"Pelin Aksu Videoları","type":"channel"},{"key":"MuratAbiGF","type":"channel"},{"key":"her şey Dahil","type":"channel"},{"key":"Nova Prospekt","type":"channel"},{"key":"Kime Diyorum","type":"channel"},{"key":"Bilgi Beyi","type":"channel"},{"key":"Oyun Portal","type":"channel"},{"key":"Ahmet Aga","type":"channel"},{"key":"LORD OF MURAT","type":"channel"},{"key":"webtekno","type":"channel"},{"key":"WhyShy","type":"channel"},{"key":"Genç Hane","type":"channel"},{"key":"Orkun Işıtmak","type":"channel"},{"key":"Duydum ki","type":"channel"},{"key":"Amaçsız","type":"channel"},{"key":"Eren","type":"channel"},{"key":"YAPYAP","type":"channel"},{"key":"Uras Benlioğlu","type":"channel"},{"key":"OHA diyorum!","type":"channel"},{"key":"ForeverGamers - Mervan","type":"channel"},{"key":"Youtuber Savaşları","type":"channel"},{"key":"TepkiKolik","type":"channel"},{"key":"NDNG - Baturay","type":"channel"},{"key":"2645 Records","type":"channel"},{"key":"Başak Karahan","type":"channel"},{"key":"SeseGel","type":"channel"},{"key":"NDNG - Enes Batur","type":"channel"}]
Yukarıdakini notepadda .json dosyası olarak kaydedip import edebilirsiniz.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Ve Firefox için:

1. STOP AUTOPLAY FOR YOUTUBE alternatifi:
  1. about:config adresine girin
  2. media.autoplay.enabled ayarını kapatın. (false'a çevirin)
(Youtube dışı da kapatır)

3. FLOATİNG FOR YOUTUBE alternatifi:
  1. Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

4. TURN OFF THE LIGHTS:

5. VIDEO BLOCKER:

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Video Blocker aradığım eklentiydi nerde saçma salak kanallar varsa hepsini engelledim.
  • Esra Aydın
  • Ceren Ceylan
  • Batuhan Büyükakkan
  • Acunn.com
  • Duru Önver
  • Ayyıldız Tim
  • Ali Muhsin Atam
  • Görkem Karman
  • Sanal Oyuncu
  • Shredded Brothers
  • Şeyda Erdoğan
  • Burak Güngör
  • AzizGaming
  • Emre Bozkurt
  • Hayalhanem
  • Sıradan Adam
  • Oyunbros Zamanı
  • Life Master
  • Türkiye Enleri
  • SokakRoportajlari.com
  • Sarp Atilla
  • Duygu Özaslan
  • Sebile Ölmez
  • Kaya Giray
  • duymadım DEME!
  • Sözler Köşkü
  • Merve Özkaynak
  • Orkun Işıtmak 2
  • Batuhan Çelik
  • Düşyeri
  • Turgut Ekim
  • Gereksiz Oda
  • AfacanTV
  • Danla Bilic
  • Winx Club Türkiye
  • Meryem Can
  • Berkcan Güven
  • ViBio
  • Ruhi Çenet Videoları
  • Alpi ve Arkadaşları
  • Pratik Bilgiler Junior
  • Uras Benlioğlu Artı
  • FurkanYamanHD
  • Han Kanal
  • OyuncaX TV
  • prenses elif
  • Cornetto Türkiye
  • Halil Söyletmez
  • Kafalar
  • Reynmen
  • Scorp Moda
  • Scorp Türkiye
  • Scorp App
  • Scorp Kanalı
  • Thetabetaplays
  • Oyun Delisi
  • Duygu Köseoğlu
  • Unlostv
  • Plebistan
  • Ferit Karakaya
  • Twitcher
  • Shapeless
  • Twitch Türkiye Bura
  • Twitch Moments
  • Twitch Tube
  • Kendine Müzisyen
  • Fuat Izgi
  • Twitch Edits
  • TWİTCH TV
  • Twitch Türkiye
  • Hazreti Yasuo
  • Pelin Aksu Videoları
  • MuratAbiGF
  • her şey Dahil
  • Nova Prospekt
  • Kime Diyorum
  • Bilgi Beyi
  • Oyun Portal
  • Ahmet Aga
  • LORD OF MURAT
  • webtekno
  • WhyShy
  • Genç Hane
  • Orkun Işıtmak
  • Duydum ki
  • Amaçsız
  • Eren
  • YAPYAP
  • Uras Benlioğlu
  • OHA diyorum!
  • ForeverGamers - Mervan
  • Youtuber Savaşları
  • TepkiKolik
  • NDNG - Baturay
  • 2645 Records
  • Başak Karahan
  • SeseGel
  • NDNG - Enes Batur

