Sunucuya Özel Client?

ServetPro

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar
Sanırsam sunucuya özel client yapılabiliyormuş araştırsamda bulamadım
Yapsam bile sadece o client ile girişi nasıl yapabilirim bilgisi olan arkadaşlar yazabilirmi?
---
*Bahsediğim şey launcher değil optifine gibi client*

KONUYU YANLIŞ YERE AÇDIYSAM ÖZÜR DİLERİM :)

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Socket yaratacaksın bu soketten minecraft e bağlanacaksın google kullanarak daha detaylı bilgilere protokollere ulaşabilirsin.

Onurbey034

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bazı sunucular gibi yap :D custommainmod muydu neydi öyle bi mod vardı çoğu sunucu onu kullanıyo onu kullan sende eğer profesyonel bşiey yampayacaksan

R

Reloven

Ziyaretçi
Şimdi gidip D&R'a Java kitabı alıyorsun ilk önce kapağını yala güzelcene sonra tek tek (Burası önemli) 7. sayfadan başlayarak yutmaya başla daha sonra takıldığın yerlerde sorabilirsin. İyi çalışmalar.

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Şimdi gidip D&R'a Java kitabı alıyorsun ilk önce kapağını yala güzelcene sonra tek tek (Burası önemli) 7. sayfadan başlayarak yutmaya başla daha sonra takıldığın yerlerde sorabilirsin. İyi çalışmalar.
:D Sefer alganın (değerli bir hocamızdır) Her Yönüyle C# kitabını da öneririm aynı işlemi buna da yapabilirsiniz. Ama bak 6.0 olsun 4.0 mideye duruyor.

Vasen

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sanırım mantık şöyle:
1) Minecraft'ın içine kendine özel bir şey yerleştiriyorsun ve sunucuya girerken sunucu sende bu şeyin ekli olup olmadığını denetliyor ve eğer ekliyse sana erişim sağlıyor.

Ama ben bunu önermiyorum, hem senin kendi client'in de virüs olup olmadığı ne malum? Oyuncular bunu düşünecektir. İyi forumlar. ^^

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
Sanırım mantık şöyle:
1) Minecraft'ın içine kendine özel bir şey yerleştiriyorsun ve sunucuya girerken sunucu sende bu şeyin ekli olup olmadığını denetliyor ve eğer ekliyse sana erişim sağlıyor.

Ama ben bunu önermiyorum, hem senin kendi client'in de virüs olup olmadığı ne malum? Oyuncular bunu düşünecektir. İyi forumlar. ^^
Bunu Türkiye de düşünen olmaz. Çünkü çoğu oyuncu crack oynuyor. Özel launcherler de kendi kaynağından indiriyor. Ya bunlarda da zararlı yazılım varsa? Bunu düşünmediğimiz için pek sorun olacağını zannetmem..

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bunu Türkiye de düşünen olmaz. Çünkü çoğu oyuncu crack oynuyor. Özel launcherler de kendi kaynağından indiriyor. Ya bunlarda da zararlı yazılım varsa? Bunu düşünmediğimiz için pek sorun olacağını zannetmem..
Risk yönetimi ve paylaşımı, popülarite.
Bugün sonOyuncu'nun launcher'ında virüs var deseler mi yoksa 70 online çeken xxCraft sunucusunun launcher'ında virüs var deseler mi daha çok inanırsın ikiside aynı şekilde sunuyor. Bu popülariteydi ama risk yönetimi de zaten bununla ilişkili.

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
Risk yönetimi, paylaşımı, popülarite.
Bugün sonOyuncu'nun launcher'ında virüs var deseler mi yoksa 70 online çeken xxCraft sunucusunun launcher'ında virüs var deseler mi daha çok inanırsın ikiside aynı şekilde sunuyor. Bu popülariteydi ama risk yönetimi de zaten bununla ilişkili.
Dünyanın en büyük firmaları bile bunu yapıyor, kimseye güven olmaz.

ServetPro

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yardım konusu açıp basıp gitmiş oldum pardon yokdum 2 3 gündür :)

Dediklerinize bakacam ama halla pek anlayamadım neyse araştırıyım az daha :)

can258

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Benim en iyi client gördügüm lancher
Sonoyuncunundur sanırım takım olarak hazırlamışlar detaylara inanamasın
Kodlara baktıgımda adamlar her yolu düşünmüş senin yapman için en az tek başina 22 18 ay arasi zamanin olmali full time
Yoksa tek başina yapamasın heleki java'dan anlamiyorsan üzgünüm ^^