[Birleştirildi] | UltraOPSkyBlock | 1.8-1.12.2

StarTurkMCTürkiye

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yorumun için teşekkürler. Zaten 20'yi aştığında 40 slota arttırdık dediğin gibi :) Ve bir de 40 online aşarsa 80 slot yada VDS paket gelir.

Yorumun için teşekkürler. Sunucumuza gelip ./komutlar yazdınız mı? Sistemlerini görmen lazım. Ve bu arada açıklayamadınız. Sunucuyu daha iyisini yapabilirsin derseniz neyin gerçekleşeceğini anlayamıyorum. Sorunu veya önerini açıkça yazarsanız o zaman yaparız. :)
Teşekkür Ederim :) VDS PAKETINE GEÇERSENİZ BENİMLE SKYPE İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ SERVERLERE ÖZEL PAKET YAPIYORUM ÜCRETSİZ FACTİON PLUGİN PAKETİM VAR HAZIRDA TEŞEKKÜR EDERİM :)

KingAmdin_YT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Serveri Begendm Fakat bu girerken cok bekletti beni anti bot koruması
Yorumun için teşekkürler. Ikinci girişte hemen girilebiliyor diye ayarlı. Fakat ikinci girişten sonra ne gibi hataları alıyorsunuz?
Teşekkür Ederim :) VDS PAKETINE GEÇERSENİZ BENİMLE SKYPE İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ SERVERLERE ÖZEL PAKET YAPIYORUM ÜCRETSİZ FACTİON PLUGİN PAKETİM VAR HAZIRDA TEŞEKKÜR EDERİM :)
Bize yardım ettiğiniz için teşekkür ederiz. Biz özel olarak paket editliyoruz. Her gün değişme ve güncellemeye alışkınız. :)

Son düzenleme:

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Konu tasarımına biraz daha özenin. Başarılar.

KingAmdin_YT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Güncel!
Sunucu Aktif!

-Güncel-
Sunucumuz HardCore SkyBlock sunucu eklenerek HUB-Sky olmuştur. Hayırlı olsun!

Son düzenleme:

Hüseyin09123

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bir şey fark ettimde lobide zıplama roketi var onu kullanınca flydan atılıyoruz düzeltilme imkanı varmı ?

serkan975

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayatımda gördüğüm en iyi skyblok sunucu adminler cok ilgili basarılarınızın devamını beklerim. Bu sunucunun Gelişecegine inanıyorum İyi günler dilerim