HTML:
[{"key":"Esra Aydın","type":"channel"},{"key":"Ceren Ceylan","type":"channel"},{"key":"Batuhan Büyükakkan","type":"channel"},{"key":"Acunn.com","type":"channel"},{"key":"Duru Önver","type":"channel"},{"key":"Ayyıldız Tim","type":"channel"},{"key":"Ali Muhsin Atam","type":"channel"},{"key":"Görkem Karman","type":"channel"},{"key":"Sanal Oyuncu","type":"channel"},{"key":"Shredded Brothers","type":"channel"},{"key":"Şeyda Erdoğan","type":"channel"},{"key":"Burak Güngör","type":"channel"},{"key":"AzizGaming","type":"channel"},{"key":"Emre Bozkurt","type":"channel"},{"key":"Hayalhanem","type":"channel"},{"key":"Sıradan Adam","type":"channel"},{"key":"Oyunbros Zamanı","type":"channel"},{"key":"Everything you're looking for","type":"channel"},{"key":"Life Master","type":"channel"},{"key":"Türkiye Enleri","type":"channel"},{"key":"SokakRoportajlari.com","type":"channel"},{"key":"Sarp Atilla","type":"channel"},{"key":"Duygu Özaslan","type":"channel"},{"key":"Sebile Ölmez","type":"channel"},{"key":"Kaya Giray","type":"channel"},{"key":"duymadım DEME!","type":"channel"},{"key":"Sözler Köşkü","type":"channel"},{"key":"Merve Özkaynak","type":"channel"},{"key":"Orkun Işıtmak 2","type":"channel"},{"key":"Batuhan Çelik","type":"channel"},{"key":"Düşyeri","type":"channel"},{"key":"Turgut Ekim","type":"channel"},{"key":"Gereksiz Oda","type":"channel"},{"key":"AfacanTV","type":"channel"},{"key":"Danla Bilic","type":"channel"},{"key":"Winx Club Türkiye","type":"channel"},{"key":"Meryem Can","type":"channel"},{"key":"Berkcan Güven","type":"channel"},{"key":"ViBio","type":"channel"},{"key":"Ruhi Çenet Videoları","type":"channel"},{"key":"Alpi ve Arkadaşları","type":"channel"},{"key":"Pratik Bilgiler Junior","type":"channel"},{"key":"Uras Benlioğlu Artı","type":"channel"},{"key":"FurkanYamanHD","type":"channel"},{"key":"Han Kanal","type":"channel"},{"key":"OyuncaX TV","type":"channel"},{"key":"prenses elif","type":"channel"},{"key":"Cornetto Türkiye","type":"channel"},{"key":"Halil Söyletmez","type":"channel"},{"key":"Kafalar","type":"channel"},{"key":"Reynmen","type":"channel"},{"key":"Scorp Moda","type":"channel"},{"key":"Scorp Türkiye","type":"channel"},{"key":"Scorp App","type":"channel"},{"key":"Scorp Kanalı","type":"channel"},{"key":"Thetabetaplays","type":"channel"},{"key":"Oyun Delisi","type":"channel"},{"key":"Duygu Köseoğlu","type":"channel"},{"key":"Unlostv","type":"channel"},{"key":"Necati '' zeoNNN '' Akçay","type":"channel"},{"key":"Plebistan","type":"channel"},{"key":"Ferit Karakaya","type":"channel"},{"key":"Twitcher","type":"channel"},{"key":"Shapeless","type":"channel"},{"key":"Twitch Türkiye Bura","type":"channel"},{"key":"Twitch Moments","type":"channel"},{"key":"Twitch Tube","type":"channel"},{"key":"Kendine Müzisyen","type":"channel"},{"key":"Fuat Izgi","type":"channel"},{"key":"Twitch Edits","type":"channel"},{"key":"TWİTCH TV","type":"channel"},{"key":"Twitch Türkiye","type":"channel"},{"key":"Hazreti Yasuo","type":"channel"},{"key":"************","type":"channel"},{"key":"Pelin Aksu Videoları","type":"channel"},{"key":"MuratAbiGF","type":"channel"},{"key":"her şey Dahil","type":"channel"},{"key":"Nova Prospekt","type":"channel"},{"key":"Kime Diyorum","type":"channel"},{"key":"Bilgi Beyi","type":"channel"},{"key":"Oyun Portal","type":"channel"},{"key":"Ahmet Aga","type":"channel"},{"key":"LORD OF MURAT","type":"channel"},{"key":"webtekno","type":"channel"},{"key":"WhyShy","type":"channel"},{"key":"Genç Hane","type":"channel"},{"key":"Orkun Işıtmak","type":"channel"},{"key":"Duydum ki","type":"channel"},{"key":"Amaçsız","type":"channel"},{"key":"Eren","type":"channel"},{"key":"YAPYAP","type":"channel"},{"key":"Uras Benlioğlu","type":"channel"},{"key":"OHA diyorum!","type":"channel"},{"key":"ForeverGamers - Mervan","type":"channel"},{"key":"Youtuber Savaşları","type":"channel"},{"key":"TepkiKolik","type":"channel"},{"key":"NDNG - Baturay","type":"channel"},{"key":"2645 Records","type":"channel"},{"key":"Başak Karahan","type":"channel"},{"key":"SeseGel","type":"channel"},{"key":"NDNG - Enes Batur","type":"channel"}]
Ahahaha, gerçekten tebrik ederim.
Liste için sağol :)

