[SK] Makro Engelleyici | Bir tık geliştirilmiş hali! [Alıntı]

UltraoyunTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu skript sayesinde makro kullanan oyuncular bir nevi engellenmiş ya da azaltılmış olacak. Bir oyuncu makro kullandığında ve 15 CPS'i geçtiğinde otomatik olarak 1 saniye içerisinde sunucudan kilitleniyor ve atılıyor. Sunucuda nasıl çalıştığına bir göz atalım.

Resimlerde kodları kendi test sunucuma göre ayarlamıştım.

Skript bu kadar arkadaşlar. Buyurun skript kodumuz:
Kod:
every 1 seconds:
    loop all players:
        clear {click.%loop-player%}
        wait 1 second
        if {click.%loop-player%} > 15:
            execute console command "/makrotespit %loop-player%"
            stop

on left click:
    add 1 to {click.%player%}

command /makrotespit <player>:
    permission: makro.tespit
    trigger:
        kick the arg-1 due to "&8[&cSunucu&8] &cMakro kullandığınız tespit edildi."
        broadcast "&8[&cSunucu&8] &e%arg-1% adlı oyuncu makro kullandığı için sunucudan atıldı!"

Skripti beğendiyseniz bu gönderimi beğenmeniz yeterlidir. Görüşlerinizi belirtmeyi unutmayın. İyi forumlar :)

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çalışacağını düşünmen ayrı saçmalık, loop kullanıp paylaşman ayrı saçmalık. Anlık bir lagda herkesi atar. Saniye başı loop var birde :/
Skript'in alıntı olduğunuda unutmayalım.

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ayrıca böyle yoğun kullanılacak bir işlemin skript ile yapılması akıl kârı değil.

UltraoyunTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
peki every second kullanmanın sebebi ne

Arşivimde buldum ve üstüne biraz ekleme yaptım.

Çalışacağını düşünmen ayrı saçmalık, loop kullanıp paylaşman ayrı saçmalık. Anlık bir lagda herkesi atar. Saniye başı loop var birde :/
Skript'in alıntı olduğunuda unutmayalım.

Evet, skript alıntı. Arşivimde bulduğum için hiçbir şey silmeden direk paylaştım ama sizler düzenleme yapabilirsiniz. Anlık lagda atar evet ve kullanmıyorum ben bu skripti. PAC'yi tercih ediyoruz şu an yeni sunucumuz için. :) Ama bu pluginde makrolar ve hileler için çözüm değil. AAC bile pek işe yaramıyor.

Ayrıca böyle yoğun kullanılacak bir işlemin skript ile yapılması akıl kârı değil.

Arşivimde bulduğum için direk ekleme yapıp paylaştım. İlk paylaşımım olduğu için ve 10 dakikada yapıp paylaştığım için böyle saçma bir şey çıktı. Haklısınız :)

UltraoyunTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tabi, hileli op faction hileli conconcraft açıp duruyorlar sonra.
Varsa bir çözümün, buyur hocam anlat ta biz de bilelim.
SonOyuncu gibi launcher yap diyenler çok oluyor, launcher yapmak istesem kendi oyunumu yapardım be.

Bizde zaten şu an özelden bu konuyu konuştuk. :) Ali gerçekten çok önemli bir konuya değindi.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tabi, hileli op faction hileli conconcraft açıp duruyorlar sonra.
Varsa bir çözümün, buyur hocam anlat ta biz de bilelim.
SonOyuncu gibi launcher yap diyenler çok oluyor, launcher yapmak istesem kendi oyunumu yapardım be.
Launcher kodlasan bile inject olayları ile aşılır, aşarız.
TR'de hileyi ciddi anlamda engelleyen bir sunucu yok, genelde de yok. Olamaz zaten, çok zor, çok fazla kişinin beraber yorulması gerek.

AloneFellow

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aklıma nedense hypixel, badlion gibi büyük yabancı sunucular geldi.
Bu tür sunucular KillAura'yı üstün bir NPC koruması ile engelliyor. Diğer hileler çok kolay engellenir zaten.
Launcher kodlasan bile inject olayları ile aşılır, aşarız.
TR'de hileyi ciddi anlamda engelleyen bir sunucu yok, genelde de yok. Olamaz zaten, çok zor, çok fazla kişinin beraber yorulması gerek.
Biz sunucumuzda gelişmiş bir rapor sistemi, ve npc sistemini kullanan kapsamlı bir anti hile kullanıyoruz. Yaptığımız en ufak ayarlarda bile killaurayı çürüttü attı kenara. Üstüne üstlük bir de Ban Dalgası sistemi yaptık tadından yenmiyor çok eğlenceli

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlginç, çok iddialı konuşanlar olmuş launcher hakkında. Biz de launcher yaptık şuana kadar aşarım diyenler başaramadı. Aşılamaz demiyorum ama aşılsa bile fixlenir oto güncelleme olduktan sonra.