Buyur
Kod:on break of cobblestone: if {kiriktas.%player%} is equal to 29: give a diamond to player send "&b30 &7Kırıktaş &6kırdığın için 1 tane &belmas &6kazandın !" delete {kiriktas.%player%} else: add 1 to {kiriktas.%player%}
on break of cobblestone:
loop blocks in radius 2 around the event-block:
if loop-block is water:
add 1 to {_x}
if loop-block is lava:
add 1 to {_x}
if {_x} = 2:
chance of 10%:
set block to iron ore
stop
chance of 10%:
set block to gold ore
stop
chance of 10%:
set block to diamond ore
stop
chance of 10%:
set block to emerald ore
stop
on break cobblestone:
chance of 10%:
set event-block to stone
chancelerden sonra else koymalısın, diğer türlü çalışmazKod:on break of cobblestone: loop blocks in radius 2 around the event-block: if loop-block is water: add 1 to {_x} if loop-block is lava: add 1 to {_x} if {_x} = 2: chance of 10%: set block to iron ore stop chance of 10%: set block to gold ore stop chance of 10%: set block to diamond ore stop chance of 10%: set block to emerald ore stop
Bunu dener misin?
Kod:on break of cobblestone: loop blocks in radius 2 around the event-block: if loop-block is water: add 1 to {_x} if loop-block is lava: add 1 to {_x} if {_x} = 2: chance of 10%: set block to iron ore stop chance of 10%: set block to gold ore stop chance of 10%: set block to diamond ore stop chance of 10%: set block to emerald ore stop
Bunu dener misin?
Garip garip skript'ler paylaşılmış.Ya da ben yanlış anladım. Neyse, sizin istediğiniz 10% şansla orada kırık taş yerine cevher yani stone olmasını istiyorsunuz.
Çalışmazsa lütfen söyle, unutmuş olabilirim. İyi forumlar.Kod:on break cobblestone: chance of 10%: set event-block to stone![]()
Envantere gelme değil demiş. On block form gibi bir event vardı SkUnity'de aratıp yapabilirsin şu an biraz meşgulüm yoksa yazıp atardım.
on block form of cobblestone:
if chance of 10%:
set event-block to emerald ore
else if chance of 10%:
set event-block to diamond ore
else if chance of 10%:
set event-block to gold ore
else if chance of 10%:
set event-block to iron ore
Sanırım iyice skripti okumadın. Benim skriptin olayı sadece suyla lavın arasında maden oluşacaktır. Fakat seninki suyun lavla arası bir yerden başka kırıktaş kırmaya çalıştığında maden çıkacaktır. Yani skriptinde bug bulunmakta. Biraz dikkatli olalım.Konuyu tamamen okuduğunuza emin misiniz?
PHP:on block form of cobblestone: if chance of 10%: set event-block to emerald ore else if chance of 10%: set event-block to diamond ore else if chance of 10%: set event-block to gold ore else if chance of 10%: set event-block to iron ore
Sanırım iyice skripti okumadın. Benim skriptin olayı sadece suyla lavın arasında maden oluşacaktır. Fakat seninki suyun lavla arası bir yerden başka kırıktaş kırmaya çalıştığında maden çıkacaktır. Yani skriptinde bug bulunmakta. Biraz dikkatli olalım.
Aynı kapıya geliyoruz. Ama sadece lavla suyun arasında maden çıkmayı isteyen benim skriptimi kullanabilir.On breaki görünce gerisini okumadım. Ama yinede senin yaptığında yanlış. Kırıktaşı kırdığında herhangi bir maden geliyor. Benimkinde direk kırıktaş oluşurken maden yapıyor. Hangisi daha mantıklı orasını sen düşün.
Ek olarak else koymadığın için aynanda tüm madenler gelebilir
Biraz dikkatli olalım.
chance of 5%:
else:
Demek istediğin bug sanırım lav ile su arasına normal bir kırıktaş koyup kırdığındada gelmesi fakat o senin skript'in içinde geçerli. Onun dışında herhangi bir bug anlayamadım biraz daha açabilirsin.
on block form of cobblestone:
if chance of 10%:
set event-block to emerald ore
Aynı kapıya geliyoruz. Ama sadece lavla suyun arasında maden çıkmayı isteyen benim skriptimi kullanabilir.
yukardaki eventler else kısmı 95% demek. Fakat else yerine else if chance 10% yazılsaydı en sade şekli chance 10% yazılmasıydı.Kod:chance 5%: else:
Yazdığın bu skriptte lavla suyun arasında maden çıkma olayı yazmıyor. O yüzden kırıktaş koyup kırmayı denediğinde maden çıkıyor.Kod:on block form of cobblestone: if chance of 10%: set event-block to emerald ore
Lag yapabilir diye kendi skriptimi yazdım diye demiyorum. O küçük eventi çoğu kullanılmıyor. Çalışıyorsa sorun yok.Nasıl yazmıyor, on block form of cobblestone ne demek? Cobblestone generator kırıktaş ürettiğinde demek, yani kırıktaş üretildiğinde, çıktığında demek. Tam tersi o olay sende yazmıyor.
Lag yapabilir diye kendi skriptimi yazdım diye demiyorum. O küçük eventi çoğu kullanılmıyor. Çalışıyorsa sorun yok.
Ek olarak benim skriptim sadece lavla suyun arasındaki kırıktaşı madene çevirir. Ancak seninki ne zaman kırıktaş gelirse o zaman maden gelir.
Ve bu arada skriptimde lavla suyun arasında maden çıkma olayı nasıl yazılmadığını anlatır mısın?