Listeye ek;
  • Ali Deniz Şenpotuk
  • Ya Meraktan
  • Mehmet Uygar Aksu
  • Onedio
  • MuratÖzbeyHD
Gibi kanallar da eklenebilir de şunu farkettim Türkiye de gereksiz içerik üreticisi insanları öldüren çok fazla onlarca kanal var.
Gençliği mahvediyorlar.
Listeyi uzatayım dedim bu kadar uzun bir listeye bile 5 kanal ekledim ve baktıkça daha onlarca kanalın eklenmesi gerektiğini gördüm.
"Beyyin, Devmarathon, Gökhan Sezen, Robert McMillen, Emre Erbas, KareKod, Pogo - Coding and More" gibi kanalların takip edilmesi gerekirken bizim insanımızın takip ettiği kanallara bak abes durum ise bu bahsettiğim kanalların abonelerinin de 10 bini bile geçememiş olması belki bunu okuyanların %95 i bile bu kanalların sadece birinin bile ismini dahi duymadı. Adam maymunluk yapıyor milyonlarca abonesi var adam bilgi veriyor 2 bin abone, 3 bin abone. Bullshit.

Poyro

Super Smash Brothers for Nintendo Switch
En iyi cevaplar
0
  • Esra Aydın
  • Ceren Ceylan
  • Batuhan Büyükakkan
  • Acunn.com
  • Duru Önver
  • Ayyıldız Tim
  • Ali Muhsin Atam
  • Görkem Karman
  • Sanal Oyuncu
  • Shredded Brothers
  • Şeyda Erdoğan
  • Burak Güngör
  • AzizGaming
  • Emre Bozkurt
  • Hayalhanem
  • Sıradan Adam
  • Oyunbros Zamanı
  • Life Master
  • Türkiye Enleri
  • SokakRoportajlari.com
  • Sarp Atilla
  • Duygu Özaslan
  • Sebile Ölmez
  • Kaya Giray
  • duymadım DEME!
  • Sözler Köşkü
  • Merve Özkaynak
  • Orkun Işıtmak 2
  • Batuhan Çelik
  • Düşyeri
  • Turgut Ekim
  • Gereksiz Oda
  • AfacanTV
  • Danla Bilic
  • Winx Club Türkiye
  • Meryem Can
  • Berkcan Güven
  • ViBio
  • Ruhi Çenet Videoları
  • Alpi ve Arkadaşları
  • Pratik Bilgiler Junior
  • Uras Benlioğlu Artı
  • FurkanYamanHD
  • Han Kanal
  • OyuncaX TV
  • prenses elif
  • Cornetto Türkiye
  • Halil Söyletmez
  • Kafalar
  • Reynmen
  • Scorp Moda
  • Scorp Türkiye
  • Scorp App
  • Scorp Kanalı
  • Thetabetaplays
  • Oyun Delisi
  • Duygu Köseoğlu
  • Unlostv
  • Plebistan
  • Ferit Karakaya
  • Twitcher
  • Shapeless
  • Twitch Türkiye Bura
  • Twitch Moments
  • Twitch Tube
  • Kendine Müzisyen
  • Fuat Izgi
  • Twitch Edits
  • TWİTCH TV
  • Twitch Türkiye
  • Hazreti Yasuo
  • Pelin Aksu Videoları
  • MuratAbiGF
  • her şey Dahil
  • Nova Prospekt
  • Kime Diyorum
  • Bilgi Beyi
  • Oyun Portal
  • Ahmet Aga
  • LORD OF MURAT
  • webtekno
  • WhyShy
  • Genç Hane
  • Orkun Işıtmak
  • Duydum ki
  • Amaçsız
  • Eren
  • YAPYAP
  • Uras Benlioğlu
  • OHA diyorum!
  • ForeverGamers - Mervan
  • Youtuber Savaşları
  • TepkiKolik
  • NDNG - Baturay
  • 2645 Records
  • Başak Karahan
  • SeseGel
  • NDNG - Enes Batur

