Serverime Sağlam Kişiler Arıyorum

SonBukucu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Herkeze Merhaba Forum Gamer Sakinleri Başlıkta Olduğu Gibi Serverime Sağlam Kişiler Arıyorum Neyse Hemen Alımlara Geçelim
1 Tane Ortak [Yaş +17 Panel Verilecek Ama Herşeyde Bilgili Olcak] 2 Tane Admin [Yaş +15 Bilgisi Olcak Aktif Olcak] 3 Tane
Mod [Yaş +14 Bilgisi Olcak Aktif Olcak] 5 Tane Reklamcı [Yas Sınırı yok reklamı iyi olcak] Alımlar Bu Kadar Form
İsmin:
Soyismin:
Yaşın:
İstediğin Yetki
Skypen:
Neden Biz?:

Son düzenleme:

XapeEvely

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaşınız kaçtı ?

İsmin: Berk
Soyismin: Kazıcı
Yaşın: 15
İstediğin Yetki : Admin
Skypen: PoeSunne
Neden Biz?: Serverinize katkıda bulunmak, çok aktifim swyle bayağı ilgilenirim.

OrçunKral

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adım Orçun
Soyadım:Gülen
Yaşım:14
İstediğim Yetki:Reklamcı
Skype Yok Fakat Discord'um Var.
Neden Biz?:Çünkü sunuculara her zaman yardım etmek isterim.Bu yüzden ve sizede destek olmak istiyorum :)

Son düzenleme:

ErayGulmez

Why?
En iyi cevaplar
0
Skype adresinizi verir misiniz ordan yazayım veyatta siz ekleyin skypem; [email protected]

Öncelikle size kendimi tanıtayım. Ben Eray 18 yaşındayım ve Aydın'da oturuyorum. Benim isteğim sitenizde Destek ekibine Veya Rehber olarak aranıza katılmak. Neden diye sorarsanız, öncelikle ben imla kurallarına son derece dikkat ederim. Günde minimum 5-6 saat aktifim. Haftasonları bu süre 6 saat üzerinde olabilir. Daha önceden Minecraft suncularında rehber ve destek ekibinde yer aldığım için baya tecrübeliyim.
Rehber-Destek alımı yok ise, MOD da olabilirim.

Darkclash

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Form
İsmin:Arda
Soyismin: Demir
Yaşın:17
İstediğin Yetki Admin
Skypen:Ardaa-Intact Arda
Neden Biz?: Sizin serverinize katkıda bulunurum zaten saat 1:30 dan sonra full aktifim isterseniz alırsınız o sizin kararınız.İyi forumlar

SonBukucu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Skype adresinizi verir misiniz ordan yazayım veyatta siz ekleyin skypem; [email protected]

Öncelikle size kendimi tanıtayım. Ben Eray 18 yaşındayım ve Aydın'da oturuyorum. Benim isteğim sitenizde Destek ekibine Veya Rehber olarak aranıza katılmak. Neden diye sorarsanız, öncelikle ben imla kurallarına son derece dikkat ederim. Günde minimum 5-6 saat aktifim. Haftasonları bu süre 6 saat üzerinde olabilir. Daha önceden Minecraft suncularında rehber ve destek ekibinde yer aldığım için baya tecrübeliyim.
Rehber-Destek alımı yok ise, MOD da olabilirim.
Beni Hatırlamadınıza şaşırdım Bak Bakalım MehmetGMNG Varmı Skypenizde

Form
İsmin:Arda
Soyismin: Demir
Yaşın:17
İstediğin Yetki Admin
Skypen:Ardaa-Intact Arda
Neden Biz?: Sizin serverinize katkıda bulunurum zaten saat 1:30 dan sonra full aktifim isterseniz alırsınız o sizin kararınız.İyi forumlar
Skype İsteğiniz Kabul Edildi Beklemeye Alındınız

GhosTz_eu

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsmin:Yakup
Soyismin: Öztürk
Yaşın:15
İstediğin Yetki Admin
Skypen:YOK MLSF
Neden Biz?: Yardımcı Olmak İstiyorum :)

SonBukucu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Maalesef karıştırdınız sanırım skype listemde öyle bir kişi yok.
İstek Atıyorum Bak Bakalım

şu anda çevrimdısısınız

konunun kapanmasını istiyorum. az önce kurucuyla konuştuk alım bitmiş.
Öle Bişi Yok Benim Skypeden Attım Cevap Başkası YazmıŞ Pardon

Maalesef karıştırdınız sanırım skype listemde öyle bir kişi yok.
Hatırladınızmı ErayBey