UltraoyunTR
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Bütün yazdığın yorumlar konu dışı zaten, ilk değil yani. Kendisi başka fotoğraf bulamadığı için bununla yetinmek durumunda kalıyor. Gelişiyoruz ve devam edeceğiz teşekkürler.
Yapma be
Bütün yazdığın yorumlar konu dışı zaten, ilk değil yani. Kendisi başka fotoğraf bulamadığı için bununla yetinmek durumunda kalıyor. Gelişiyoruz ve devam edeceğiz teşekkürler.
Okullar açılınca aktiflik düşer diye düşünmüştük, geçen sene de Eylül ayı süresince güzel sonuçlar yakaladık. Birkaç haftaya kalmaz bu manzaraları pek göremeyiz ne yazık ki
Bu günlerde tadını çıkartmak lazım.Okullar açılınca aktiflik düşer diye düşünmüştük, geçen sene de Eylül ayı süresince güzel sonuçlar yakaladık. Birkaç haftaya kalmaz bu manzaraları pek göremeyiz ne yazık ki![]()
Sen kalite görmemişsin dostum :/Kaliteli bir sunucudan kaliteli bir oyuncu sayısı erişimi. Tebrikler xFall!
Ali ben o yazıyı yazarken dışarda yemek yiyordum öylesine tebrik etmek için yazmıştım sakın ol daha +200 ve üzeri kadar yolunuz varSen kalite görmemişsin dostum :/
Gelirsiniz şimdi buraya kaliteden ne anlarsın falan dersiniz, Allah'ın beni sınaması olarak görücem bu sözlerinizi ve size iade edicem.
Yolumuz yok, yolları var yanlış olmasın ancak her yerde söylerim, yine söylüyorum, bu sunucu +200 görürse bu piyasayı bırakır yaylada yaşarım arkadaş.Ali ben o yazıyı yazarken dışarda yemek yiyordum öylesine tebrik etmek için yazmıştım sakın ol daha +200 ve üzeri kadar yolunuz var![]()
Yolumuz yok, yolları var yanlış olmasın ancak her yerde söylerim, yine söylüyorum, bu sunucu +200 görürse bu piyasayı bırakır yaylada yaşarım arkadaş.
Ne bu düşmanlık canımın içi?Yolumuz yok, yolları var yanlış olmasın ancak her yerde söylerim, yine söylüyorum, bu sunucu +200 görürse bu piyasayı bırakır yaylada yaşarım arkadaş.
Demi Barkın ne bu düşmanlıkNe bu düşmanlık canımın içi?
Ona sorulan soruya da başkasının cevap yazması ayrı bir ironi olsa gerek.Demi Barkın ne bu düşmanlık![]()
Ona sorulan soruya da başkasının cevap yazması ayrı bir ironi olsa gerek.