HTML:
[{"key":"Esra Aydın","type":"channel"},{"key":"Ceren Ceylan","type":"channel"},{"key":"Batuhan Büyükakkan","type":"channel"},{"key":"Acunn.com","type":"channel"},{"key":"Duru Önver","type":"channel"},{"key":"Ayyıldız Tim","type":"channel"},{"key":"Ali Muhsin Atam","type":"channel"},{"key":"Görkem Karman","type":"channel"},{"key":"Sanal Oyuncu","type":"channel"},{"key":"Shredded Brothers","type":"channel"},{"key":"Şeyda Erdoğan","type":"channel"},{"key":"Burak Güngör","type":"channel"},{"key":"AzizGaming","type":"channel"},{"key":"Emre Bozkurt","type":"channel"},{"key":"Hayalhanem","type":"channel"},{"key":"Sıradan Adam","type":"channel"},{"key":"Oyunbros Zamanı","type":"channel"},{"key":"Everything you're looking for","type":"channel"},{"key":"Life Master","type":"channel"},{"key":"Türkiye Enleri","type":"channel"},{"key":"SokakRoportajlari.com","type":"channel"},{"key":"Sarp Atilla","type":"channel"},{"key":"Duygu Özaslan","type":"channel"},{"key":"Sebile Ölmez","type":"channel"},{"key":"Kaya Giray","type":"channel"},{"key":"duymadım DEME!","type":"channel"},{"key":"Sözler Köşkü","type":"channel"},{"key":"Merve Özkaynak","type":"channel"},{"key":"Orkun Işıtmak 2","type":"channel"},{"key":"Batuhan Çelik","type":"channel"},{"key":"Düşyeri","type":"channel"},{"key":"Turgut Ekim","type":"channel"},{"key":"Gereksiz Oda","type":"channel"},{"key":"AfacanTV","type":"channel"},{"key":"Danla Bilic","type":"channel"},{"key":"Winx Club Türkiye","type":"channel"},{"key":"Meryem Can","type":"channel"},{"key":"Berkcan Güven","type":"channel"},{"key":"ViBio","type":"channel"},{"key":"Ruhi Çenet Videoları","type":"channel"},{"key":"Alpi ve Arkadaşları","type":"channel"},{"key":"Pratik Bilgiler Junior","type":"channel"},{"key":"Uras Benlioğlu Artı","type":"channel"},{"key":"FurkanYamanHD","type":"channel"},{"key":"Han Kanal","type":"channel"},{"key":"OyuncaX TV","type":"channel"},{"key":"prenses elif","type":"channel"},{"key":"Cornetto Türkiye","type":"channel"},{"key":"Halil Söyletmez","type":"channel"},{"key":"Kafalar","type":"channel"},{"key":"Reynmen","type":"channel"},{"key":"Scorp