Bukkit Serverim Açılmıyor

Mcßukkit45

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhaba sorunum şu;
Minecraft Bukkit serverim uzun zamandır sorunsuz bir şekilde çalışıyordu. Fakat bugün serverimi açmaya çalıştığımda böyle bir hatayla karşılaştım

Gördüğünüz gibi serverim açılmıyor. Yardım ederseniz sevinirim.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
spigot-1.8.8-R0.1-SNAPSHOT-latest dosyasının adını spigot olarak değiştir sonra baslat'a sağ tıkla düzenle de, ordada aynısını yap. Sonra tekrar dene.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
denedim fakat olmadı

Baslat dosyasının içeriğini şu şekilde değiştirip dene:

PHP:
@echo off
:x
TITLE Sunucu Yonetim Kontrol Paneli
echo MineCraft Sunucusu Aciliyor...
java -d64 -server -Xms1G -Xmx1G -Dfile.encoding=UTF-8 -Duser.language=EN -Duser.country=US -jar spigot.jar -nojline -o false --log-strip-color nogui
echo Kayitlar Basarili! Pencereyi Kapatabilirsiniz.
timeout 5 > nul
goto x

Olmaz ise arama yerine "Klasör Seçenekleri" veya "Dosya Gezgini Seçenekleri" yaz, aç, sonra "Görünüm" e gel, "Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" seçeneğinin tikini kaldır, uygula, tamam diyip kapat. Sonrasında spigot dosyasının uzantısının .jar olduğuna ve baslat dosyasının uzantısının bat olduğuna emin ol.

Mcßukkit45

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Baslat dosyasının içeriğini şu şekilde değiştirip dene:

PHP:
@echo off
:x
TITLE Sunucu Yonetim Kontrol Paneli
echo MineCraft Sunucusu Aciliyor...
java -d64 -server -Xms1G -Xmx1G -Dfile.encoding=UTF-8 -Duser.language=EN -Duser.country=US -jar spigot.jar -nojline -o false --log-strip-color nogui
echo Kayitlar Basarili! Pencereyi Kapatabilirsiniz.
timeout 5 > nul
goto x

Olmaz ise arama yerine "Klasör Seçenekleri" veya "Dosya Gezgini Seçenekleri" yaz, aç, sonra "Görünüm" e gel, "Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" seçeneğinin tikini kaldır, uygula, tamam diyip kapat. Sonrasında spigot dosyasının uzantısının .jar olduğuna ve baslat dosyasının uzantısının bat olduğuna emin ol.

değiştirdim fakat olmadı sonra 2.dediğini yaptım tekrar denedim yine aynısı çıktı. Şimdi baslat.bat ı yine eskisi gibi düzenleyeyimmi ?