delete_clem
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhabalar...Ben Murat Serda bugün sizlere bir şey danışmak için bu konuyu açtım.
İlk Önce Kimim Ben?
Adım Murat Serda . Yaşım 14 ve Acemi derecesinde Skript yazıyorum. Daha önce bir kaç sunucu da yetkili oldum. Ama genel olarak oyuncu oldum ve sunucular da ki eksikleri bulmaya çalıştım.
Projem
Aklımda hep aklımda ki sunucuda oynamak vardı, lakin bulamadım ve ben kendim açmaya karar verdim. Projemde ki sunucu "Çekirdek(Hub)" sunucudur.
Diğer Çekirdek(Hub) Sunucularından Farkın Nedir?
İlk olarak tüm sistemleri skript ile kodlamak istiyorum. Faction , Skyblock Vs.
İkinci olarak sunucuya her şeyi eklemek istiyorum. Her şey den kastım, mesela bir oyuncu Skyblock ve ya Faction oynamak için diğer sunuculara gitmemeli. Yani Çekirdek Sunucular bence içinde her şeyi barındırmalı;
*Mini Games (TNT Run,TNT Tag,Party Game vs.)
* Skyblock , Skywars, Faction vb.(Bütün Türler)
Bunlar sadece şu an aklıma gelenler. Dediğim gibi hepsini Skript ile yapmaya çalışacağım ve bazılarını yapmak zor olsa da yapmaya çalışacağım.
Skript İle Yapılmış Oyunlar Ne Kazandırır?
*Yenilikler(Klasik Pluginlere Benzemeyecek)
*Anında Müdahale(Skriptleri kendimiz yaptığımız için hata çıkarsa direk çözüm sağlayabiliriz)
*Yepyeni Oyunlar(Hazır plugin paketi yok!)
ve fazlası
Yetkili Alımı Olacak mı?
Yetkili alımı elbette ki olacaktır. Lakin aşağıda ki gibi değil;
Adım Murat Serda . Yaşım 14 ve Acemi derecesinde Skript yazıyorum. Daha önce bir kaç sunucu da yetkili oldum. Ama genel olarak oyuncu oldum ve sunucular da ki eksikleri bulmaya çalıştım.
Projem
Aklımda hep aklımda ki sunucuda oynamak vardı, lakin bulamadım ve ben kendim açmaya karar verdim. Projemde ki sunucu "Çekirdek(Hub)" sunucudur.
Diğer Çekirdek(Hub) Sunucularından Farkın Nedir?
İlk olarak tüm sistemleri skript ile kodlamak istiyorum. Faction , Skyblock Vs.
İkinci olarak sunucuya her şeyi eklemek istiyorum. Her şey den kastım, mesela bir oyuncu Skyblock ve ya Faction oynamak için diğer sunuculara gitmemeli. Yani Çekirdek Sunucular bence içinde her şeyi barındırmalı;
*Mini Games (TNT Run,TNT Tag,Party Game vs.)
* Skyblock , Skywars, Faction vb.(Bütün Türler)
Bunlar sadece şu an aklıma gelenler. Dediğim gibi hepsini Skript ile yapmaya çalışacağım ve bazılarını yapmak zor olsa da yapmaya çalışacağım.
Skript İle Yapılmış Oyunlar Ne Kazandırır?
*Yenilikler(Klasik Pluginlere Benzemeyecek)
*Anında Müdahale(Skriptleri kendimiz yaptığımız için hata çıkarsa direk çözüm sağlayabiliriz)
*Yepyeni Oyunlar(Hazır plugin paketi yok!)
ve fazlası
Yetkili Alımı Olacak mı?
Yetkili alımı elbette ki olacaktır. Lakin aşağıda ki gibi değil;
AlıImlı Sunnnucu Koşş1!
Sunucuma 20312 tane rehber arıyorum.
ip: deneme.aternos.org
Sunucuma 20312 tane rehber arıyorum.
ip: deneme.aternos.org
Yetkili alımlarını oyun içinde ki oyunculardan seçeceğim;
Mesela: Rehber e ihtiyacımız oldu. Oyunda yetkisi olmayan kişilerden en çok yardım eden ve bunu istekle yapan kişiyi seçiyoruz.İlk başta "Örnek Oyuncu" yapıyoruz.(Herhangi bir yetkisi yok) Sonra ise deneme olarak alıyoruz
Bunun bize "+" ları:
*Seçeceğimiz yetkilinin, sunucumuzda sadece yetki için durmayacağını anlarız.
*Oyuncular arası samimiyet artar.
ve daha fazlası
Hangi Host Firması?
2 Tane Arasında Kaldım:
*AxitrBilisim
*Kodzer
AxitrBilisim hakkında kötü söylentiler duydum, ama hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım.
Kodzer hakkında pek bir şey bilmiyorum.
KONU DÜZENİ "ACEMİCE" , "SAÇMA" , "UCUZ" , "KALİTESİZ" OLABİLİR. Özür dilerim. Sunucu açılacağı zaman yepyeni konu tasarımı gelecek.
Üstünde çalıştığım sunucuyu az da olsa tanıdınız sizce böyle sunucu açsam tutar mı?
Mesela: Rehber e ihtiyacımız oldu. Oyunda yetkisi olmayan kişilerden en çok yardım eden ve bunu istekle yapan kişiyi seçiyoruz.İlk başta "Örnek Oyuncu" yapıyoruz.(Herhangi bir yetkisi yok) Sonra ise deneme olarak alıyoruz
Bunun bize "+" ları:
*Seçeceğimiz yetkilinin, sunucumuzda sadece yetki için durmayacağını anlarız.
*Oyuncular arası samimiyet artar.
ve daha fazlası
Hangi Host Firması?
2 Tane Arasında Kaldım:
*AxitrBilisim
*Kodzer
AxitrBilisim hakkında kötü söylentiler duydum, ama hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım.
Kodzer hakkında pek bir şey bilmiyorum.
KONU DÜZENİ "ACEMİCE" , "SAÇMA" , "UCUZ" , "KALİTESİZ" OLABİLİR. Özür dilerim. Sunucu açılacağı zaman yepyeni konu tasarımı gelecek.
Üstünde çalıştığım sunucuyu az da olsa tanıdınız sizce böyle sunucu açsam tutar mı?