Moda","type":"channel"},{"key":"Scorp Türkiye","type":"channel"},{"key":"Scorp App","type":"channel"},{"key":"Scorp Kanalı","type":"channel"},{"key":"Thetabetaplays","type":"channel"},{"key":"Oyun Delisi","type":"channel"},{"key":"Duygu Köseoğlu","type":"channel"},{"key":"Unlostv","type":"channel"},{"key":"Necati '' zeoNNN '' Akçay","type":"channel"},{"key":"Plebistan","type":"channel"},{"key":"Ferit Karakaya","type":"channel"},{"key":"Twitcher","type":"channel"},{"key":"Shapeless","type":"channel"},{"key":"Twitch Türkiye Bura","type":"channel"},{"key":"Twitch Moments","type":"channel"},{"key":"Twitch Tube","type":"channel"},{"key":"Kendine Müzisyen","type":"channel"},{"key":"Fuat Izgi","type":"channel"},{"key":"Twitch Edits","type":"channel"},{"key":"TWİTCH TV","type":"channel"},{"key":"Twitch Türkiye","type":"channel"},{"key":"Hazreti Yasuo","type":"channel"},{"key":"************","type":"channel"},{"key":"Pelin Aksu Videoları","type":"channel"},{"key":"MuratAbiGF","type":"channel"},{"key":"her şey Dahil","type":"channel"},{"key":"Nova Prospekt","type":"channel"},{"key":"Kime Diyorum","type":"channel"},{"key":"Bilgi Beyi","type":"channel"},{"key":"Oyun Portal","type":"channel"},{"key":"Ahmet Aga","type":"channel"},{"key":"LORD OF MURAT","type":"channel"},{"key":"webtekno","type":"channel"},{"key":"WhyShy","type":"channel"},{"key":"Genç Hane","type":"channel"},{"key":"Orkun Işıtmak","type":"channel"},{"key":"Duydum ki","type":"channel"},{"key":"Amaçsız","type":"channel"},{"key":"Eren","type":"channel"},{"key":"YAPYAP","type":"channel"},{"key":"Uras Benlioğlu","type":"channel"},{"key":"OHA diyorum!","type":"channel"},{"key":"ForeverGamers - Mervan","type":"channel"},{"key":"Youtuber Savaşları","type":"channel"},{"key":"TepkiKolik","type":"channel"},{"key":"NDNG - Baturay","type":"channel"},{"key":"2645 Records","type":"channel"},{"key":"Başak Karahan","type":"channel"},{"key":"SeseGel","type":"channel"},{"key":"NDNG - Enes Batur","type":"channel"}]
Aşağı Yukarı tüm Türkiye

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Blocker iyi güzel de insanlar para kazanamıyor.
(( Lafım Hakedenlere... ))

