Arenaya Katılma&Start Skripti (Yardım)

Blackixq

Ben artık biraz çöktüm albayım.
En iyi cevaplar
1
Arkadaşlar oyuncunun arenaya katılması için bi skript yazabilir misiniz veya yazılmış hali varsa link atabilir misiniz internette pek bulamadım ingilizce olsa da olur türkçeleştiririm
demek istediğim (kodlamaları tahminen söylüyorum)
on join arena1:
join player due to &bArenaya Katildin!
bu skripti tahminen söylüyorum
bir de şöyle var mı ? :
arena start time:

Bunun gibi de var mı ?
Yardimlar için şimdiden çok teşekkürler.

Düzenleme:

mesela komut olsun.
adamlar /arenayakatil (arenaadi) yazdiginda arenaya katilmasini istiyorum ama bu komutun skriptini bilmiyorum sizden bu skripti soylemenizi istiyorum ve arenaya katildiktan sonra otomatik 30 saniye geriye saysin istiyorum ama bu skripti de bilmiyorum sizden ricam bu skriptin hazır hali falan var mi varsa link atar misiniz yoksa uzun surmez derseniz sizde kendiniz yazıp söyleyebilirsiniz skripti şimdiden tesekkürler

Son düzenleme:

Reyd

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
"on join arena1" anladım abi. Arenaya nasıl katılcak sağ mı tıklıyacak tabelaya ne yapıcak yani?

Blackixq

En iyi cevaplar
1

Vasen

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Farketmez tabela da olur komut da olur

dedigim gibi tahminen diyorum
Arena 1vs1 sistemi mi istiyorsunuz? Yoksa tabeladan arenaya girmek mi?
Arena sistemi istiyorsanız skript önermem. Ben de kodluyordum fakat bıraktım, direk 1vs1 plugini indirebilirsiniz.

Blackixq

En iyi cevaplar
1
Arena 1vs1 sistemi mi istiyorsunuz? Yoksa tabeladan arenaya girmek mi?
Arena sistemi istiyorsanız skript önermem. Ben de kodluyordum fakat bıraktım, direk 1vs1 plugini indirebilirsiniz.

Hayır 1vs1 değil ama benzer. TheWalls Plugini gibi düşün 1v1 olucak, sen ağaç&maden kasılacaksın sonra ortada ki duvarlar kalkacak. ama ben buna benzerini yapacağım sadece skript sordum.