Minecraft'ta Neler Yapıyorsunuz?

ByZiya

Hıh ! Binana.
En iyi cevaplar
0

Merhaba değerli forum üyeleri ve gönüllü çalışanları,
yazarlık başvurusu yapıyorum ve onun için bir konu açmak istedim. Sohbet edelim. :)

Öncelikle merak ettiğim bir kaç soruyu sormak istiyorum. Minecraft'ı hangi sürüm de oynuyorsunuz ve en çok hangi tür sunucuları seversiniz? Minecraft'ı yaklaşık kaç saat oynuyorsunuz? Son olarak ise; en çok hangi sunucu da oynuyorsunuz?
Başka eklemek istediğiniz bir şeyler var ise yorum kısmında belirtirseniz sevinirim, iyi günler dilerim !

Dur dur gitme ya hemen, daha bir sürü sorum var. Minecraftda ki en çok hangi bloğu seviyorsun ve nedeni. Bu biraz forumla alakalı ama bu forum da neden bulunuyorsun? Forumu seviyor musun, bunların cevaplarını verirsen sana minnettar kalırım. Artık gidebilirsin, başka bir şey yok. İyi günler !

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
1.8-1.10.2 sürümlerindeki avatar sunucuları tercih ediyorum.En çok halcyon,imagineperest,blockbender ve halcyon (yabancı sunucu) oynadığım tür sunucular avatar kısacası.En çok sevdiğim blok galiba ladin tahtası oluyor.Çünkü yapılarda -özellikle orta çağ yapılarında- çok iyi gider.Forumda bulunma sebebim diğer minecraft v.b oyun oynayan arkadaşlarımızla tanışmak ve beyin fırtınası yapmak hoşuma gidiyor diyebilirim.

ByZiya

Hıh ! Binana.
En iyi cevaplar
0
1.8-1.10.2 sürümlerindeki avatar sunucuları tercih ediyorum.En çok halcyon,imagineperest,blockbender ve halcyon (yabancı sunucu) oynadığım tür sunucular avatar kısacası.En çok sevdiğim blok galiba ladin tahtası oluyor.Çünkü yapılarda -özellikle orta çağ yapılarında- çok iyi gider.Forumda bulunma sebebim diğer minecraft v.b oyun oynayan arkadaşlarımızla tanışmak ve beyin fırtınası yapmak hoşuma gidiyor diyebilirim.
Yorumun ile beni yalnız bırakmadığın için teşekkür ederim.

Vasen

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Eskiden severek oynardım, son 1-2 yılda gelen sunucular yüzünden artık Hypixel gibi ortamlarda takılıyorum. Eskiden rahat 8-10 saat oynuyorumdur. Şimdiyse haftada 1-2 kere oyunu açıyorum. :)

yasinTTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eskiden Çok Güzel Mmo türk sunucuları vaardı onları oynuyordum. şimdi ise Hypixel,Wyncraft gibi sunucularda oynuyorum Artık Güzel AÇIK Türk sunucusu kalmadı gibi duruyor.

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Eskiden Çok Güzel Mmo türk sunucuları vaardı onları oynuyordum. şimdi ise Hypixel,Wyncraft gibi sunucularda oynuyorum Artık Güzel AÇIK Türk sunucusu kalmadı gibi duruyor.
Bizimkiler eskileri seviyor.Yeni bir şey gelse elinin tersiyle itiyor,sonra 2-3 yıl geçiyor ve o elinin tersiyle ittiği şeyi mecbur sevmek zorunda kalıyor.Yabancıların mantık ise tamamen farklı "Yeni bir şey denemekten zarar gelmez." mantığı ile hareket ediyorlar.Keşke biz de o mantıkta olsak.

ByZiya

Hıh ! Binana.
En iyi cevaplar
0
Bizimkiler eskileri seviyor.Yeni bir şey gelse elinin tersiyle itiyor,sonra 2-3 yıl geçiyor ve o elinin tersiyle ittiği şeyi mecbur sevmek zorunda kalıyor.Yabancıların mantık ise tamamen farklı "Yeni bir şey denemekten zarar gelmez." mantığı ile hareket ediyorlar.Keşke biz de o mantıkta olsak.
Haklısın be arkadaş.

ErenRyz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Genellikle 1.8.0-1.9.0 oynuyorum ama bir ara Minecraft'ın eski sürümlerinde (Alpha ve Beta) oynardım. Minecraft'da daha çok server'larda toplu chat olan Creative sunucularında oynuyorum,arada sırada güzel yapılarımlada oyuncuları mesh ediyorum. Hafta sonları günün 4/2'sinde oynuyorum fakat ailevi sorunlardan dolayı sıkıntı yaşıyorum en çokta Konya Craft serverinde oynuyorum (:

TrackTerzi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hiçbirşey sadece singleplayerde odun kazıp 5 block yan yana koyup ortadan yukarı çıkıyorum.
Sonra resim alıp dünyayı siliyorum.

ByZiya

Hıh ! Binana.
En iyi cevaplar
0
Genellikle 1.8.0-1.9.0 oynuyorum ama bir ara Minecraft'ın eski sürümlerinde (Alpha ve Beta) oynardım. Minecraft'da daha çok server'larda toplu chat olan Creative sunucularında oynuyorum,arada sırada güzel yapılarımlada oyuncuları mesh ediyorum. Hafta sonları günün 4/2'sinde oynuyorum fakat ailevi sorunlardan dolayı sıkıntı yaşıyorum en çokta Konya Craft serverinde oynuyorum (:
iKoniaNetwork severliğini biliyorum Eren. :D
Hiçbirşey sadece singleplayerde odun kazıp 5 block yan yana koyup ortadan yukarı çıkıyorum.
Sonra resim alıp dünyayı siliyorum.
Peki hocam. :D