Yorumun için teşekkür ederim.1 yıldır mimariyle ilgileniyorum.Ne zamandır mimariyle ilgileniyorsun?
Teşekkür ederim.İş yapabilirim derken ne demek istediğinizi anlayamadım ?Güzel, seninle iş yapabilirim![]()
Ücretli/ücretsiz bir mmorpg türü mimari işi.Teşekkür ederim.İş yapabilirim derken ne demek istediğinizi anlayamadım ?
Yorumunuz için teşekkür ederim.Zaten kendimi geliştirmekteyim.her şey 10/10 olamaz öyle değil mi ?1 yıldır uğraşıyorsun ama yaptığın bu iş pek güzel gelmedi. Tabii kendim fikrim.
Yorumunuz için teşekkür ederim.İsterseniz bu tarz konuları skype veya Discord yoluyla konuşabiliriz.İletişim adreslerinizi verirseniz sevinirim.Ücretli/ücretsiz bir mmorpg türü mimari işi.
Discord: ExS#9881Yorumunuz için teşekkür ederim.Zaten kendimi geliştirmekteyim.her şey 10/10 olamaz öyle değil mi ?
Yorumunuz için teşekkür ederim.İsterseniz bu tarz konuları skype veya Discord yoluyla konuşabiliriz.İletişim adreslerinizi verirseniz sevinirim.
İstek göndermiş bulunmaktayım.Dilerseniz isteğimi kabul ediniz.Discord: ExS#9881