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Video Blocker kullanmayın. Bir süre sonra hata verebiliyor, Youtube'a girdiğimde hiçbir video göremiyor sadece boş bir ekran ile karşılaşıyordum. Sorunun Video Blocker olduğunu anlayıp kaldırmıştım. Haberiniz olsun.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
  • Esra Aydın
  • Ceren Ceylan
  • Batuhan Büyükakkan
  • Acunn.com
  • Duru Önver
  • Ayyıldız Tim
  • Ali Muhsin Atam
  • Görkem Karman
  • Sanal Oyuncu
  • Shredded Brothers
  • Şeyda Erdoğan
  • Burak Güngör
  • AzizGaming
  • Emre Bozkurt
  • Hayalhanem
  • Sıradan Adam
  • Oyunbros Zamanı
  • Life Master
  • Türkiye Enleri
  • SokakRoportajlari.com
  • Sarp Atilla
  • Duygu Özaslan
  • Sebile Ölmez
  • Kaya Giray
  • duymadım DEME!
  • Sözler Köşkü
  • Merve Özkaynak
  • Orkun Işıtmak 2
  • Batuhan Çelik
  • Düşyeri
  • Turgut Ekim
  • Gereksiz Oda
  • AfacanTV
  • Danla Bilic
  • Winx Club Türkiye
  • Meryem Can
  • Berkcan Güven
  • ViBio
  • Ruhi Çenet Videoları
  • Alpi ve Arkadaşları
  • Pratik Bilgiler Junior
  • Uras Benlioğlu Artı
  • FurkanYamanHD
  • Han Kanal
  • OyuncaX TV
  • prenses elif
  • Cornetto Türkiye
  • Halil Söyletmez
  • Kafalar
  • Reynmen
  • Scorp Moda
  • Scorp Türkiye
  • Scorp App
  • Scorp Kanalı
  • Thetabetaplays
  • Oyun Delisi
  • Duygu Köseoğlu
  • Unlostv
  • Plebistan
  • Ferit Karakaya
  • Twitcher
  • Shapeless
  • Twitch Türkiye Bura
  • Twitch Moments
  • Twitch Tube
  • Kendine Müzisyen
  • Fuat Izgi
  • Twitch Edits
  • TWİTCH TV
  • Twitch Türkiye
  • Hazreti Yasuo
  • Pelin Aksu Videoları
  • MuratAbiGF
  • her şey Dahil
  • Nova Prospekt
  • Kime Diyorum
  • Bilgi Beyi
  • Oyun Portal
  • Ahmet Aga
  • LORD OF MURAT
  • webtekno
  • WhyShy
  • Genç Hane
  • Orkun Işıtmak
  • Duydum ki
  • Amaçsız
  • Eren
  • YAPYAP
  • Uras Benlioğlu
  • OHA diyorum!
  • ForeverGamers - Mervan
  • Youtuber Savaşları
  • TepkiKolik
  • NDNG - Baturay
  • 2645 Records
  • Başak Karahan
  • SeseGel
  • NDNG - Enes Batur

HTML:
SEN! SEN NASIL TÜRKİYE WİNX CLUBU ENGELLERSİN
BUNDAN SONRA HER GECE RÜYALARINA GİRİP WİNXİN AÇILIŞINI DİNLETİCEM
*Bu arada twitch tayfasını engellemeye çok da gerek yok hani :(

*Enes botur da twitchde evet onu da engellemeyin

ysvs06

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Listeyi kendim için yaptım, isteyene kolaylık olsun diye paylaştım.
Türkiyede abone sayısına göre kanalları yukardan listeledim, yaklaşık 150 tanesine baktım.
Kanalları elemek için izleme gereği duymadım yaptıkları clickbate, aldatıcı resimler, abartılı ve büyük başlıklardan kanallar kendilerini belli ediyorlardı.
Videolarını incelemedim ama Duygu saydıklarımın içerisindeydi. Youtube kanalından çok benim için göz boyayan abartılı Vitrin ürünü gibiydi. Eminim abonelerinin %85 i ergen %10 u kız %5 ide ne olduğunu anlamadığım tiplerden oluşuyor.

İstediğini ekleyip çıkarmakta eklenti size özgürlük tanıyor, ben çok mutluyum youtubenin yeni halinden.