[YENİ - GÜNCELLENDİ] AloneFellow: SURVIVAL | YENİ KILIÇLAR | 1.11.2 Çoklu Dünyalı Survival Sunucusu

xLoong_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oh Be Sonunda Beklediğim Server Konu Tasarim Super Serverdeki Ayrintilar Super Dinazorlarmi Ohaaa
Superr Muhteşem Bir Server Emeğinizin Hakini Almalisiniz 100000000000000000000/10000000000000000000000

Volug

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dostum gerçekten hoş olmuş. Tüm survival sunucularının haritaları farklı sistemleri aynı farklılık yaratmışsınız bu hoş olmuş beğendim başarılar dilerim.

ByAlpha

Güzel şeyler büyük acılarla gelir aldanma.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
4
Sunucu içi görüntüler ve konu düzeni çok hoş olmuş.
İyi yerlere gelmeniz dileğiyle..

Tower02

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ekimde açılacak olan beta sürümü tam olarak ekim ayının kaçında acaba ?
Beklemeye değer bir sunucu olacağına eminim konusu bile sağlam :)

AloneFellow

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ekimde açılacak olan beta sürümü tam olarak ekim ayının kaçında acaba ?
Beklemeye değer bir sunucu olacağına eminim konusu bile sağlam :)
Teşekkürler :)
Ekimin ortası, en geç ekimin sonu açmayı planlıyoruz. Discord sunucumuza katılarak -ki katıldığınızı var sayıyorum-, tam bilgi alabilirsiniz.

Tower02

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Pek Discord ile aram yok ya fakat açıldığında eminim burada belirecektir zaten son yılım üni sınavına çalışıyorum keşke bu kadar uzun sürmeseydi

AliYazlikNW

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu Güzele Benziyor Şimdiden Oynamadan Beğenmiş Gibiyim Süper Tanıtmışsınız İnşallah Sunucuda Böyledi Ben Şimdiden %85 Veriyorum Başarılar

AloneFellow

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pek Discord ile aram yok ya fakat açıldığında eminim burada belirecektir zaten son yılım üni sınavına çalışıyorum keşke bu kadar uzun sürmeseydi
Başarılar. Dediğin gibi, açıldığında tüm forumun haberi olacak inşallah :)

Sunucu Güzele Benziyor Şimdiden Oynamadan Beğenmiş Gibiyim Süper Tanıtmışsınız İnşallah Sunucuda Böyledi Ben Şimdiden %85 Veriyorum Başarılar
Çok teşekkürler. Sunucu açıldığında mutlaka bekliyoruz.

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kendinize güveniniz tam, güzel bir şey bu ben de güveniyorum size inşallah başarılı bir sunucu ortaya çıkar.
Sorun olursa bana özelden ulaşabilirsin, yardımcı olmak isterim. Başarılar tekrardan

AloneFellow

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendinize güveniniz tam, güzel bir şey bu ben de güveniyorum size inşallah başarılı bir sunucu ortaya çıkar.
Sorun olursa bana özelden ulaşabilirsin, yardımcı olmak isterim. Başarılar tekrardan
Teşekkür ederiz. Sorun olduğunda danışacağımız kişilere ekledik sizi de